User Tag List

Sayfa 5/26 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
486 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplamda 3 kez denedik, 2. ve 3. denememizide koyabilirler isterlerse... İnsanlara hak veriyorum, denemeye giderken methanolu kim kapalı unutur... Buna da beni tanımayan hiç kimse inanmaz... Mami abi kabul ederse bir daha deneriz daha iyi bi video çekeriz, kabul etmez o zaman denemeyiz, o da dert değil... Ben farklı olucağına eminim.

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mami abi ve NG tehlikeli bütünlük
    tebrikler abi sonuç belliydi zaten...
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara da neden yokuş aşağı basılmış öğlemi anlaşıldı.
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara da neden yokuş aşağı basılmış öğlemi anlaşıldı.
    Yokus assagida duzde yokus yukarida basildi maslaktan tekstil kente yol nasil denk geldiyse bastilar

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne çektin be mami
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s.a millet saat 03.06 20 kisi konuyu takip ediyo deneyen araclara maasallah ve tebrikler mami baskan tahminim deki gibi olmasi gerektigi gibi olmus bence arkadasta kabul etmis ancak okadar farkin methanolle kapanacagini dusunuyorsan 1. yada 2. denemeden sonra aracin cekisindeki farkida anlayip bu araba gitmiyo methanol kapalimi kaldi acaba diye durup bakman gerekirdi kapali-acik arasindaki fark okadar hissedilir derecede ise.... cunki o arayi kapatip one gecmek icin baya bi guce ihtiyac var gibi geldi bana ?
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplamda 3 kez denedik, 2. ve 3. denememizide koyabilirler isterlerse... İnsanlara hak veriyorum, denemeye giderken methanolu kim kapalı unutur... Buna da beni tanımayan hiç kimse inanmaz... Mami abi kabul ederse bir daha deneriz daha iyi bi video çekeriz, kabul etmez o zaman denemeyiz, o da dert değil... Ben farklı olucağına eminim.
    kardes bende golfun gececegini dusunuyodum ama yanildik.

soyledigin gibi methanolu unutmus olabilirsin ama deneme bitti konu kapandi bence.

bidahada deneme olacagini sanmiyorum

senin bu denemeye methanol+depoyada yakit koyarak avansi da 6 dan 8 e yukselterek gitmen gerekirdi ama sen methanolu bile unuttuysan bu sana bi ders olsun.

gecildiginede cok kafayi takma. sonucta aracin gercekten hakkiyla yuruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Denememizde mami abiye bakmaktan arabanin gidisine konsantre olamadim, eliyle saydi oyle gazlamaya basladik, digerlerindede oyle. 2 de aramiz acilmadi, hatta yanina geldim, ustume kirdi... 3. Videoda araba kendini kisti biraktim direk, donerken rol ile denedik orda zaten bi sorun oldugunu tam olarak anladim... Falan filan bunlari konusmaya gerek bile yok. 2. Video ellerinde var koyarlarsa herkes gormus olur. Duz yolda ne kadar ustume kirdigini herkes istedigi yorumu yapabilir, o araba benim arabamin methanollu halini gecemez. Ben gorucegimi gordum, madem herkes bu kadar emin hemen yarin aksam tekrar dener gormus oluruz.. Teklifim acik ve net..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ng 106 ezber bozmaya devam ediyor tebrik ediyorum mami abi.

Bu demek değil ki golf patates cipsi ,gayet başarılı kendine göre ciddi süreleri olan bir araç takip ettiğim kadarıyla.

Mami abi keşke bi stock e92 bulabilsen fantastik bi görüntü ortaya çıkabilir
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brake boost yapıyormusun Levent?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes bende golfun gececegini dusunuyodum ama yanildik.

soyledigin gibi methanolu unutmus olabilirsin ama deneme bitti konu kapandi bence.

bidahada deneme olacagini sanmiyorum

senin bu denemeye methanol+depoyada yakit koyarak avansi da 6 dan 8 e yukselterek gitmen gerekirdi ama sen methanolu bile unuttuysan bu sana bi ders olsun.

gecildiginede cok kafayi takma. sonucta aracin gercekten hakkiyla yuruyor.
    Şöyle söyliyim, orda nerden baksan on araba, ve yirmi kişilerdi. Herkes benim tek başıma ne şekilde geldiğimi gördü... 3 kere bastık, kenara çektik, konuştuk bende dedimki evet golf r'ın 100-200 de 106 yı yakalamasına imkan yok. 106 bariz önde dedim.. Mami abi de anca 5 vitesten sonra 225 gibi yakalar dedi. Bunun üzerine ben onları tebrik ettim el sıkıştık ve vedalaştık. Dönerken rol 106 ile denedik 5 defa falan, hepsinde zaten araba kendini kıstı ama zaten öylesine dönüş yolu üzerinde gazladığımız için , bende boşuna durmadım. Methanolun kapalı olduğunu gördüğüm anda selcuk abiyi aradım, mami abinin numarasını istedim. Hemen mami abiyi aradım, nerdeysen yanına geleyim deneyelim bu haliyle hemen dedim. Ertesi gün bile olmadan, daha sonra bahane arıyomuşum gibi gözükmesin diye anında aradım. Kendisi de kabul etmedi. Sonuç hepsi hikaye geçti mi geçti bende ona bakarım tekrardan tebrik ederim...

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mami abi yakisani yapmis. Ng ile yakinda ucaklarla denemeye basliyacak.istekler hic bitmiyor.
    EkN garage

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mami abi ayana saglik ezber bozmayi birakma abi verme ng yi dursun garajda hizli araba olunca cik dene be abi
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle söyliyim, orda nerden baksan on araba, ve yirmi kişilerdi. Herkes benim tek başıma ne şekilde geldiğimi gördü... 3 kere bastık, kenara çektik, konuştuk bende dedimki evet golf r'ın 100-200 de 106 yı yakalamasına imkan yok. 106 bariz önde dedim.. Mami abi de anca 5 vitesten sonra 225 gibi yakalar dedi. Bunun üzerine ben onları tebrik ettim el sıkıştık ve vedalaştık. Dönerken rol 106 ile denedik 5 defa falan, hepsinde zaten araba kendini kıstı ama zaten öylesine dönüş yolu üzerinde gazladığımız için , bende boşuna durmadım. Methanolun kapalı olduğunu gördüğüm anda selcuk abiyi aradım, mami abinin numarasını istedim. Hemen mami abiyi aradım, nerdeysen yanına geleyim deneyelim bu haliyle hemen dedim. Ertesi gün bile olmadan, daha sonra bahane arıyomuşum gibi gözükmesin diye anında aradım. Kendisi de kabul etmedi. Sonuç hepsi hikaye geçti mi geçti bende ona bakarım tekrardan tebrik ederim...
    Sen beni aradığında ne dedim ben şuan evdeyim sahur yapıp yaticam dedim doğrumu

Hafta sunu Sus ile denicem istersen gel oraya deneriz dedim hatta arabanin ayarlarini yap istersen basincini aç yinede denerim dedim doğrumu

Ama bu saatten sonra ben seninle bi daha denemem gerek yok

omer_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah mami abi NG 106 dikiş makinasi gibi nazar değmesin ayağına yüreğine sağlık.tebrik etmek lazım...

gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ..abi senin hayranın çokk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdıklarımında hepsi doğru mu? Ben bir daha benle denemiyo mu dedim, methanolü açmamışım dedim. Basınç açmama gerek yok daha fazla, arabayı gündelik nasıl kullanıyosam o şekilde görmek istiyorum, o yüzden zaten sökmüyorum... Madem SUS ile deniceksiniz bende geleyim, o hali ile de deneyelim, zaten sus ile denemek için arabayı dışarı çıkarmış olucaksınız size fark eden bir şey olmıycak... Methanolüm de çalışır, yine geçersiniz ve dersinizki levent böyle böyle iddia etti ama sonuç gördüğünüz gibi. Benide haksız çıkarmış olursunuz. Öyle olursa ben yine tebrik eder elinizi sıkarım. Benim için değişen birşey olmaz, ben farklı olucağını düşünüyorum. Makul şeyler söylüyorum, bir daha deneyelim olsun bitsin...

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdıklarımında hepsi doğru mu? Ben bir daha benle denemiyo mu dedim, methanolü açmamışım dedim. Basınç açmama gerek yok daha fazla, arabayı gündelik nasıl kullanıyosam o şekilde görmek istiyorum, o yüzden zaten sökmüyorum... Madem SUS ile deniceksiniz bende geleyim, o hali ile de deneyelim, zaten sus ile denemek için arabayı dışarı çıkarmış olucaksınız size fark eden bir şey olmıycak... Methanolüm de çalışır, yine geçersiniz ve dersinizki levent böyle böyle iddia etti ama sonuç gördüğünüz gibi. Benide haksız çıkarmış olursunuz. Öyle olursa ben yine tebrik eder elinizi sıkarım. Benim için değişen birşey olmaz, ben farklı olucağını düşünüyorum. Makul şeyler söylüyorum, bir daha deneyelim olsun bitsin...
    Ya harbiden telefonda dedinde inanmamiştım sen harbi bu gece uyuyamıycan

Hadi iyi geceler herkese

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben geceleri uyumam, ayrıca herkes gibi uyutulmam da... Tekrar deneyelim görelim, bunda çekincek bişey yok. Tekrardan tebrik ederim. İyi geceler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)