Gizli cevher T-sport'a maşallah, çok başarılı :)
Printable View
Gizli cevher T-sport'a maşallah, çok başarılı :)
Can maaşallahh .. ama dizellerlede dene :)
t-sport ve mini güzel bideneme.. çekimde gayet net.. keyifle izledim..
yorum yapan herkeze tek tek tesekkurler aracta nos yok dediğim gibi sadece filtre headers egsoz var ve sökme takma da yok dileyen istedigi zaman bakabilir
görkem o eski günlerin tadı bir başkaydı be kardeşim :)
ummadık taş baş yarar.....> corolla T-sport ;) maşallah
:icon_tup:maşallah Toyota güzel yürümüş allah kaza bela vermesin....:icon_tup::icon_tup:
Masallah can lastik ebatlarinida duzeltsen daha ii olucak sanki.
Masallah can lastik ebatlarinida duzeltsen daha ii olucak sanki.
t-sport'umuz her zaman ki gibi formda :) 5'e atınca vahşet görüyorum hocamm kan görüyorum :D
maşallah, lastık ebatı ne kdar farklı?, kuculurse kısa sanz etkısı gosterır ve ustlerı daha ıyı cevırır arac..
Maşallah Can,T-sport u sayende sevdim :D
aslında lastik ebatında cok fark yok orjinal ebat 195 55 16 suan üstünde 205 55 16 var ama lastik çok yeni ve jant çok agır, bahane lastik aslında güzel bir jantla lastik takarsak rahat 2 boy hızlanırız çünkü orjinal lastikle jant 19 kg geliyor, jant lastik 10 kg olsa çok fark edeceği ilk basışta anlaşılır bence
t sporta maşallah
tesekkürler elimizden geldiğince
abi dizellerle denemiyorum :)
tesekkürler
biraz sitem dolu yorum olmuş ama miniyle böyle gitmesi normal türkiyede Tsport yürüten kimse yok bu nedenle kıstas alamıyor nasıl gittigine dair bilgi yok,aslında sahibindende ki her biri aynı specte bunun gibi gider hepsinin motoru temiz kasa olarak kötüler biri alsa da benim yapamadıklarımı yapsa sadece beyin ve polishle cok sahane olur ben motoru acmaya kıyamıyorum :)
tesekkürler
harbi mi la :D görüselim kanka akıl ver özlettin
çok saol abim elimizden geldiği kadar
tesekkürler
oda olsa başarılı olur aslında ama kademe kademe yapıp alınan güçleri görmek acısından her parçada dyno çok bilgilendirici olur anlamadığım şeyde genelde yaslı amcalarda görüyorum Tsportları 3 tane sahibinden dekiler dışında gördüm ne kullandıklarından bir haberler :)
bu arada
aynı specte fn2 ler ile denemek istiyorum eğer varsa isteyen arkadaşlar pmden ulaşırsa seviniriz :)