okuduğum kadarıyla yağ pompasını değiştirmek gerekiyormuş sen değiştirdin mi abi :)
Printable View
okuduğum kadarıyla yağ pompasını değiştirmek gerekiyormuş sen değiştirdin mi abi :)
2002 lerde vardı o sıkıntı 2000 model celica larda da mevcuttu ben değiştiricektim ama derindere servisteki abim gerek görmedi ölçümlerini yaptık değerler iyi çıktı bu motorlardan çok iyi anlayan biri olduğunu düşünüyorum o nedenle ona soruyorum bazı seyleri bir diğer ustamda mekanikle ilgileniyor kısaca iki ustanın bilgisi dahilinde gerek duymadım suanlık birsey yok zaten olucağınıda sanmıyorum bu değerler karşılıgında :)
bir kaçına sandık motor gelmesinin nedeni bu, 2002 modellerden sonra pompa update edilmiş
Maşallah kanka mal ciğerli :)
Corolla T-sport Türkiyede hak ettiği ilgiyi görmemiş..Ama mekanik ve motor açısından güzel alet..
maşallah araclarınıza
t-sport lar gereken ilgiyi göremediler bu ülkede ne yazık ki
evet satılık tüp takmış bizden sonraki sahibi bide :( yaklaşık 230-240 hp arası gücü var ve sc den önce motorun lift sesi bile duyulmuyodu ama sc sonrasında gerçekten inanılmaz olduki senin gibi sağlıklı bir t-sportta nasıl olur tahmin bile edemiyorum. denemede seni üzebilir normal olarak ama emin ol en temiz t-sporttan birine sahipsin maşallah :)
Maşallah kanka canavara
maşallah tsporta. hala içim sızlar şu araca güvenipte giren usta bulamayıp antalyaya 50yaşında bir amcaya sattığım için :rolleyes:
cooperSler tsport zamanımda benim belalarımdı resmen. nezaman nereye gitsem elbet cıkıyordu karsıma. 1-2-3te cok seri uzuyor tsporta göre ama allah 4ü bitirip 5i yaşatmasın minilere ozaman fark ortaya çıkıyor işte.
https://www.youtube.com/watch?v=K7I-glYd930
2008 yılından bi videomuz, görüntüsü tamamen felç ***** 6yıl önce. videonun evvalatında umitköy içinde telsizle sureklı konusup aralarına alıp sıkıstıran arkadaslardı bizi ve eskişehir yoluna çıkınca sonuçta ortaya çıktıydı 4ü bitirdik mi :heyoo:
T-Sport şaka yapmış :)
maşallah araçlara can kardeşim senide ayrı tebrik ediyorum arabayı güzel yürütyosun tebrik ederim.
maşallah hacı güzel yürüyor, konuyu açtığından beri sahibinden.com t-sport ilanları aşındırılmıştır kesin:)
Maşallah T-Sportların bu kadar iyi gidebileceğini tahmin etmiyodum...