User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
225 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Vap typer dbs polo gti

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden 2. kez denenmedi ? Serdar söylemek istemiyor ben yazacağım. Polo kick down'a düşünce, crx erken basınca, crx önden basınca tekrarı denense sağlıklı çekim yapılsa bizde görsek iyi olmaz mıydı???
    Ordamıydın cem deneme yapılırken ,bırak araç sahipleri yazsın ?
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. denemenin yapılmama sebebi serdar ın 2 ye 2 denemek isteyip özgürün istememesi ve ortamın çok gergin olması..daha sağlıklı çekim bir dahakine araç içine kamera koyarak olur.
    Crx b de olsa d de olsa tork fakiri bir araba neden 2 ye 2 denenicekmiş cok hızlı olan teke tektede geçer 1 kişi daha alıp tork kaybettirip camura yatmaz
    Denemeyi hakkıyla yaptıktan sonra geç git önemli değil.
    1. kornada basılmış, erken basılmış, önde basılmış. Duyduğuma göre sağ ön koltuğuna kadar a'dan z'ye sökükmüş araç. Serdar sökecem desin neyin nasıl söküleceğine kadar tarif ederim tüğsiklet bi polo gti izlersiniz. (arkadan) Sakince gidin güzelce deneyin. Uyduruktan değil hakiki neyin ne olduğu video izlemek isterim...
    Valla istediginiz kadar sökün crxten hafif olamazsını bagaj kaput ve sunrf cıkınca arabadan toplam 100 kg gidiyor kalıyor 800 kg bilmem anlatabildimmi.

Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim gördüğüm erken basma flan yok. 2 de 3 de yan yana gıbıler fark 4. viteste açılmıs.

o crx erken bassa yada polo kıckdown yapsa dırek kafadan 2 boy one atlar crx.

ayrıca oyle atarlı bı denemede kıckdown yapan adam denemeyı bırakır bıdaha basar. bırakın fanatıklıgı

2 aracada maşallah kazasız belasız güzel bir deneme olmuş ha bazı yancı arkadaşlar tekrar deneme yapılsın dersenız bu sefer sız gıdın 100 km engın abının yanına orda deneyın ama sogutun arabalarınızı şişmesin sonra

edit: birde bu arabalar denenmek ıcın yapılıyor neden sökök olmasın ben günlük hayatımda bile tek koltukla geziyorum kımseyede hesap vermek zorunda degılım gıdersınız bakarısnız araban sokuk denemeyız dersın gelırsınız geri cok zor degil

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw crx komple sokuk olacak tabi adam elinden geleni ardina koymamis, erken basmis olsa diger arkadas imkansiz devam etmezdi kendinizi kandirmayin adamlar yapmis gecmis bahaneyi birakin

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı engin_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi len ordan yarım porsiyon adamsın ..ben seni gelmeden istedim yerden alırım bundan sonra benim hiç konuma salça olma yaşını haddini bil..
    Bak benden yaşta büyüksün eywallah ama bak sana söylüyorum beni bi aldır benden bi görem bak yerimi tekrar söylüyorum ışıklarda oturuyorum öle bi gücün varsa görek hadi bekliyom yarım porsiyonmu bi göz doktoruna gözük yaşlılıktan gözler gitmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes sen senden 11 yas buyuk adama bi saygidan dolayi duzgun yaz. Yasin cok genc benden sana tavsiye senden 11 yas buyuk adamin yapacaklariyla senin yapacaklarin bir olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes sen senden 11 yas buyuk adama bi saygidan dolayi duzgun yaz. Yasin cok genc benden sana tavsiye senden 11 yas buyuk adamin yapacaklariyla senin yapacaklarin bir olmaz
    Benim bi iddam yokki ben sana şunu bunu yaparım diye dün kendi dedi seni kaldırırım diye bende kaldıra biliyosan kaldır dedim ve hala bişey yok dediğinde haklısın 11 yaş büyük yapacakları farklı olabilir ama UNUTMAYIN DEVEDEN BÜYÜK FİL VAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fil de fareden korkuyo felan falan ozaman

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo hafiflemeli std olarak çok ciddi dezavantajları var
    Kilo olarak hafif değil ağır arabadır ( 1300 kg a yakın )
    std jantları ciddi ağır

Crx e gelince std olarak 900 kg civarı zaten hafifletmede varsa ;
    teknik teorik bi yana neyin tartışması yapılıyor anlamıyorum gidince şaşırılmaması gereken arabalarda liste başıdır

Ariel Atom örneği iyi incelenmeli..

GTI da ciddi hafifletme yoluna gidilirse korkunç olur..

Neyse umarım tatlıya bağlarsınız olayları değmez gerçekten araçlar için kırmaya kırılmaya..

engin_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta millet küçünü büyünü iplemez olmuş gülüyom artık çocuk çocuk...karşımıza geçtilermi abi çekerler 10 dak sonra nette arkamızdan atar gökan bak son kez diyom yanlış bi söz konuştun arkasında durma bu sözleri yediririm sana.
    VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
    MSG Power Mustafa GENÇ

PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
    [COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
    MAPPED BY SPEED

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savaşmayın sevişin.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya bir kez yazacağım birdağa kim ne yazarsa yazsın cevap yazmayacağım. Konu özgür ün hani nerdeydi arabası göremedim ben atar yapan kendisi idi arabasını getirecekti hayal tabi 2 ye 2 yartışılacaktı yola çıktık tek yarışıcağım dedi kaç kez ilk kornada basıp gitme peşinde oldu ve nihayetindede erken basıp gitti yarışla alakası olmayan paşka bir crx ile kendi arabasını getiremedi herhalukarda yarış 2 kez olur ben mazeret üretmem gecen geçmiştir ama tek sefer olmaz .... Araç silecege kadar söküp gelmişsiniz Polo yu gecmişsiniz hiç umrunda değil kim ne yazarsa yazsın cogunun kuyruk acısı var benim arabamda hazmedemiyorlar ee meyve veren ağaç taşlanır ben bazıları gibi sağ dan sağ dan piyasa yapmıyorum benim ispatlayacak bir aracım yok varsa kendi sekmentimde geçebilecek buyursun gelsin geçsin para ise para her Türlü ama bu şekilde içi dışı boş araçlarla kontak pasmam dedim kardeşim Ümit'i kırmadım yarıştım ama bu son artık bu tarz araçlarla denemem işim olmaz

GGvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık o kadar laftan sonra 40 kilo hafifletilmiş arabanın hesabı yapılıyo. Yarış arabası hafif olur honda bunu yıllar önce çözmüş. Vw 2012 yılında 1300 kilo araba yapmadaymış o zaman. Yarışın bahanesi olmaz. 1.6 atmosferik bi arabayla teknoloji fışkıran 1.4 turbo aracı hala geçebiliyosa bu hondanın başarısıdır. Hazmedilmicek sözler bunlar. Videoda aynı karede gördük ciğer-x le poloyu. Tek bi farklı crx öndeydi. Yapılan işe helal olsun emeğinin karşılığını engin abim fazlasyla almış maaşallah

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube

YouTube

Biz yüredüğümüzde gaz bırakılıyor onlar önden basıyor herkes burdan yok şöyle yok böyle yazıyor

Mehmet-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara MAŞALLAH'da noldu yine arkadaş bi ana avrat küfür etmediğiniz kalmış birbirinize töbe yarabbi aynı memleketin adamısınız geçtim geçildimi yok bu işin maksat muhabetine yarışıyorsunuz anasını satim otu afedersiniz *** yapmışınız kalp kırmaya gerek yok her zaman söylüyorum bunu arabalarınız bugün var yarın yok ama dostluk arkadaşlık herzaman bakidir boş boş kalp kırıcı muhabbet yapmayın üzmeyin birbirinizi ve bizleri yakışmıyor sizlere..idda eden varsa yarış konusunda güzelce konuşulur araçlarda isteyen istediğini söker takar naparsa yapar tek yada çift kişi her neyse yarışılır geçilen geçeni tebrik eder olay biter sonrada muhabbetinize bakarsınız....( Gökhan kardeşim yaşça kücüksün sözlerine laflarınada dikkat et nolursa olsun büyüklerine karşı kırıcı olma ve saygısızlık yapma değerini bil...) SAYGILAR..
    Dikkat
    VAF V-tec
    34 VAF 38

07 VAV 77
    07 VHM 20
    07 VCM 11
    07 VHR 77
    07 VFV 09
    07 BRH 47
    07 VHK 24

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fil de fareden korkuyo felan falan ozaman

Alıntı engin_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta millet küçünü büyünü iplemez olmuş gülüyom artık çocuk çocuk...karşımıza geçtilermi abi çekerler 10 dak sonra nette arkamızdan atar gökan bak son kez diyom yanlış bi söz konuştun arkasında durma bu sözleri yediririm sana.
    Bak ben sana barlas abinin ordada abi diyodum hala diyorum ben kendimden büyüğü küçüğü biliyorum benim abi dediklerim bana seni kaldırım derse bende saygı falan kalmaz dediklerimin arkasındayım Engin abi beni ışıklardan kaldır

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GGvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazık o kadar laftan sonra 40 kilo hafifletilmiş arabanın hesabı yapılıyo. Yarış arabası hafif olur honda bunu yıllar önce çözmüş. Vw 2012 yılında 1300 kilo araba yapmadaymış o zaman. Yarışın bahanesi olmaz. 1.6 atmosferik bi arabayla teknoloji fışkıran 1.4 turbo aracı hala geçebiliyosa bu hondanın başarısıdır. Hazmedilmicek sözler bunlar. Videoda aynı karede gördük ciğer-x le poloyu. Tek bi farklı crx öndeydi. Yapılan işe helal olsun emeğinin karşılığını engin abim fazlasyla almış maaşallah
    40 kg ne demek böyle araçlar için sen onu biliyomusun ?? Cok boş bi yorum olmuş tam hondacı güldüm sadece.. Ayrıca bu crx de swap mı var yoksa kendi motorumu
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Crm performance

GGvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 kilonun ne olduğunu çok iyi biliyorum böyle araçlar için benmde vti ım var. Yarışa geliyosun pikniğe değil imkanın varsa söküceksin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Crx biraz daha hafifletilseymiş o hızlarda MazAllah...

ozgur-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denemeyi hakkıyla yaptıktan sonra geç git önemli değil.
    1. kornada basılmış, erken basılmış, önde basılmış. Duyduğuma göre sağ ön koltuğuna kadar a'dan z'ye sökükmüş araç. Serdar sökecem desin neyin nasıl söküleceğine kadar tarif ederim tüğsiklet bi polo gti izlersiniz. (arkadan) Sakince gidin güzelce deneyin. Uyduruktan değil hakiki neyin ne olduğu video izlemek isterim...
    Cem kardes sök gel arabani bizi arkasina alicak polo sizde yok geldim gectim o kadar sabah ezaninakadar gazlasam sabaha kadar gecerim favori r madrid idi gs olunca sok oldunuz. Herkez tebrik etmeli emege saygi duymali
    Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK

Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)