Maşallah kazasız belasız.T sport zaten sadece değeri bilinmeyen bir araç.Şunu söyliyebilirim ki typer vti'a takık olanlar arasından bile tsport'u bilmeyen vardır.
Printable View
Maşallah kazasız belasız.T sport zaten sadece değeri bilinmeyen bir araç.Şunu söyliyebilirim ki typer vti'a takık olanlar arasından bile tsport'u bilmeyen vardır.
maşallah kanka çok güzel yürümüş al senin specler böle olursa bence araba çok can yakar
feh var zaten
beyin
egzantirik
emme,kapak,gaz kelebeği port polish,
ayar,sök bide yakıtıda koy dibine vur :D
Her iki aracada masallah can dondu yine sahalara:)
araçta zaten port polish var diye biliyorum.
Masallah deneyen iki aracada, t sport a kocaman masallah ..
can kovalıyorsun yine :)
SAnırım 1 yane video var dnemelerdeki öteki videolarıda koyarsan kımın gectıgı daha acık gorulur..
Bu video denemelerin en sonuncusu yani mininin şiştiği video kapak eksıklıgınden dolayı.
minini devrinde bastunz mı bastysanz videovarsa merak edıyorm can pm atabılrsn konuya koyabılırsın farketmez. Bu ara bende araba değsme asamasndaym otomatk dızelmı hızlı guzelmı alaym kararszm afastrdgm araclardan ıkısı tsport ve mını
Rica etsek Mini nin devrinde bastigin videolarida koyarmsin
Candan bende rica ettim o geceye ait tek video koymuş ve koyduğu tek videoda sadece beni geçebildi 1 defa uzun bastık ondada ben 6 ya atınca geçmeye basladi özelden mesaj atan bi kac arkadas oldu neden tek video diye candan rica ettim diger videoları yükler beyler sorun sıkıntı yok
top sport cok ıyı gıdıyor maşallah kardeşim