Cok guzel yurutmussunuz tebrıkler helal hakîkatten bişey soracam rc emme ile 3 boy daha alınabilir demişsin 3 boy daha emme den alınabiliyormu
Cok guzel yurutmussunuz tebrıkler helal hakîkatten bişey soracam rc emme ile 3 boy daha alınabilir demişsin 3 boy daha emme den alınabiliyormu
Hocam yanlış anlamışsınız. Araçta zaten ITB var. RC silindir kapağı ile 3 boy alınır. Kapağın port yapısı farklı ayrıca emme ve egzoz valfleri daha büyük RC kapakta. Ama şöyle diyim. Normal stok 206 GTI üstüne sadece RC emmesi ve yazılım desteği ile abartmadan söylüyorum paşaoğlu dynosunda 25 hp kadar alınır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
anlaşıldı bu sene hondalara ızdırap eden peugeotların senesi.Allah utandırmasın gs yi zevkle izliyoruz murat kardeşim.emeğinize sağlık.
Tebrikler![]()
Maasallah schumi saka gibi
Paşaoğlu dynosunda 25hp. alır nedemek tam anlamadım. yanlış örnekleme yapmışın benceafter-before için ayarı düzgün her dyno aynı işi yapar zaten.
TeamPASAOGLU
Birgün biri burda çıkıp atmosferik 206gti ile şu şu arabaları geçicem dese herhalde herkes gülerdi.
Ama herşey olabiliyor işte, ellerinize emeğinize sağlık.
Boranın s2k da maşallahı var, Allah kaza bela vermesin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Baya baya doğru örnek yazmışım. Yazdığımı tekrar okursan GS GTI için konuşmuyorum. Paşaoğlu dynoda ellenmemiş hali 130-140 hp arası güç veren stok bir 206 GTI üstüne sadece RC emme ve yazılım ile 25 hp güç alınır.
Zamanında ben potansiyeli söylediğim de belki saygıdan, edepten yada başka bir sebepten yüzümüze olmasa da bıyık altından gülenler şuan neler yapıyor merak etmiyor değilim.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Massallah her iki aracada bu senenin konusu sokukluk oldu anlamiyorum neden? Peugeotlar zaten hep sokuktu yeni bsy degilki ep3 lerin s2k larin sokuldugu su ortamda artik detaylara takilmamak lazim diyorum he cok iddali bir deneme mevzusu varsa gercekten orta yollu adalet bugra abinin istanbul park draglari icin getirdigi kilo eslesmeleri rollingdede uygulanabilir? Tabi bu sadece fikir!!
Ornegin;
1.6 sofor dahil 900 kg
1.8 sofor dahil 950 kg
2.0 sofor dahil 1100 kg
Gerci bu kilo kavgalari bitmez o der ben toplamam o derki ben sokmem e baktigin zamanda herkezin kendine gore hakli sebepleri vardir illaki
Bu saatten sonra kimse x araba yurumez, su motor sagir bilmemne demez sanirim artik..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
[QUOTE=Schumi;6776736]Baya baya doğru örnek yazmışım. Yazdığımı tekrar okursan GS GTI için konuşmuyorum. Paşaoğlu dynoda ellenmemiş hali 130-140 hp arası güç veren stok bir 206 GTI üstüne sadece RC emme ve yazılım ile 25 hp güç alınır.
schumi serhatın dediği before&after yaparsan herhangi bir gti a zaten bütün dynolarda 25 vermezmi diyor
Team PAŞAOĞLU
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Karşılıklı yanlış anlamalar oldu o zaman. Yani ben dyno ismi vermeden 25 deseydim bu sefer dyno var dyno var mevzusu olurdu. Sarp dyno mu. VWTech mi gibi sorular gelmeden Dynamics, MAHA, Mustang gelmeden önce senelerdir en güvendiğimiz dyno olan Paşaoğlu'nu örnek verdim. KW-HP çevriminde %4 fazla çevirmesi ile başka bir dynoda en az 20 hp vericeği kesin.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)