User Tag List

Sayfa 9/26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
486 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya evet 2 de basarbasmaz bosa cikmasa ng kendi seridinde kalirdi ama tuh iste ustune kirmasa golf geciyordu orda baksana golf nasil fren yapmis nerdeyse abs ye dusecek
    Mış mış muş muş diye sorular sormadım, düzgün bi cevabın varsa ver yoksa yazmana gerek yok.

NG'nin sağa doğru gittiğini benimle birlikte burda gören ama forumda beni ezerler üzerime gelirler korkusuyla yazamayan bi dünya adam var burda.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstüne kırdın diyenler stadın yan yoluna gidip bi baksınlar o rampadan aşşağı nasıl gözüküyü yol

Acaba direk düz gidipte ortadaki seyrantepeye dönen bariyerleremi saplansaydım

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstüne kırdın diyenler stadın yan yoluna gidip bi baksınlar o rampadan aşşağı nasıl gözüküyü yol

Acaba direk düz gidipte ortadaki seyrantepeye dönen bariyerleremi saplansaydım
    Sen ordan öyle biz burdan böyle görüyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mış mış muş muş diye sorular sormadım, düzgün bi cevabın varsa ver yoksa yazmana gerek yok.

NG'nin sağa doğru gittiğini benimle birlikte burda gören ama forumda beni ezerler üzerime gelirler korkusuyla yazamayan bi dünya adam var burda.
    Tamam koray işte stadın yan yoluna git otopark girişini geçtikten sonra sol şerittte dur yolun fotoğrafını çek sende rahatla o merak edenlerde rahatlasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ordan öyle biz burdan böyle görüyoruz
    Abi şimdi koraya yazdım sanada yazayım stadın otopark girişini geç sol şeride gir yola bak ne demek istediğimi anlarsın eğer tam sola devam edersen sola doğru olan seyrantepeye maslağa dönen viraja girersin

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Abdullah.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya burda ne kadar çok şakşakcı varmış

golf r da sıkıntı var demem neden bu kadar zorunuza gitti?

arabanın sahibi bu kadar atar gider yapmıyo size ne oluyoki
    Kimsenin zoruna gittigi yok, Ne mami makinen'i tanırım ne levent'i , kimseye de şakşak vs yapmam, ha senin yaptıgın gibi *** atıp öylece de bırakmam..Kötü niyetli yazmıyorsan açık açık yazarsan 3 kelimelik cümleye gelen sorular zoruna gitmez... Sıkıntı var dersen haliyle, neresinde sıkıntı var, ne referans alınarak söyleniyor diye sorulur ?

Bunları yazarsan açık olur olay.Terbiyesizlik etme !
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tamam koray işte stadın yan yoluna git otopark girişini geçtikten sonra sol şerittte dur yolun fotoğrafını çek sende rahatla o merak edenlerde rahatlasın
    Açıklaman benim için yeterlidir Abi fotoğrafa gerek yok, videodan bi terslik olduğu ortada o yüzden direkt sana sormak istedim. Cevabın için teşekkür ederim.

Dediğim gibi 70-200 bandında güçten ziyade kilo/beygir oranı ile seninle deneyen arabalar kilo atmadığı sürece çok zor geçilmen.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar dün beri okuyorum yazmakta istemedim ama artık dayanamıyorum konuya bende dahil olayım

ng 106 yı ve diger 106 ları takip eden bir arkadaş olarak söylüyorum
    ng 106 bu işin sonu bu önce böyle bilinsin

golf denemesine gelince metanol kapalı iken ciddi derecede fark yaratıyor bunu kimse fark etmez ne degişecek gıbı yorumlar yazmasın denedık ve görduk ciddi ciddi fark yaratıyor
    ama sonuçta dynomicste 205 çıkaracak bir 106 daha yok
    metanol kapalı olsa dahi 350 360 hplerde bir aracı 3 boy arakasına alacak 106 da yok
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi gelelim benim yarıştan sonra tartışırızs dediğim konuya..

şimdi videodan gördüğüm senin en büyük avantajın elektronik gaz kelebeğine karşı olan kafada zıplama olayın.

bugün yanında 500 hp bi sti var yada x bir araç benim araba mesela oturmuş brake boosta seni bekliyo başladı yarış.sonuç ne olur?450 de olsa olur sonucta leventin arabayı en iyi böyle yürüyeceğini varsayarak konuşuyorum methanolu falan siktir et dun leventin araba 400 hp idi varsayalım.brake boost yapabilen 450 hp arabada seni geçemezmi?

kısacası hakkıyla yürüyen x30 lu sti.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese iyi kötü yorumları için teşekkür ederim. 2. videomuzu da koyun isterseniz orda ki durumu da görmüş oluruz. 3 de bıraktığım doğru araba kesiklik yaptı cunku bende zorlamadım. Mami abi sana teklifim şudur, sadece 2 miz beraber buluşalım ve aynı yolda aynı şekilde deneyelim, videoda çekmeyelım. Ben sadece seninde görmeni istiyorum farkın nasıl olucagını. Üstüne kırdı kırmadı olayınada birşey demiyorum, erken basma ya da. Sadece benim aracımda methanol acıkken de deneyelim istiyorum. Sana dün telefonda yüzüne söyledim kesin gecerdim diye. Şartlar hep sizin tarafınızdan olmasın durum, eşit olalım bende dediğimi yapayım. Dün herkes gördü, ayagımda terlik üzerimde mayoyla oraya tek olarak geldim. Ve evet acıkcası hiç hırslı değildim. ve zaten kenara cektiğimizde bunu sizi tebrik ederek belli ettim. Daha sonra farkedince kapalı oldugunu haliyle benimde moralim bozuldu, ve dogal olarak yeniden denemek istedim. ROL 106 ile denediğimizde araba o kadar kesiyoduki , farkı bi türlü doğru duzgun acamadım. Bu mantıkta ROL 106 ile sizin aranızın da aşırı olmaması lazım sence bu mümkün mü? Ben methanolumun kapalı olduguna seninde inandıgını düsünüyorum. Bir daha denemek istemeyebilirsin ona da eyvallah. Ama unutmaki araçlar muadil de değil bu yüzden kaybediceğin bisey de olmaz. Senden haber beklıyorum..

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belli bir sayfaya kadar okudum ve yazdım ...
    Bazı kişiler çıkıp usturupsuz konuştuğu ve şakşakçı, yancı, tribüncü vs dediği için konu bu raddededir abi.. Sonrasına bakmamıssınız.

Sanki Mami abi bizim ekmeğimizi veriyor, ondan çıkarımız varmış gibi dengesiz dengesiz cümlelerle ortalığı geren tipler.. Uzaktan kuru sıkı. Yiğidin hakkını yememek lazım. Az konuştu, öz konuştu çıktı geçti..

Çocukta tebriğini etmiş denemiş geçilmiş gitmiş, şu videoyu koy bu videoyu koy diye konuşmuşlar bile (Selçuğun dediğine göre).. eEe ? Sonrası, yok meth tuşa basmamışım, yok kornayı çaldık gaza basmayı unuttum, yok elektronik gaz vs.. Komik bahaneler..
    Konu dışı bir sürü gereksiz yazıların olması, yiğidin hakkını vermeyen kişiler.. Bundan sonra çıkar dener veya denemezler, kimse karışamaz.. ama sonrasında gelip Mami geçilene kadar bahane üretilecekse, hakkını vermeyip tebrik edilmeyecekse garez aranır ortada..

Bunca yancının olma sebebi bu oldu biri 500km öteden yorum yapıp, sonra da yancılar şakşakçılar derse konu bu raddeye gelir..

@ Levent Y : İki tarafada maşallah.. Golf R geçildi, canı sağolsun.. Geçildiği kişi bu işin kurdu olan birisi ve Roll, gazlama araba nedir iyi bilen birisi.. Tecrübe > HP durumu oldu yani o yüzden üzülme, SUS s2k ile deneyecekler zaten git yanlarında 3 araba sıkın sizde bahanen olmasın ama, yok bacağım ağrıdı gaza basamadım falan diye komik oluyor..

Hayırlı günler, güzel Ramazanlar
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi gelelim benim yarıştan sonra tartışırızs dediğim konuya..

şimdi videodan gördüğüm senin en büyük avantajın elektronik gaz kelebeğine karşı olan kafada zıplama olayın.

bugün yanında 500 hp bi sti var yada x bir araç benim araba mesela oturmuş brake boosta seni bekliyo başladı yarış.sonuç ne olur?450 de olsa olur sonucta leventin arabayı en iyi böyle yürüyeceğini varsayarak konuşuyorum methanolu falan siktir et dun leventin araba 400 hp idi varsayalım.brake boost yapabilen 450 hp arabada seni geçemezmi?

kısacası hakkıyla yürüyen x30 lu sti.
    Ya neyi uzatıyosun anlamadım ben ne diyorum sti var sti var 30 r takıp limitlerde gezen var kısık gezen var
    He geçme geçilme konusuna gelince ben denerim dedim geçerim demedim

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi Aslantepe yolu ora, yol yamuk. Orayı yapan mühendis kör olmuş Şerit 2'den 4 e çıkıyor ve arada bariyer var.. ortaya saplanırdı düz devam etse..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyi uzatıyosun anlamadım ben ne diyorum sti var sti var 30 r takıp limitlerde gezen var kısık gezen var
    He geçme geçilme konusuna gelince ben denerim dedim geçerim demedim
    anladım teşekkür ederim arabana maşşallah tekrardan

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yinemi ng yaaaaa maşallahh....
    gariban 106 gti....

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaha kabullenmek ne kadar zor dimi
    mami kapaksın
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi Aslantepe yolu ora, yol yamuk. Orayı yapan mühendis kör olmuş Şerit 2'den 4 e çıkıyor ve arada bariyer var.. ortaya saplanırdı düz devam etse..
    Aynen kardeşim dediğin gibi

Video dikkatli izlense herkes anlıcak 3 vites e atıp devam ettiğimde ortadaki bariyer gözüküyo ama görmekmi istemiyolar onu anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaha kabullenmek ne kadar zor dimi
    mami kapaksın
    sizdede var atmo arabalar yanılmıyorsam bi kapakta burdaki golfe isteriz

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Roll de en çok şu hoşuma giderdi. Geçen arabada asla sıkıntı olmazdı. Geçilen arabada her zaman bir sıkıntı olurdu. Yıl 2013 olmuş hala sıkıntı bahaneleri forumda deneyelim deniliyor sonra sıkıntımız vardı deniliyor.

Roll işleri caddede kesici yapmaya benzemez.Öyle herkes roll de yapamaz.Geçilen geçeni tebrik etmeli sıf arabası yürümüyor muhabbeti dönmesin diye yedirilmiyor ki bunu herkes biliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)