Ya tamam ben takılı şekilde denicem kendine yediren o şekilde denemeyi denerim gerekirse yanımada bi kişi alıcam
Sökmek sadece ucuz modifiyeee araba gidiyorsa takılıda giderrr
Printable View
Mami başkan. Sen forumda olsun Ataşehir'de olsun hep aracının tam takılı olarak bu şekilde yürümesi ile övünmedin mi? Belki hiç ciddi olarak söylemesen de şakayla karışık ama hepimize haklı olarak "King" olduğunu belirtip zihinlere kazımadın mı ? Cımbızla çeker gibi yapmıyorum ama kısa özet geçersem sökülü değilim ve kingim derken parantez içinde "Ama bi gün ciddi rakip çıkarsa yada geçilirsem arabamı sökerim ozaman asıl hızlı 106yı görürsünüz" demedin mi?
İnsanlar da değişir düşünceleri de. Dün böyle düşünüyorsun diye bu gün dediğini yapmak zorunda değilsin tabiki. Vazgeçtim sökmüyorum dersin saygı duyarım. Ama şimdi sökülü araç sahiplerine haksızlık ediyorsun benim gözümde. Senin aracın günlük biniliyor biliyorum. Çiçek gibi araban kıyamazsan bile anlarım. Silecek sacını sana kestirmem 20 günümü aldı biliyorum.
Ama GS GTI bir yarış arabası. Pistte çıkıp Time Trial'de yapıyor. Draglarada gidecek inşallah gerekli ayarlamalar ile. Sen gene King olmaya devam et bizim King olmak gibi niyetimiz yok. O yüzden herhangi bir kişi yada araç ile denemek sebebi ile araç geri toplanmayacak. He başka bir sebepten geri toplarız belki ileride ama o başka.
Hey masallah :)
Arabaya yaklaşık 15 bin tl harcadım bi tane 7000 tl ye 106 xs alıp kesip biçmek yapılmayacak ii değil ama uğraşmak istemiyorum uğraşmamda
Ha arabası toplamak istemeyen söktüğü ağırlık kadar yanına birini otuttursun o zaman hem arabasını toplamasına gerek kalmaz
Mami aaaabi gene yokuşlardayizzzz :D
ama o şampiyona bu zevk,kimse sökmese mesela herkes arabasının giderini görse daha güzel gibi bence
sökene lafım yok tabiki ama birde şöyle düşün bence bizde şöyle bir mantık var bir sökükle bir deneyim geçersem sökük araba geçtim geçilincede sen söküksün ben sökemem o kadar
artık insanlar kendi kendilerine çelişir oldu bu durumlardan psikoloji bozuldu forumda :)
Biz asla kesmeyi biçmeyi düşünmüyoruz veya güvenliği tehlikeye atacak hiçbir parçayı sökmeyi (ABS, viraj denge çubuğu, silecek suyu ve deposu). Tehlikeli parçalarıda fiber kullanmayız. Yanlışım var ise düzelt. Sizin garaja ait bu güne kadarki en hızlı atmosferik 1.6 hacimli GTI'lardan birisi olan UM komple sökülü değil mi? Ve duyduğumu söylüyorum çünkü canlı görüp incelemedim tavan sacının bagaja doğru olan yani sunroof arkası diye tabir edebileceğim kısımda sac kesilip yerine fiber yapılmadı mı?
Benim sana yazıcağım hiçbirşeyi yanlış anlamayacağını düşünerek yazıyorum bunları biliyorsun. Seninde dediğin gibi hafifletmek en ucuz hızlanma yöntemidir. Ama motora yapılan işlemler bittikten sonra profesyonel olarak yapılırsa ben bir sıkıntı görmüyorum.
Ben topladim valla arabayi ama kusura bakmasin kimse arabamin orj agirligi 780 kg kimse icinde arabama extra kilo koyamam isteyen dener istemeyen sohbet eder her cumartesi atasehirdeyiz
Iste bazen 100-200 almak en guzeli diyorum.
Abi oyle olurmu ya:) yanima bi adam hayatta almaam ben ustamdan boyle ogrendim her araba iki kisiyi sevmez:D
Swap zaten ayri bi dunya abi ona diycek bsy yok ama sokukluk tamamen torka bagli sende tork var sikinti yok:) e fakir 1.6 lar napicak seninle esit kiloda adaletsiz olmazmi:)
la bu arabalar bu halde muayeneden nasi geciyo **** kesik basi cikik.. eski haline gelirmi kolayca yok ya sokme isini kim cikardiysa aklina tukyreyim zevk arabama agirlik yapar diye muzik tesisati baglayamiyorum eskiden diptis diptis gazlardik hey gidi gunler:)
Arabamı sökmem sökenede niye söktün demem..? diyemem .. Specler aynı olsa zaten aynı gider arabalar :D kim daha cok fedakarlık yapar arabasını söker keser biçer para harcar limitlere getirir. Saygıyla izlenir. bende söksem aynı giderdik değil cesaretin varsa söker aynı gidersin Yada arabana kıyamaz benim gibi :( bi ses gelince cıldıracak gibi olursun.
Benim bildiğim (sanki çok biliyorum) bu işte adalet olmaz. Denemeyi kabul eden 2 araç yanana gelir dener. Birisi geçer birisi geçilir. İsterse birisi 1 ton 100 hp olsun diğeride 500 kilo 200 hp olsun. Yeri geliyor araçların devirleri ve denemek istedikleri hızlar bile uyuşmuyor kiloların uyuşmasını beklemek uzak bir düşünce.