İnanan inansın muharrem bizim yerimiz belli inanan herkezi beklerim arabayı boklamak isteyenlerde gelsin deneyelim özgüven patlaması yaşayanlarla;)
Printable View
İnanan inansın muharrem bizim yerimiz belli inanan herkezi beklerim arabayı boklamak isteyenlerde gelsin deneyelim özgüven patlaması yaşayanlarla;)
crx in videosunu izledim baya başarılı.. eger bu crx in motoru stok b16a ve dişli oranlarıda stok ise polo bence tayyarlara başka meydan okumasın.. çünkü b16a beygir, tork olarak k20 den çok güçsüzdür. dişli oranlarıda baya bir uzundur.
crx maşallah. sonucda honda, hertürlü giderli :)
Neden 2. kez denenmedi ? Serdar söylemek istemiyor ben yazacağım. Polo kick down'a düşünce, crx erken basınca, crx önden basınca tekrarı denense sağlıklı çekim yapılsa bizde görsek iyi olmaz mıydı???
2.kez denenmedi çünkü 2.kişi alınmasını istedi ;)
Denemeyi hakkıyla yaptıktan sonra geç git önemli değil.
1. kornada basılmış, erken basılmış, önde basılmış. Duyduğuma göre sağ ön koltuğuna kadar a'dan z'ye sökükmüş araç. Serdar sökecem desin neyin nasıl söküleceğine kadar tarif ederim tüğsiklet bi polo gti izlersiniz. (arkadan) ;) Sakince gidin güzelce deneyin. Uyduruktan değil hakiki neyin ne olduğu video izlemek isterim...
Antalya da sustu adamlar kayseriden ses geliyor erken basmış falan geldin gözünle gördün mu cem ?
Sen petrolde ümit abiye Gökhan nerde dedinde adam sana orda diye beni gösterdi baktın baktın yol aldın beni görememiştir diye yaklaştım tekrar baktın gene bişey yok geliyorsun seni seni kaldıracam diyon sonra yokkorkudan inmedi falan siz ne ayaksınız adam gibi burda 60 220 2 şer kişi yarışılacak dendi senin arabanın ismi bile geçmedi özgür kendi arabasını getirecekti yemedi tabii senin arabayı getirmiş Bak Engin şen ben korkmadın saklanmadım aradın gelince senle görüşücez dedin gazlıcanız yere geldim bak yerimi söylüyorum madem bu kadar delikanlısın gel beni kaldır ben şuanda Antalya'da şarampol deyim ben biras delikanlıyım diyorsan çık gel Hodri meydan hiç olmadı sanayideki dükkanımı barlas abiye sor oda gösterir beklemedeyim
tüm araçlara maşallah :) güzel geceydi :) özellikle beyaz cupra fenaydı :D
benim gördüğüm erken basma flan yok. 2 de 3 de yan yana gıbıler fark 4. viteste açılmıs.
o crx erken bassa yada polo kıckdown yapsa dırek kafadan 2 boy one atlar crx.
ayrıca oyle atarlı bı denemede kıckdown yapan adam denemeyı bırakır bıdaha basar. bırakın fanatıklıgı
çok geçmek isterseniz ben size yollim 1-2 araba onları geçin boşverin poloıları sizde 2 bakalarıda 2 litre buyrun deneyin sidik yarıştırıcaksanız da biraz daha sewiyeli olunda ayıp olmasın lütfen bokunu çıkarmayın bazı şeylerin