User Tag List

Sayfa 7/18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
330 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs Red S2000

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyin yokuşu Eray çoğu insan alıyo pertarabayı anası sikilmiş arabayı sonra kes biç hızlı ol bu işin hakkı bumu sence

Bu lafımı kimse üstüne almasın sadece objektif olarak yazıyorum sizce hızlı olmak bumu eğer hızlı olmak araba yürütmek buysa ben yavaş olmaya razıyım herkeste beim arabamı geçer bunuda kabul ediyorum artık konuyu uzatıp kafa yormayalım
    Abi bunu diyen senmisin allah askina ac 106 sendeyken en iyi halindeydi soktun dibine kadar topladin hala 10 numara

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gariban ne ara topladın lan arabayı daha kapak açıktı bugün lol Serdarco akşama kadar atmamıştır motoru

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz asla kesmeyi biçmeyi düşünmüyoruz veya güvenliği tehlikeye atacak hiçbir parçayı sökmeyi (ABS, viraj denge çubuğu, silecek suyu ve deposu). Tehlikeli parçalarıda fiber kullanmayız. Yanlışım var ise düzelt. Sizin garaja ait bu güne kadarki en hızlı atmosferik 1.6 hacimli GTI'lardan birisi olan UM komple sökülü değil mi? Ve duyduğumu söylüyorum çünkü canlı görüp incelemedim tavan sacının bagaja doğru olan yani sunroof arkası diye tabir edebileceğim kısımda sac kesilip yerine fiber yapılmadı mı?

Benim sana yazıcağım hiçbirşeyi yanlış anlamayacağını düşünerek yazıyorum bunları biliyorsun. Seninde dediğin gibi hafifletmek en ucuz hızlanma yöntemidir. Ama motora yapılan işlemler bittikten sonra profesyonel olarak yapılırsa ben bir sıkıntı görmüyorum.
    Ben sökmeye karşı dwğilim isteyen söksün ama benim deniyeceğim araçlar 2.0 litre yani Gs & white rs ikiside benim aracımdan daha hacimli ve daha torklu takılı olmak veya standart kilosuna gelmek bı araçları 1.6 araba kadar etkilemez o yüzden bu konu buraya geldi
    Yine söylüyorum arabası toplamak istemeyen toplamaz toplama zorumluluğuda yok zaten ama deneme yapılacaksa arabasından attığı ağırlık kadarını yanına bi kişi alır ben her türlü denerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim (sanki çok biliyorum) bu işte adalet olmaz. Denemeyi kabul eden 2 araç yanana gelir dener. Birisi geçer birisi geçilir. İsterse birisi 1 ton 100 hp olsun diğeride 500 kilo 200 hp olsun. Yeri geliyor araçların devirleri ve denemek istedikleri hızlar bile uyuşmuyor kiloların uyuşmasını beklemek uzak bir düşünce.
    Haha ben kendime pay cikarmanin pesindeyim abi

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iste bazen 100-200 almak en guzeli diyorum.
    bnm hic dbn im olmadi.. ozaman biz bi deneyelimmi kardesim
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gariban ne ara topladın lan arabayı daha kapak açıktı bugün lol Serdarco akşama kadar atmamıştır motoru
    Olm kasadan bahsediyoruz yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm hic dbn im olmadi.. ozaman biz bi deneyelimmi kardesim
    Benimlemi deniceksin ? Anlamadim tam
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm kasadan bahsediyoruz yaaa

Napacan kasayı her akşam ataşehirdeyim demişsin iterek mi yarıştırcan arabayı

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la bu arabalar bu halde muayeneden nasi geciyo **** kesik basi cikik.. eski haline gelirmi kolayca yok ya sokme isini kim cikardiysa aklina tukyreyim zevk arabama agirlik yapar diye muzik tesisati baglayamiyorum eskiden diptis diptis gazlardik hey gidi gunler
    o yüzden en ıyısı benım gibi yavas arabaya binecen tısır spec takılacan acıcan muzigin sesinide inceden tısko tıskooo takılacaksın eskiden cok zevkliydi herşey, sahilde drag yaparken kimse kilo hacim beygir sormazdı devo bu arada sinanla orcun fena aklıma girdiler sanırım bende turbo yapacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi oyle olurmu ya yanima bi adam hayatta almaam ben ustamdan boyle ogrendim her araba iki kisiyi sevmez

Swap zaten ayri bi dunya abi ona diycek bsy yok ama sokukluk tamamen torka bagli sende tork var sikinti yok e fakir 1.6 lar napicak seninle esit kiloda adaletsiz olmazmi
    Konunun senle ne alakası var ben seninle reg 106 ile ng yi sabahlara kadar denemedinmi reg sökük değilmiydi burdaki mevzu kimsenin bişeyleri kabullenmemesi şuanki şartlarda takılıya takılı vaziyette Ng 106 nın geçileceğini zannetmiyorum ve çoğu kişide tahmin ediyo o yüzdende bu tartışma çıkıyo

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sökmeye karşı dwğilim isteyen söksün ama benim deniyeceğim araçlar 2.0 litre yani Gs & white rs ikiside benim aracımdan daha hacimli ve daha torklu takılı olmak veya standart kilosuna gelmek bı araçları 1.6 araba kadar etkilemez o yüzden bu konu buraya geldi
    Yine söylüyorum arabası toplamak istemeyen toplamaz toplama zorumluluğuda yok zaten ama deneme yapılacaksa arabasından attığı ağırlık kadarını yanına bi kişi alır ben her türlü denerim
    1.6 yada 2.0 diye araçları sınıflayıp torku az olan sökebilir demek negatif ayrımcılık oluyor. Benim mantığıma ters düşüyor. Atmosferikte aynı hacimde kalarak 100 hp almış olmama rağmen fabrika çıkışı 1100 kilo olan bir arabayı toplu yada sökülü haline denge gelsin diye ekstra 1 kişi ile deneme niyeti ve fikri içinde değiliz. Hep dediğim gibi kısmet bu işler. Kısmetse olur değilse olmaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar git yat uykun gelmis senin

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar kafana sik sende rahatla bizde rahatlayak pampa
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun senle ne alakası var ben seninle reg 106 ile ng yi sabahlara kadar denemedinmi reg sökük değilmiydi burdaki mevzu kimsenin bişeyleri kabullenmemesi şuanki şartlarda takılıya takılı vaziyette Ng 106 nın geçileceğini zannetmiyorum ve çoğu kişide tahmin ediyo o yüzdende bu tartışma çıkıyo
    O zaman "rakip hızlı ise aracı sökerim" fikrinden tamamen vazgeçtin diye check etmek için soruyorum. Doğru mudur ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar kafana sik sende rahatla bizde rahatlayak pampa
    Sen niye rahatsızsın lan gel alayım gazını g*te 2 şaplak atarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman "rakip hızlı ise aracı sökerim" fikrinden tamamen vazgeçtin diye check etmek için soruyorum. Doğru mudur ?
    Şimdi arabanı çıkar ben takılı şekilde denicem delikanlı gibi varmı ötesi hatta ne zaman istersen araba sökmüyorum ama bu şekilde 4 boy geçmessenizde geçtiniz demem araba sökmenin kaç boy getirdiğini az çok bende bilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben nerden dustum buraya anlamadim

Abi reg le cok denedik hatta ng sokuktu oylede denedik ben sana hala sok diyorum ama sokuceksen oyle az degil bence kesme bicme olmadan reg gibi gs gibi sok diyorum sie et kiloyu beygiri fln karsi taraf sokukse sok he diycen ben takiliyim sokmem e adamda diycek ben takmam e o zaman deneme olmiycak olmazki boyle takiliya sokuge minareyi calan kilifini hazirlar hesabi takilicaz abi

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimlemi deniceksin ? Anlamadim tam
    olmazmiki? yeterince acikti oysaki.. deneyecek farkli kimse kalmadi hep ayni araclar bora baskan da benimle denemiyo oyle kaldik araba elimizde patladi ))
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-