User Tag List

Sayfa 22/26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
486 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent iyi güzel konuşuyorsun.

Konu başlarında daha sempatik konuşuyordun Fakat bana öyle geliyorki bazı kişilerden aldığın mesajlar seni gaza getirdi , bunu tamamen kafamdan uyduruyorum , ben öyle olduğuna inanıyorum

Bunun dışında mesajlarını inceliyorum , genelde zehri ortaya atıyorsun ve çekiliyorsun.
    Tartışma yaratıcak bir konu açıyosun postun sonunu herneyse önemli değil tartışma çıkmasın tadında hava vererek bitiriyorsun. Ama benim anlamadığım gerçekten tartışma çıksın istemeyen adam ya da içine sine sine herneyse diyen adam senin gibi uzun uzun tartışma yaratıcak cümleler kurup sonuna herneyse yazmaz , ben buna inanıyorum.

Aslında konu başta gayet şeffaftı.
    Levent meth kapalıydı dedi.
    Mami abi sus s2k ile denediğimde gelirsin dedi.

İşte olayın burda kapanması gerekiyordu.Ama uzatıldı da uzatıldı ordan oraya çekildi konu şimdi ortada ne yapılacak deneme kaldı ne saygı.
    Konu bedavaya bu şekilde uzatılmasaydı zaten sus s2k ile ng nin denediği gece golf r da gidecekti bizde görecektik methanolun gücünü. Ama kendi kendinizi çıkmaza sürüklediniz .

Yok yalancılar yok üstüme kırdılar .. Biraz zekice davranmak gerekiyor. Sessiz kalıp günü geldiğinde konuşmak egrekiyor. Bilmem Mami abiye hiç dikkat ettiniz mi ? Benim gözümde adam bunları yaşamış görmüş biliyor olanları ve olacakları , buraya uzun uzun yazsa herşeye bir cevap verse konunun biryere ulaşamayacağını biliyor kısa ve net konuşuyor kimseyi aldırmıyor.
    İzleyenler hertürlü yorumu yapabilir Levent ama sen insanlaırn gazına gelip ya da kendin sabredemeyip konuyu bu şekilde uzatmasaydın mami abi deneyecekti zaten..

Not Levent sakın beni yanlış anlama , senin hakkında kötü düşünerek yazmadım. Ayrıca bunca mesaja karşı verdiğin cevaplar gayet makul , ben senin yerinde olsaydım kim bilir belki bu kadar sakin kalamazdım bile ,ama dediğim gibi boşuna uzatıldı..
    Benim içimden gelenleri yazmışsın gerçekten Sus ile denerken deniyecektim onada söyledim ama yaZmadığını bırakmadı işin tadını kaçırdı dün gece aradığında onada söyledim evdeyim sahur yapıcam yatıcam dedim hatta evliyim 4 çocuğum var bu saatte eve gir çık olmaz gelirsin Sus ile denerken deneriz dedim

One yazdı yok ben çay içiyormuşumda evde değilmişimde falan filan yani anlıyacağın bu işin tadı kaçtı deneme falan olmaz

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent senle denemek istemediği belli bence konu kapansın kardeşim.kalın sağlıcakla..
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ne kadar gereksiz 22 sayfa olmuş

Kardeşim bende sizin şu olayınızı anlamıyorum

Forumda deneme talebinde bulunuyorsun mevzu birazda büyük bütün forum takipte önemli bir deneme yapıcaksın

Nasıl oluyorda methanolu kapalı unutuyorsun ?

Sana yalancısın demiyorum ama bana çok saçma geliyor kusura bakma

Yada bu işi beceremiyorsanız bırakın

Çıkın arabanızla kendi kendinize gazlıyın yada foruma yansımıcak şekilde gazlayın

Ben gülüyorum böyle olunca cidden
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeler 30 saniye.tartışmalar 30 gün..herşeyi geçtim araç sahiplerinden çok müridler sahnede

106 nın çapı belli.mamininde namı belli bu ilk değil
    levent arkadaşın istediği şekilde de deneme yapılır video çekilir herşey ortaya çıkmış olur

araçlara ve sahiplerine maşallah.kazasız belasız sürüşler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayni hatayi bende yaptim videolu konu actim agzimin payini aldim bidahada acmam zaten.yas mubabbetine cok takilan var tabiki yasca buyuk olanlarin tecrubesi var ama bizim burda konusma hakkimiz yok malesef.
    araclara masallah Allah herkezin gonlune gore versin.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler baqın yanlış yazıyorsunuz hayırdır hepinz ayar yapıyorsunuz sanırım TFSi lara herkes bir select olaylarında yok 50 hp yok 200 hp ne methanolmuş ya peki hanginiz trbonun debisine göre hesaplandığını biliyormu methanolun nozzzle inin nereye takılıcağını ? herkes methanol takıyor süper konuşmanın manası yok burda çok bilmişler gibi yazmayın lütfen bunu tfsi sawasına döndürmeyin !

kızmayın gücenmeyin ama mami geçilmişte olsa geçmiş te olsa suunu unutuyorsunuz geçen sene 106 kim lan ezik ! diyorlardı eskidende bunlar oluyordu ben bunları görüyorum açıkcası çünkü yasadım 2002 lerde insanlar hem vtec açıp hemde turbo basarmı siktirsinler diyorlardı mantığından buraya geldiğim için hepsini görebiliyorum lütfen sakin olalım biraz daha

tek soru sorucam bu 106 ya *** atanlara adam 100 shot bassa neolcak ? sizde basabilicek kadar erkekmisiniz? ( levent buna lütfen sen alınma. ) hepsini geçtim herif 100 shot basarsa deneyebilicek kadar erkekmisiniz?

@levent kardeşim doğru diyorsun yalancı demedi kimse sana ama kendi hatan kendi sucun methanolu açmamak yeni açıkcası senin sucun keske açsaydın bahane olmaz geçmişssin geçilmişssin bunun bahanesi olmaz meleseff
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayni hatayi bende yaptim videolu konu actim agzimin payini aldim bidahada acmam zaten.yas mubabbetine cok takilan var tabiki yasca buyuk olanlarin tecrubesi var ama bizim burda konusma hakkimiz yok malesef.
    araclara masallah Allah herkezin gonlune gore versin.
    Gel biz senle deneyelim, sonra oturup çay içer muhabbet ederiz. Konu felan da açmayız
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent kardeşim hala ikinci denemede kapısına geldim diosun. Ama mami önünde demek ki. Onu bırak adam eğim yüzünden patinaja kaldım dio hala inanmıyorum diosun yani yalan söylüyor diosun. Ondan sonra uslubumu korudum diosun. Edebli konuşsaydın merak etme mami seninle denerdi. Ama adamında kafasını attırmışsın demek ki adam bi daha denemem dio. Sana geçilmeye mi korkucak. adam 106 gibi arabayla karşına çıkıo geçilme korkusu olsa karşına çıkar mı?

Şu para mevzusunuda bırakın kanı beynime fırlattınız koca adama yalancı yalancı diyerek. Özür diliyorum.

Burası ecufastin sitesiyse ne işiniz var. Çünkü bu konuda Türkiyenin en büyük forumu. Ecufastin yaptığı araba geçildiği zaman diğer arabaları tebrik etmiyor muyuz? Şunu unutuosunuz bu forum ecufast kurulmadan önce de vardı.
    IN BOOST WE TRUST

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu alemde geçmekde var geçilmekde var. trilyonluk bugatti veyron bile geçiliyor ) bu kadar takmayın yahu.
    Turbo Rider
    Yamaha 1000r

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslında kimse neden sunu anlamıyor
    golf r 106 deneme sebebı o geçer bu geçer degıldı
    106 1550 1600 400 hp araba ile yürürmüydü
    ama burda denelen araba 400 hp degil
    konu farklı yerlere çekilip duruyor

söyle bı durumda var bu kadar n/a şeklinde böyle bir 106 varmı tabiki yok

o zaman tırmalamaya gerek yok
    metenolda bassan iş golf geçmeye kalırsa mami abı bi formul bulur senın için
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu pıyasa nasıl bır pıyasa arkadaş
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim içimden gelenleri yazmışsın gerçekten Sus ile denerken deniyecektim onada söyledim ama yaZmadığını bırakmadı işin tadını kaçırdı dün gece aradığında onada söyledim evdeyim sahur yapıcam yatıcam dedim hatta evliyim 4 çocuğum var bu saatte eve gir çık olmaz gelirsin Sus ile denerken deneriz dedim

One yazdı yok ben çay içiyormuşumda evde değilmişimde falan filan yani anlıyacağın bu işin tadı kaçtı deneme falan olmaz
    abi madem çay içiyosun arakadaşa neden sahur yapıyorum diyosun?
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @LEVENT senin ne denli bi efendi oldugunu duyuyordum ama bugün kendimcede tasdik etmiş bulundum..

saatlerdir konuyu okuyorum birde ben fazlalaık yapmayayım diyerekten konuya dahil olmak istemedim ama su bardaktan taştı ;

yahu kelalper beyefendi sen hiç hayatında TFSI veya TSI tecrübe ettin mi ? senin yıllar önce bindiğin rx serilerine benzemiyor işte bu araclar meth olayı bu araclarda gündüzle gece gii farklılık gösteriyor işkembeden konusmayı bırak !!! hangi konuya baksam tartışma ortamının içerisinde sen varsın , insanlara birşeyler empoze etme çabası içerisindesin yahu ben anlamıyorum böyle yaparak bugüne kadar neyi değiştirdin acaba sen ???akıl yaşta değil baştadır bak 21 yasında deyip küçümsediğin çocuk senden ne kadar efendi ve seviyeli!!!sizin gibiler yüzünden bu işlerden tiksinen bu foruma girmeyen onlarca insan var, bravo emelinize ulaşıyosunuz!!! ALLAH akıl fikir versin sana ne diyeyim....diğer konuya gelecek olursak 106 mermi gibi araba TR tarihine efsane olmuş,400 hp oldugu varsayılan AWD araçla kıyas içinde bulunması bile takdire şayandır yapanın yaptıranın hünerine kesesine sağlık büyük bir keyifle izliyorum/herkes izliyor lakin sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım..GOLF R 400-410 hp oldugu vakit yani hiçbir ekstra yapılmadan kendi setupıyla koştugunda ng yi rahat geçer(iki aracta bu standartlarda oldugu vakit diyorum yanlıs anlasılmasın bu lafımda), ha bu sefer öle olmuş böle olmuş falan filan ng gecmiş leventte tebrik etmiş bidaha deneyin rollingten sonra dünyanın sonu gelip kıyamet kopmayacak ki??? !!!...herneyse bu hamur çok su götürür kalın sağlıcakla...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başı sonu olmayan yarısları boşverin akhisara gelsin herkes 0-402m sıfırdan dikilsin araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcun doğru yazmış amaç yürüyüp yürümemesiydi egerki mami 1 boy arkasındanda gitse yürümüştür 106 Gti peugeot accısından inanılmaz güzel bir seydir golf r acısındanda kötü bişiy değildir golf un güzel gittiğini burda herkes söylüyor aksini idda eden varmı ? biri diyorki ben sunu yapardım bunu yapardım boşverin herkesin kozları var mami e100 e geçer mesela onun için bir avantajdır bu golf arabayı söker basınc açar avantajdır bu sonuc olarak bence olay sey sudur levent hepinizden diğer söförler varya ben süreyim ıkmık diyen hepsinden iyi sürüyordür eminim çünkü kendi arabası

Mamide dener neden denemesin illlaki deneyeceklerdir

en sewmediğim mseyi yapmayın Ecufastin sitesiymiş yahu hergün yazıyorsunuz çiziyorsunuz hergün işinizegeldiği zaman bişiyler paylaşıyorsuz ayıp ama ya harbiden çok ayıp Revo geçti biri taşmı koydu ahmet geçti biri taşmı koydu terbiyesizlik yapmayın siteyi çevirmeyin

sitede ben elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum budamı suc? hadi r..voda supra yapsın paylaşalım ahmette yapsın onuda paylaşalım burası hepimizin sitesi boşuna kişiselleştirmeyin !
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başı sonu olmayan yarısları boşverin akhisara gelsin herkes 0-402m sıfırdan dikilsin araçlar
    f1 ede gelin AMAAAA çirkef yokkk
    www.drecu.com

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 inanılmaz hızlı gerçekten helal olsun, Golf R zaten çok yakışıklı bir araba ikisine de maşallah.

"Bilinçli yapıldığını idda etmiyorum!" O sırada bişey olmuştur, kadrana bakıyordur, aynaya bakmıştır, dalmıştır, vs..
    Bir sorum var; bir arabanın bir arabanın önüne kırması için ne kadar yan şeride geçmesi gerekiyor? Yarısına kadar geçmesi yeterli değil mi? Yani benim sorum araç sahiplerine değil de, "bence temiz, hiç kırmamış vs.." diyenlere.

vırt zort

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f1 ede geliriz ama kategorilere ince bi ayar cekmek lazım. bizi harcatırsın sen istanbullarda

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak durumla ilgili bi post yazmak istedim;
    Öncelikle Alper Bey, siz beni tanıyomusunuz? Benim hakkımda herhangi bi bilginiz var mı? Kısaca kendimden bahsedeyim size, Avusturya Lisesini bitirmiş, iki yabancı dil bilen, çift anadal olmak üzere üniversite de okuyan biriyim. Haliyle ultra zeki bi insan olmasam da salak da değilim. Bu yüzden emin olun ki ben bi öyle bi böyle konuşmam, lafımı tartar söylerim...
    Önce yaştan girmişsiniz konuya, ordan para mevzusu açılmış, birazdan eminim ki başka birşeye gelir konu. Yaşım sizden küçük evet on beş yaş hemde. Herhangi bi terbiyesizliğimi gördünüz mü 20 sayfadır tartısıyoruz, birine de ters birşey söylemiş miyim? Birşey derim birine ters gelir, o farklı düşünür ben farklı düşünürüm o ayrı ama dikkat ettiyseniz kimseye terbiyesizce birşey demedim. Açıkcası zaten bu durum benim hosuma gitmiyo, bilgisayar basında bi insanla ne kadar anlaşılabilir ki? Sağlıklı bi dialog kuralamadıgından bende mümkün oldugunca edepli yazıyorum. Bu demek değildir ki ben sizden ve ya bi başkasından cekiniyorum, sadece böyle alışmışım böyle yazıyorum.
    Evet 100 bin liralık bi spor aracım var, ve hatta daha da pahalı araclarım var? Burda ki sorun ne anlamadım? Ben 106 yı hor mu gordum, onla ilgili birşey mi yazdım? Durduk yerde kafanızdan böyle birşey uretmeniz bana oldukca garip geldi acıkcası...
    Denemelere gelicek olursak: Laflarımı lütfen herkes dikkatli okusun ben hiç bir yerde aracım sorunluydu demedim. Methanol basmamış, üflememiş demedim. Methanol kapalıymıs dedim. Daha sonra olucakları bildiğim icin, denedikten 20 dakika sonra muhtemelen muammer beyler cay icerken, denemeden sonra benide davet ettiler ordan biliyorum, kendisini aradım hemen yanına geleyim bir daha deneyelim bahane olmasın dedim. Bunu diyen biri sizce yalan soyluyo olabilir mi? Ruh hastası olması lazım ya da oldukca geri zekalı...
    Orda ayrı burda ayrı konusuyo demissiniz; denedik gördük 200 e kadar yakalayamadım bende dedim ki 100-200 de 106 yı yakalamama imkan yok. E sonra haliyle methanolun kapalı oldugunu görünce tabiki farklı yazdım. Hatta Muamer beyle konustugumuzda acık acık soyledım ben gecerdım diye, kendisine sorabilirsiniz...
    Baska bir konu olan yalan soylenıyo dememe gelicek olursak; bana sabaha kadar da anlatsanız, bin kisi de aynı seyı yazsa ben gozumle gordum benım ıcın tartısılmaz bir gercek; kapısına dogru yaklastıgımda arabasının yarısı benim seridimdeydi. Ben kamyona değil, muammer beye selektor yaptım. Videodan sonra hala muammer bey orda tumsek oldugunu soyluyo, bende i-nan-mı-yor-um. Sabaha kadar da bunu savunsanız yine inanmam cunku dogru değil.
    Methanolun 2.0 TFSI üzerinde ki etkisi, siyah la beyaz gibidir. Bambaşka boyutlar kazanır olay.. İnsanlar methanol 15 beygir veriyo yazmıs, e orası iyi güzel hoşta, methanol olmayınca avansın kısılması nolucak? O sayılmıyo sizin görüşünüzle sanırsam... Demir bey yazmıs melih resit abi yazmıs bu adamların araclarının hepsi stage 4 yani hepsi bu aracları uzun suredir kullanıyolar ve farkı oldukca iyi biliyolar...
    Üşenmedim gittim iki tane video cektim; Basınc 1,25 redline yanı asırı derecede soft. Resim altta 7 binde 1,30 oldugu gözüküyo, inanmayanı istediği zaman arabama bindiririm kendim gösteririm.

75-225
    Golf R Revo Stage 2+ 75-225 km/h - YouTube
    100-200
    Golf R Revo Stage 2+ 100-200 km/h - YouTube
    Videoları izlediniz dünkü araçla bugunkü aracın gidisi aynı mı sizce arada 50 hp lık fark yok mu, basınc yine aynı arada 50 hp fark var. Koltuklar gordugunuz üzere takılı ozellikle cektim... Sokup sokmediğini nerden bilicez demeyin diye...
    1. si 75-225, merak edenler için söyliyim dün 75-200 bastık. İkinci video da 100-200. Dünden farkı methanol ve 1 kademe avansla ethanol. Dün denediğiniz arac 350 hp idi. Birinci denemede size göre 3-4 boy gectiniz. İkinci denemede fark o kadarda olmadı. Üzerine methanolun acık oldugunu dusunun, videoları da ızleyın , ben size söyleyim, iddalı olmasın boy hesabı bilmem ama ben sizi gecerim. 106 350 lık bir 4 ceker 2.0 aracı goruldugu üzere geciyo ama 400 u gecemez. Bu yuzden defalarca bir daha deneyelim dedim. Geçiceğimi bildiğim için bunu söyledim. Sunu da dusunun bunun üstüne wg ı sıktırsam 1,60-1,55 de vites atsam, rs4 enjektoru takıp avansı daha da acsam fark ne olur. Bu haliyle 100-200 9,2 lerde -2 eğimde onuda belirteyim...
    Uzun uzun yazdım, mantık cercevesi icinde dusuncelerimi paylastım. Şimdi biri cıkar dalga gecer, kendini gruba iyi gösterir, beni rencide etmeye calısır, gaza getirmeye kalkar ama ben gelmem, bu numaraları yemem. (Dikkat ederseniz biri diyorum, yancı , şakşak cı demiyorum) çünkü yazdım ya yukarda tarzım değil saygızlık etmem. Bu arada sunu da herkes kabul etmeli burası Ecufast in sitesi, o yüzden ecufast cilerin baskın olması, üste cıkması da kendi firmalarını savundukları icin, son derece normal ve makul bi durum... Ben bu yuzden karsı tarafı destekleyenleri, ona gore comment yazanları son derece normal buluyorum...
    Şimdi siz sabaha kadar da yazsanız, baska konularada girseniz, 100 kiside bana karsı cıksanız, benim size karsı olan sakin ve dik durusum değişmiycek. Ne yapsanız beni kandıramıcaksınız. O yüzden rica ediyorum ya gidin baskasını bulun ya da daha fazla uzatmayın...

Levent yazdıkların için teşekkür butonu aradım ama bulamadım malesef.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)