User Tag List

Sayfa 23/26 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
486 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun doğru yazmış amaç yürüyüp yürümemesiydi egerki mami 1 boy arkasındanda gitse yürümüştür 106 Gti peugeot accısından inanılmaz güzel bir seydir golf r acısındanda kötü bişiy değildir golf un güzel gittiğini burda herkes söylüyor aksini idda eden varmı ? biri diyorki ben sunu yapardım bunu yapardım boşverin herkesin kozları var mami e100 e geçer mesela onun için bir avantajdır bu golf arabayı söker basınc açar avantajdır bu sonuc olarak bence olay sey sudur levent hepinizden diğer söförler varya ben süreyim ıkmık diyen hepsinden iyi sürüyordür eminim çünkü kendi arabası

Mamide dener neden denemesin illlaki deneyeceklerdir

en sewmediğim mseyi yapmayın Ecufastin sitesiymiş yahu hergün yazıyorsunuz çiziyorsunuz hergün işinizegeldiği zaman bişiyler paylaşıyorsuz ayıp ama ya harbiden çok ayıp Revo geçti biri taşmı koydu ahmet geçti biri taşmı koydu terbiyesizlik yapmayın siteyi çevirmeyin

sitede ben elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum budamı suc? hadi r..voda supra yapsın paylaşalım ahmette yapsın onuda paylaşalım burası hepimizin sitesi boşuna kişiselleştirmeyin !
    kim ıkmık yapıyo özgün, sen veya mami başkasının arabasınımı sürmüyosunuz ben sürersem methanolu acarım 2kornada bastırtmam rampa aşşagı basmam stg2+ golf R yanında 106 filanda duramaz haberin olsun
    Bu olay mami başına gelse o gece yeniden denerdi yada ertesi gün sabahı bunu herkez biliyo.
    e100 de yap dbn al özgün 10s altına düşücek mı araba yada golf r sökmeden basıncı avansı kısık halde 9.2yapıyo bakalım onun yanına yaklaşabiliyo mu golf bence çok rahat yakıt basınc ve sökülürse 8.5s görür mübarek adam

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hazar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 inanılmaz hızlı gerçekten helal olsun, Golf R zaten çok yakışıklı bir araba ikisine de maşallah.

"Bilinçli yapıldığını idda etmiyorum!" O sırada bişey olmuştur, kadrana bakıyordur, aynaya bakmıştır, dalmıştır, vs..
    Bir sorum var; bir arabanın bir arabanın önüne kırması için ne kadar yan şeride geçmesi gerekiyor? Yarısına kadar geçmesi yeterli değil mi? Yani benim sorum araç sahiplerine değil de, "bence temiz, hiç kırmamış vs.." diyenlere.

Ve öyle bir anki,tam kamyon yanından geçmeden olan bir hadiseBende çok temiz diyenlere pek anlam veremedim açıkçası,kirli olması için,golf ün üstünemi çıkması lazım
    Ama 106 sahibi,tümsekten bahsetmiş,doğru olabilir tabi.
    Şeridinde de kalsa 106,golf genede geride kalırmış bu sürat aralığında.
    Tatlıya bağlanırda,tekrar denerler met li hali ile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fark ediliyorsa 106nın önüne kırdığı denilen yerde viraj dönülüyor.106 da dışta kalmış ve dezavantajlı durumda.Bi nebze olsun golf le aynı çizgide viraja girmek için kendini sağa atmış gibi duruyor.Kasti bir durum yok bence.

Ayrıca vagcılarn anlattığı gibi meth bu kadar etkiliyorsa ben de Golf R 'ın geçebileceği görüşündeyim.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve öyle bir anki,tam kamyon yanından geçmeden olan bir hadiseBende çok temiz diyenlere pek anlam veremedim açıkçası,kirli olması için,golf ün üstünemi çıkması lazım
    Ama 106 sahibi,tümsekten bahsetmiş,doğru olabilir tabi.
    Şeridinde de kalsa 106,golf genede geride kalırmış bu sürat aralığında.
    Tatlıya bağlanırda,tekrar denerler met li hali ile.
    Tabiki tümsek doğru olabilir. Hatta sadece dalmış bile olabilir, insanlık hali.
    Tabiki şeridinde kalsa da 106 önde.
    Sadece demek istediğim; Göz var, izan var.
    Normal bir günde, normal bir trafikte biri birinin üzerine böyle kırsa tartışma çıkar.
    vırt zort

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işlerimin yoğunluğundan dolayı 3 gündür giremiyordum foruma konu uzamış gitmiş hiç birini okumadım sadece son 2 sayfada gelinen noktaya baktım levent meth. açık değilmiş demiş mamide tekrar deneriz demiş eee sıkıntı yok neden insanlar gerilime sokuyor bu mubarek günlerde insanları. 2 araç sahibinin dışında lütfen yorum yazmayalım uzamasın denensin yeniden videolar koyulsun
    AYRICA BURASI ECUFAST in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama BİZ 2006 DAN beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
    burası TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MODİFİYE sitesidir ve hiçbir hobi vs. formunda bukadar üye ve onlıne üye yoktur...
    özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden almıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun. hee insanların rahatsızlığını anlıyorum
    kraldan çok kralcılık yapanlar oluyor zaman zaman ama bu site sahibi özgünle alakalı değildir.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tarafda gerekli olan açıklamaları yapmış ama bazıları neden ısrarla defalardır aynı şeyleri söyleyip duruyor ?
    TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34gun34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrica burasi ecufast in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama bİz 2006 dan beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
    .
    2005 diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlerimin yoğunluğundan dolayı 3 gündür giremiyordum foruma konu uzamış gitmiş hiç birini okumadım sadece son 2 sayfada gelinen noktaya baktım levent meth. açık değilmiş demiş mamide tekrar deneriz demiş eee sıkıntı yok neden insanlar gerilime sokuyor bu mubarek günlerde insanları. 2 araç sahibinin dışında lütfen yorum yazmayalım uzamasın denensin yeniden videolar koyulsun
    AYRICA BURASI ECUFAST in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama BİZ 2006 DAN beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
    burası TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MODİFİYE sitesidir ve hiçbir hobi vs. formunda bukadar üye ve onlıne üye yoktur...
    özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden almıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun. hee insanların rahatsızlığını anlıyorum
    kraldan çok kralcılık yapanlar oluyor zaman zaman ama bu site sahibi özgünle alakalı değildir.

Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 diyelim
    Sen hayirdir Aslan canin mi sikilio
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen hayirdir Aslan canin mi sikilio
    Çokmu belli oluyor ayrıca Aslan benim lafım amk

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meyve veren ağaç taşlanır, Klasik çekemeyen adetidir! 106 GTI i tebrik ederim.!
    US Performance

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim lafimi yazarsam ceza veriyler )
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f1 ede geliriz ama kategorilere ince bi ayar cekmek lazım. bizi harcatırsın sen istanbullarda
    hahaha ne alakası var olm sende makyajını iyi yap
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim ıkmık yapıyo özgün, sen veya mami başkasının arabasınımı sürmüyosunuz ben sürersem methanolu acarım 2kornada bastırtmam rampa aşşagı basmam stg2+ golf R yanında 106 filanda duramaz haberin olsun
    Bu olay mami başına gelse o gece yeniden denerdi yada ertesi gün sabahı bunu herkez biliyo.
    e100 de yap dbn al özgün 10s altına düşücek mı araba yada golf r sökmeden basıncı avansı kısık halde 9.2yapıyo bakalım onun yanına yaklaşabiliyo mu golf bence çok rahat yakıt basınc ve sökülürse 8.5s görür mübarek adam
    dbn nedir kardeşim neden sıkıntımı oldu yan yana demelerinde yok 2.kornada söylersen leventte basmaz salak değil sürüyoruz evet onlar dsg mi? ben vites atim bakımından söylemiştim levent unutabilir neydin den unutmasın ? sen unutmadınmı hiçbişi kafayı yediydin hatırlıyorum

duramazmı ? resit araba benim değil dua et o na bağlar nosuda nos olmaz turboyu baglar gene atlarım senin üstünden ama benim değil ondan dolayı ben sesimi çıkaramıyorum malesef orası mami ile alakalı beni enterese etmez bence burdaki leventin hatasını ben söledim yenidende söledim özeldende söledim bana heryol paris resit cowboy hahahah

Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden ialmıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun.
    Teşekkür ederim abi yorumlar için
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dbn nedir kardeşim neden sıkıntımı oldu yan yana demelerinde yok 2.kornada söylersen leventte basmaz salak değil sürüyoruz evet onlar dsg mi? ben vites atim bakımından söylemiştim levent unutabilir neydin den unutmasın ? sen unutmadınmı hiçbişi kafayı yediydin hatırlıyorum

duramazmı ? resit araba benim değil dua et o na bağlar nosuda nos olmaz turboyu baglar gene atlarım senin üstünden ama benim değil ondan dolayı ben sesimi çıkaramıyorum malesef orası mami ile alakalı beni enterese etmez bence burdaki leventin hatasını ben söledim yenidende söledim özeldende söledim bana heryol paris resit cowboy hahahah

Teşekkür ederim abi yorumlar için
    Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç dört cekerı sökersek ciddi hızlanır bılıyosun, hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı)

Hakanla s2000 denerken denedİkden sonra s2000 alıp mami bizi elek etmşti demek insan sevdiği insanların arabası ezılınce sürmek istiyo yada hakkı veremeyınce
    biz kötü bişey demedık kı 106 alakalı golfr hakkıyla yürümedi rotara cekti sen daha ıyı bılırsın nasıl çektigini

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı)

Cok fazla beklemenız gerekmıcek AHM Turbo Saxo kısa bi zaman sora cıkıcak o zaman deneme fırsatı bulursunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok fazla beklemenız gerekmıcek AHM Turbo Saxo kısa bi zaman sora cıkıcak o zaman deneme fırsatı bulursunuz
    Çıkarın deneriz her zaman tabi,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç dört cekerı sökersek ciddi hızlanır bılıyosun, hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı)

Hakanla s2000 denerken denedİkden sonra s2000 alıp mami bizi elek etmşti demek insan sevdiği insanların arabası ezılınce sürmek istiyo yada hakkı veremeyınce
    biz kötü bişey demedık kı 106 alakalı golfr hakkıyla yürümedi rotara cekti sen daha ıyı bılırsın nasıl çektigini

resit benim 106 im olmadığı gibi seinde Golf R in yok resitcim onun için ben yapamıosam yorum sende yapma
    www.drecu.com

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama gerçek Aslan da benim
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)