Gariban kankime laf yok cizerim skylaynla gelsen genede degismem kankimi
Printable View
2 araç denenecekse, herhangi bir şart olmamalı. İsteyen söker isteyen takar. İki araçta NA ise denemeyi kabul etmek zorunda bence :) sen 1000 kilosun ben 935 kiloyum, senin torkun çok benim litrem az biraz saçma geliyor açıkçası. Resmi kategorili yarışmı ki bu 2000 cc grubu 1600 cc gurubu olsun ? Kıstas yapmaya gerek yok, benimki sökülü değil sen de yanına adam al mantığıda bence pek dogru bir yaklaşım olmuyor. Zaten o araç full sökülü halde iken , diğer aracın fabrikasyon ağırlığıyla neredeyse aynı :))) Hakkınızda hayırlısı.
Ya paşam geçen cumartesi Um 106 ile yağ ata ata denedikten sonra ataşehire geldiniz
Gariban ne dedi şimdi ng ile denersiniz artık ve bende şimdi hemen deneyelim dedim doğrumu doğru sen şimdi yağ ata ata roling yaptın arabayı arka arkaya sıktında ben denemek isteyincemi arabada sıkıntı oldu yani bu mevzular uzar uzar bitmez geçeceğini tahmin eden emin ol arabasını toplar gelir ama şuan gözüne kestirebilen yok
Ben king liği size verdim yolunuz açık olsun
Mami senin yüzüne yada telefonda söylediğim hiçbirşey den vazgeçmiş değilim. Evet UM'yi yağı köpürte köpürte (oil catch tank küçük fazlayı atıyor anlayana) geçtik. UM bizdende sökük ve hafif olmasına bizden daha çok devir dönmesine bu güne kadar sanırım hiç geçilmemesine rağmen bizim aracımızdan yavaş tı ve ben bunu daha oraya gelmeden ön görüyordum. Daha öncede yazdım bizim aracımız daha çok yeni ve henüz bitmedi. Senin veya Ahmet'in direk olarak yazmamasına rağmen Ali'nin sürekli alttan alttan laf sokmaları ile artık denensin bu araçlar cart curt mesajlarından sonra elimizi hızlandırdık tam bitirmesekte evet şuan UM'ye yeterli geliriz diyip geldik denedik. Haklıda olduk.
Sende evet o akşam dedin ki hemen gidip alıp geleyim NG'yi diye. Bende başka zamana dedim. Ve haftaya herhangi bir araç ile denemeye gelmiyoruz bi hafta bize müsade dedim. Aksini söyleyebilecek birisi var mı ? 10 dan fazla şahit vardı. Sen ozaman aracın full takılı ve bizim en sökülü halimizi görmene ve UM'yi geçmiş olmamıza rağmen hemen denemek istedin. Sende o zaman baktın ki evet GS beklediğimden hızlı ama benim NG'yi geçebilecek kadar hızlı değil dedin kendince ve hemen işi bitirmek istedin. Bende kabul etmedim.
Şimdi hemen al gel arabayı diyorsun. Şu an gelsek sen geçiceğini düşünüyorsun. En en iyi ihtimalle yanında yada az gerinde olacağımızı düşünüyorum şu halde iken. Ama eğri oturup doğru konuşalım o akşam ve şu an denemek isteme sebebin geçebileceğini bilmen. Bir hafta sonra aracın daha hızlanma ihtimali senin bu aceleciliğin. Buda benim görüşüm. Kabul etmemek elinde.
Lafımızın arkasındayız. Bitirince aracı isteyen herkesin telefonunu bekliyoruz. Hatta Murat kardeşimde bana katılırsa bundan sonra her hafta Ataşehir'de değiliz. Çağıran olursa geliriz.
Son sözümü söylüyorum hepinize. Benim sözüm Murat'ın ve Umut abinin sözüdür. Araba ortadadır. Toplama yada ekstra 1 kişi almak gibi birşey söz konusu değildir. Aracımız biz bir bütün olarak hazırladık. Dynomuz belli sökülü durumumuz belli. 1 hafta sonra işine gelen dener. Denemek isteyende ister mesaj atar ister telefon açar isterse sizi istiyorum diye ergen gibi atar konusu açar. Her çağrıya efendi gibi cevap veririz.
Estg.Benim.dalga gecmek gibi bir niyetim asla.yok. beni taniyanlar herksle gecsemde geclsemde dwnedigimi bilir.
Sen tanimiyorum ozelden teklif etseydin sana durumu soylerdim.
Selcuk solemeseydi zaten bi gun yne ogrenirdin.
Neyse konu icinde.konu olmasin uzamasin dostum
Geçen hafta bu hafta deneyeciği söyledin hatta bu hafta gelememe sebebinizide evde huzursuZluk oluyo her hafta her hafta olmuyo demişsin yani herkes kendine çekiyo bişeyleri ben sana şunu söylim konu kapansın arabanı yapabildiğiniz kadar yapın hızlandırabildiniz kadar hızlandırın ondan sonrada arabanızın içini toplayın beni arayın gelip denicem sen önümüzdeki hafta diyosun istersen 3 ay uğraş ondan sonra ara bekliyorum
Hatta şimdide kadran videosu koydum ordan dersine çalışmak isteyen ölçü almak isteyen alsın
Geçen hafta bu hafta deneyeceğimizi mi söyledim. Biz farklı şeyler hatırlıyoruz. Orada bulunan başkalarına soralım. Biz haftaya yokuz dedik herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle. İçini toplama kısmına gelince anlaşamayacağız sanırım. İkimizinde yolu açık farımız yanık olsun diyorum.
Edit : Bu hafta gelmeme sebebiniz demişsin orasınıda çok güzel anlamışsın abide sonra bunun üstüne aynı cümlede nasıl bu hafta deniyoruz demişsin ben anlayamadım. Sanada söyledim evden sıkıntı oluyor önümüzdeki hafta yokuz diye. E nasıl deniyoruz dedim sana bunun üstüne ?