http://i41.tinypic.com/1zl62on.jpg
Printable View
Toplamda 3 kez denedik, 2. ve 3. denememizide koyabilirler isterlerse... İnsanlara hak veriyorum, denemeye giderken methanolu kim kapalı unutur... Buna da beni tanımayan hiç kimse inanmaz... Mami abi kabul ederse bir daha deneriz daha iyi bi video çekeriz, kabul etmez o zaman denemeyiz, o da dert değil... Ben farklı olucağına eminim.
mami abi ve NG tehlikeli bütünlük :)
tebrikler abi sonuç belliydi zaten...
maşallah araçlara da neden yokuş aşağı basılmış öğlemi anlaşıldı.
Ne çektin be mami
s.a millet saat 03.06 20 kisi konuyu takip ediyo deneyen araclara maasallah ve tebrikler mami baskan tahminim deki gibi olmasi gerektigi gibi olmus bence arkadasta kabul etmis ancak okadar farkin methanolle kapanacagini dusunuyorsan 1. yada 2. denemeden sonra aracin cekisindeki farkida anlayip bu araba gitmiyo methanol kapalimi kaldi acaba diye durup bakman gerekirdi kapali-acik arasindaki fark okadar hissedilir derecede ise.... cunki o arayi kapatip one gecmek icin baya bi guce ihtiyac var gibi geldi bana ?
kardes bende golfun gececegini dusunuyodum ama yanildik.
soyledigin gibi methanolu unutmus olabilirsin ama deneme bitti konu kapandi bence.
bidahada deneme olacagini sanmiyorum
senin bu denemeye methanol+depoyada yakit koyarak avansi da 6 dan 8 e yukselterek gitmen gerekirdi ama sen methanolu bile unuttuysan bu sana bi ders olsun.
gecildiginede cok kafayi takma. sonucta aracin gercekten hakkiyla yuruyor.
1. Denememizde mami abiye bakmaktan arabanin gidisine konsantre olamadim, eliyle saydi oyle gazlamaya basladik, digerlerindede oyle. 2 de aramiz acilmadi, hatta yanina geldim, ustume kirdi... 3. Videoda araba kendini kisti biraktim direk, donerken rol ile denedik orda zaten bi sorun oldugunu tam olarak anladim... Falan filan bunlari konusmaya gerek bile yok. 2. Video ellerinde var koyarlarsa herkes gormus olur. Duz yolda ne kadar ustume kirdigini:) herkes istedigi yorumu yapabilir, o araba benim arabamin methanollu halini gecemez. Ben gorucegimi gordum, madem herkes bu kadar emin hemen yarin aksam tekrar dener gormus oluruz.. Teklifim acik ve net..
Ng 106 ezber bozmaya devam ediyor tebrik ediyorum mami abi.
Bu demek değil ki golf patates cipsi ,gayet başarılı kendine göre ciddi süreleri olan bir araç takip ettiğim kadarıyla.
Mami abi keşke bi stock e92 bulabilsen fantastik bi görüntü ortaya çıkabilir :)
Brake boost yapıyormusun Levent?
Şöyle söyliyim, orda nerden baksan on araba, ve yirmi kişilerdi. Herkes benim tek başıma ne şekilde geldiğimi gördü... 3 kere bastık, kenara çektik, konuştuk bende dedimki evet golf r'ın 100-200 de 106 yı yakalamasına imkan yok. 106 bariz önde dedim.. Mami abi de anca 5 vitesten sonra 225 gibi yakalar dedi. Bunun üzerine ben onları tebrik ettim el sıkıştık ve vedalaştık. Dönerken rol 106 ile denedik 5 defa falan, hepsinde zaten araba kendini kıstı ama zaten öylesine dönüş yolu üzerinde gazladığımız için , bende boşuna durmadım. Methanolun kapalı olduğunu gördüğüm anda selcuk abiyi aradım, mami abinin numarasını istedim. Hemen mami abiyi aradım, nerdeysen yanına geleyim deneyelim bu haliyle hemen dedim. Ertesi gün bile olmadan, daha sonra bahane arıyomuşum gibi gözükmesin diye anında aradım. Kendisi de kabul etmedi. Sonuç hepsi hikaye geçti mi geçti bende ona bakarım tekrardan tebrik ederim...
mami abi yakisani yapmis. Ng ile yakinda ucaklarla denemeye basliyacak.istekler hic bitmiyor.
Mami abi ayana saglik ezber bozmayi birakma abi verme ng yi dursun garajda hizli araba olunca cik dene be abi:)
Sen beni aradığında ne dedim ben şuan evdeyim sahur yapıp yaticam dedim doğrumu
Hafta sunu Sus ile denicem istersen gel oraya deneriz dedim hatta arabanin ayarlarini yap istersen basincini aç yinede denerim dedim doğrumu
Ama bu saatten sonra ben seninle bi daha denemem gerek yok
maşallah mami abi NG 106 dikiş makinasi gibi nazar değmesin ayağına yüreğine sağlık.tebrik etmek lazım...
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ..abi senin hayranın çokk
Benim yazdıklarımında hepsi doğru mu? Ben bir daha benle denemiyo mu dedim, methanolü açmamışım dedim. Basınç açmama gerek yok daha fazla, arabayı gündelik nasıl kullanıyosam o şekilde görmek istiyorum, o yüzden zaten sökmüyorum... Madem SUS ile deniceksiniz bende geleyim, o hali ile de deneyelim, zaten sus ile denemek için arabayı dışarı çıkarmış olucaksınız size fark eden bir şey olmıycak... Methanolüm de çalışır, yine geçersiniz ve dersinizki levent böyle böyle iddia etti ama sonuç gördüğünüz gibi. Benide haksız çıkarmış olursunuz. Öyle olursa ben yine tebrik eder elinizi sıkarım. Benim için değişen birşey olmaz, ben farklı olucağını düşünüyorum. Makul şeyler söylüyorum, bir daha deneyelim olsun bitsin...
Ben geceleri uyumam, ayrıca herkes gibi uyutulmam da... Tekrar deneyelim görelim, bunda çekincek bişey yok. Tekrardan tebrik ederim. İyi geceler