maşallah tayyarın specler nedir ?
Printable View
maşallah tayyarın specler nedir ?
özgür senin amacın ne neden dönüp dönüp bu videoları paylaşıyorsun hala geçtiğinimi düşünüyorsun kemerden çıkmadan konuştuk senle yok arabam sökük deyil dedin sonra kumlucaya vardık aaa sökükmüş unutmuşum dedin sonra yarıştınız belki 50 kişi vardı herkez gördü kafa burun geçtiniz milletin önünden adama gel öylesine basalım diyorsun sonra da geçtim deyip video koyuyorsun çok garipsin
typer sökük. hacim olarak yüksek. dyno verisi vardı 284.
polo stage 1miş bu deneme olurken. hacim olarak typerdan düşük.
poloya maşallah:icon_tup::bravo:
yavaş gel biraz yerler yaş özgür kara teneke parçaları için kavga etmeye tartışmaya değmez diyorsunuz yok böyle şeyler için arkadaşımızı kırmayız diyosunuz şimdi ne oldu yok kumda oynıcakmış yok oynatacakmış
bak özgür o gün polo ile denerkende aynı muhabbetti yaptın yok korktumu neden gelmiyor felan dedin biraz konuşmana dikkat et senin neyinden korkucaz biz ikiniz de evli barklı adamlarsınız çocuk gibi didişmeyin ayıp ya
polo gti ile typeR lara gider yapıyorlar vallaha şaştım kaldım .
daha önceki denemeleride biliyorum typeR sahibi arkadaş hiç böyle tepki vermemişti..Biz hatta söylemiştik typeR da sorun var ayarı v.s tam değil diye..
Şimdi ayarları iyileşmiş gitmesi gerektiği gibi gidiyor. Polo gti geçilmesi kadar doğal birşey yok
typeR ın arka koltuklarını geç orjinalinde klimasız ve teypsiz geliyo :D
artık ep3 standart donanımı 2 koltuk stepne out
[QUOTE=ÇALIŞKAN07;6769538]yavaş gel biraz yerler yaş özgür kara teneke parçaları için kavga etmeye tartışmaya değmez diyorsunuz yok böyle şeyler için arkadaşımızı kırmayız diyosunuz şimdi ne oldu yok kumda oynıcakmış yok oynatacakmış
bak özgür o gün polo ile denerkende aynı muhabbetti yaptın yok korktumu neden gelmiyor felan dedin biraz konuşmana dikkat et senin neyinden korkucaz biz ikiniz de evli barklı adamlarsınız çocuk gibi didişmeyin ayıp ya[/QUne dıyosun umıt sen postamı koyuyosun geleyımmı. gel dıyosanız bundan sonrasını btlfonla konusalım,,,
Vay be kumlucaya çukur diyenlere niye diyolar diyodum bndanmış orda geçtin beni dedi şimdi ben seni geçtim diyo
crx okadar gıdıyor 200 ustu kanatlanıyor
Yakıt olursa yürür kanka niye yürümesin :)
Beyler orda bi avuç insansınız neyi paylaşamıyorsunuz .hadi tatlı sert atışmalar olur hırs olur eyvallahta araba için birbirinize hakaret ediyorsunuz komik oluyor.
Typerın sökük sırtlığı önemsizde dbs polonun geçmişteki videolardaki kadar gitmediği az çok belli bu denemede.
ben bi araba yaptım deneyelim dedim bundan dahaa doğal ne var vay fotoraf çekinmem kontak açmam ne bu işler ya zamanında herkesle yarışıyodunuz arkasında duramıcanız lafları konuşmayın ..varsa kendine güvenen hodri meydan biz burdayız buyrun çıkın yola 60.200 sıkalım..isterseniz 0.400 de yaparız fark etmez..