Maşallah kardeşime. Bu arabaya binilmez. Tirsarim ben![]()
Sawas abi idolümsün
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Oncelikle evoya tebrikler kazanan her zaman hakldir
S3 zaten Turkiyede bilinen en hizli vag insallah dahada iyi olur.
Bir dahaki denemenin cok cekismeli gececegi asikar.
maşallah ıkı aracada yasanan seferberlıkse ona keza her zaman dostluk kazansınn maşallah ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Savas abim hem adam hem hizli daha napsindedikoducu olsa farkli olurdu severdiler adami sevmiyor bu piyasa
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Taraflı yorumlara hastayım yanlız
bende savaş abiyi çok severim s3 zaten tartışılmaz çok iyi
yanlız evo dan kimse bahsetmiyor nitro kullanmıyor alışkın olmayan pilotaj
beni s3 degil evo şaşırttı![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
hassasiyeti anlıyorum fakat yinede sizden önce birçok arkadaş yeterince uyarmış ve yazan arkadaşta hatasını anlamıştır diye umuyorum zaten , bence sizde size yakışan gibi fevri davranmayıp kırıcı olmadan uyarmalıydınız azcık sert kaçmış sanki
bu arada geçmiş olsun güzel yarışmış ancak talihsizlik..![]()
Evoyu yaptıran da yapan ustada arkadaşımız hergün yüzyüze bakıyoruz tebrik ederim,ellerine sağlık.
Genc kardesimde anlatmak istediğini yazarken,problem olduğunu bilmeden farklı yorumlayınca doğal olarak sevdiğimiz saydığımız arkadaşlarımız ,kardeslerimiz tepki göstermis.
O gün herkez birbirine yardımcı oldu bitti gitti hiç bır sıkıntı yok.
Durmak yok yola devam diycemde sevmiyorum bu totoş lafı
Sıkma canını.
Beyler kimse laf cambazlığı yapmasın yazan arkadaşta okuyan herkeste içinden geçti kelimesinin ne anlama geldiğini çok iyi bilir. Aşağılayıcı bir laf olduğunu da çok çok iyi bilir. Yoksa sadece evo ne güzel geçti yazardı. Hemen tepki gelince R yapmasın kimse. Yok öyle demek istemedi yok valla ben o anlamda söylemedim . Komik olmayın enayi değiliz yemiyoruz. Biraz delikanlı olun ettiğiniz lafın arkasında durun. O anlamda söyledim ama özür dilerim derseniz olay çözülür. Yoksa çıkıpta valla o anlamda söylemedim ama yinede yanlış anlaşıldım özür dilerim dersen o zaman zaten özür dilemiyorum ama kalbiniz kırılmasın diye özür dilerim demek oluyor.
IN BOOST WE TRUST
Orcun adam ne demek istedigni cok iyi biliyor hepimiz turkce konusuyoruz icinden gecmek nerde kullanilir onde bitirdi nerde denilir iyi biiyoruz keske yazdiginin arkasinda olsaydi dedim kardesim iste deseydi
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
çocuk zaten kocaman özür konusu açtı ayrıca kimsedende taraf degil içinden geçmiş dese nolur demese nolur adı üstünde çocuk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)