Abi bunu diyen senmisin allah askina ac 106 sendeyken en iyi halindeydi soktun dibine kadar topladin hala 10 numara
Printable View
Gariban ne ara topladın lan arabayı daha kapak açıktı bugün lol :) Serdarco akşama kadar atmamıştır motoru :)
Ben sökmeye karşı dwğilim isteyen söksün ama benim deniyeceğim araçlar 2.0 litre yani Gs & white rs ikiside benim aracımdan daha hacimli ve daha torklu takılı olmak veya standart kilosuna gelmek bı araçları 1.6 araba kadar etkilemez o yüzden bu konu buraya geldi
Yine söylüyorum arabası toplamak istemeyen toplamaz toplama zorumluluğuda yok zaten ama deneme yapılacaksa arabasından attığı ağırlık kadarını yanına bi kişi alır ben her türlü denerim
o yüzden en ıyısı benım gibi yavas arabaya binecen tısır spec takılacan acıcan muzigin sesinide inceden tısko tıskooo takılacaksın :) eskiden cok zevkliydi herşey, sahilde drag yaparken kimse kilo hacim beygir sormazdı :) devo bu arada sinanla orcun fena aklıma girdiler sanırım bende turbo yapacam :D
Konunun senle ne alakası var :) ben seninle reg 106 ile ng yi sabahlara kadar denemedinmi reg sökük değilmiydi burdaki mevzu kimsenin bişeyleri kabullenmemesi şuanki şartlarda takılıya takılı vaziyette Ng 106 nın geçileceğini zannetmiyorum ve çoğu kişide tahmin ediyo o yüzdende bu tartışma çıkıyo
1.6 yada 2.0 diye araçları sınıflayıp torku az olan sökebilir demek negatif ayrımcılık oluyor. Benim mantığıma ters düşüyor. Atmosferikte aynı hacimde kalarak 100 hp almış olmama rağmen fabrika çıkışı 1100 kilo olan bir arabayı toplu yada sökülü haline denge gelsin diye ekstra 1 kişi ile deneme niyeti ve fikri içinde değiliz. Hep dediğim gibi kısmet bu işler. Kısmetse olur değilse olmaz. :)
Olgar git yat uykun gelmis senin
Olgar kafana sik sende rahatla bizde rahatlayak pampa
Ya ben nerden dustum buraya anlamadim:)
Abi reg le cok denedik hatta ng sokuktu oylede denedik ben sana hala sok diyorum ama sokuceksen oyle az degil bence kesme bicme olmadan reg gibi gs gibi sok diyorum sie et kiloyu beygiri fln karsi taraf sokukse sok he diycen ben takiliyim sokmem e adamda diycek ben takmam:) e o zaman deneme olmiycak olmazki boyle takiliya sokuge minareyi calan kilifini hazirlar hesabi takilicaz abi:)