RUN Nickli Üyeden Alıntı
Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.
Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.
Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.