User Tag List

Sayfa 14/26 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
486 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 HP 8 boy verir mi bilmediğimden soruyorum yanlış anlama
    bu araclara takınca avans ıda acıyorsun diyorum...
    avansı açmazsan bukadar güç alırsın diyorum.leventim yazılımı avans açık durumunda

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneme yapan iki araç var,biri diyorki,2.denemede hemen hemen yan yana gittik,ben gelmeye başladım sen üstüme kırdın.Videosu var koyun herkez görsün diye en az 10 kere yazıyor.Video bir türlü konmuyor,cvp bile verilmiyor!
    İki tarafıda hiç tanımam,ama golf r cı arkadaş,yaşına rağmen çok mütevazi ve efendi bir arkadaş,yavaş yavaş zıvanadan çıksada
    Her iki aracada Maşallah...
    Cikiyorum cunku yalan soyluyolar, o video o kadar bariz gosteriyoki gecmiyim diye ustume ne kadar kirdigini. Ustune basa basa soyluyorum yalan soyluyolar... Hem madem bu kadar hizlilar korkucak bisey yok bi daha deneyelim methanollu yakitli gorelim noldugunu...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracın sahibinide tebrik ederim

İki aracada maşallah güzel deneme olmuş
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikiyorum cunku yalan soyluyolar, o video o kadar bariz gosteriyoki gecmiyim diye ustume ne kadar kirdigini. Ustune basa basa soyluyorum yalan soyluyolar... Hem madem bu kadar hizlilar korkucak bisey yok bi daha deneyelim methanollu yakitli gorelim noldugunu...
    Ulan sen ne oynak bi adammissin ya harbiden yuh sana be indin arabadan bu hizli dedin gecemem dedin 3 denemedede oyle yada boyle hep onde dedin o iki videoyu koymayalim bunu koyun sadece dedin ben sadece keyfindeyim dedin oyle dedin boyle dedin kim kime neyin yalanini soyledi otoban kenarinda abi kardes forumda yalanci boyle oluyor demekki bu isler bi iki dakka adam gibi cevap versene bu dediklerimin disinda bsy varmi amk methanol acmayi unutmus kimin sikinde unutmasaydin adam senimi eglendiricek oldu bitti iste yok ustume kirdilar yok yalancilar hayirdir lan sana iyi iyi konusuldu kardes muamelesi yapildi diyemi boyle oldu

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen geçme diye üstünemi kırdı yok artık Lebron James

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben birilerinin yalan söylediğini ima etmek istemedim,sadece neden o video konulmuyor merak ettim.Hee derlerse sanane kardeşim koymuyoruz,haklıdırlar.Ben zamanında (AH Cupra) sadece yazılım ile,supercharger li tayyar ile,bile bile denemiştim
    Tekrar deneme isteğinide geri çevirmeleri enteresan,varsayalım 2-3 boy sen geçtin.Bu 106 nın yavaş olduğunu mu gösterecek.Tam tersine,met li golf r sadece 2 boy önümüzdeydi denilecek,ve gene herkez 106 yı övecek

Edit: Herkez 106 övecek derken yanlış anlaşılmasın,bu derece bir R ile böyle yürümesi bile müthiş anlamında yazdım.

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mami baskannn gene şaşırtmadı
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan sen ne oynak bi adammissin ya harbiden yuh sana be indin arabadan bu hizli dedin gecemem dedin 3 denemedede oyle yada boyle hep onde dedin o iki videoyu koymayalim bunu koyun sadece dedin ben sadece keyfindeyim dedin oyle dedin boyle dedin kim kime neyin yalanini soyledi otoban kenarinda abi kardes forumda yalanci boyle oluyor demekki bu isler bi iki dakka adam gibi cevap versene bu dediklerimin disinda bsy varmi amk methanol acmayi unutmus kimin sikinde unutmasaydin adam senimi eglendiricek oldu bitti iste yok ustume kirdilar yok yalancilar hayirdir lan sana iyi iyi konusuldu kardes muamelesi yapildi diyemi boyle oldu
    Madem kimse birbirinin uzerine kirmamis biri yalan soyluyor o zaman..abi leventin soyledigi videoyu koyun herkes gorsun o zaman ne oldugunu ?

Video olmadikca daha uzar gider bu tartisma
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh be kardesim araba nenemeye geliyosun yakitinida koy avansinida ac meth. inie ac gelsene sen. sahilde dolasmaya gelirmis gibi gelmis gecilmissin belkide fazlami hafife aldin 106 yi ondanmidir bilinmez tabi
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yohh haanmına NG ışınlanmış gene.Emeği gecenlerin elina emeğine sağlık.maşallah.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Selçuk,

Bahsi geçen video'yu eklersen sıkıntı kalmayacak zaten, bu kadar gerinlikde olmayacak.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu aşırı hit alıyor. Konu sahiplerinin de affına sıgınıyorum.

Tüm roll severleri, roll de geçince oluşan sevinçten daha büyük bir sevince davet ediyorum.
    Bayramda yüzü gülmeyecek cocukların yüzünü güldürmeye.. Bizlerin de muhtemelen boynu bükük mahsun kaldıgı bayramlar olmuştur. Onların olmasın.
    buyrun link

http://www.techturkey.com/forum/sohb...ampanyasi.html
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan yoldayim 1saat sonra eve gwciyorum gectigimde videolari koyucam

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen geçme diye üstünemi kırdı yok artık Lebron James
    O video yu bende gormek ıstıyorum mami abi yoksa hızlı ve öfkeli 7 yemi montajlıycaksınız...

tebrikler
    JY Corsa 1.7+

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracın sahibinide tebrik ediyorum leventi efendiliginden ötürü mami abiyide zaten hepimiz tanıyoruz yapamayacagı şeye vaadler vermez net bi abimiz kalitesi sürüşü için onuda tebriketmek lazım ) mami abi akhisara geliyormusunuz orda bi kuzu cevirelim..

denenmiş bitmiş goygoyculuğa gerek yok

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk,

Bahsi geçen video'yu eklersen sıkıntı kalmayacak zaten, bu kadar gerinlikde olmayacak.
    Ya ne videosu ben gormedim gorsem soylerim bana ne videodan ben yalanci tabirine tutuluyorum neyse leventle telde gorustuk sikinti yok varsa oyle bsy eyv kimsenin avukatliga ihtiyaci yok heleki mami abinin oldugunu hic sanmiyorum sadece leventi ben cagirdigim icin ve dun gece hicbir sikinti yokken bir anda konusmalar degistigi icin gerildim cok ustume alindim neyse varsa oyle bsy kadrajda gorucez bakalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itb atm 106 gti ile deneme yapılıyor.sonuç bu ise...

yarın turbolu bir 106 piyasaya düşse demekki kimse denemeyecek anlaşıldı merkez.
    başka söylenecek bişey yok

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya ne videosu ben gormedim gorsem soylerim bana ne videodan ben yalanci tabirine tutuluyorum neyse leventle telde gorustuk sikinti yok varsa oyle bsy eyv kimsenin avukatliga ihtiyaci yok heleki mami abinin oldugunu hic sanmiyorum sadece leventi ben cagirdigim icin ve dun gece hicbir sikinti yokken bir anda konusmalar degistigi icin gerildim cok ustume alindim neyse varsa oyle bsy kadrajda gorucez bakalim
    Bu kadar strese gerçekten gerek yok, deneme konuları sürekli böyle geçiyor sonunda herkes birbirini kırdığıyla kalıyor malesef.

Ali yazmış zaten bekleyelim hep birlikte.

Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan yoldayim 1saat sonra eve gwciyorum gectigimde videolari koyucam

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben iki tarafı da anlamakta zorlanıyorum.

bir taraf ortaya çıkıyor, ben denemek istiyorum diyor. yani bir nevi meydan okuyor. sonra çıkılıyor deneniyor, vay efendim methanol kapalıydı, o kısıktı, bu bilmem neydi mazeret üretiliyor. olmaz abi. yarışa gidiyorsan, hem de sen ortaya atlıyorsan bunları atlamayacaksın. bakıyorum mami makinen arkadaşımız asla mazeret üretmiyor. adam vites kaçırmıyor, gaza geç basmıyor, arabası her zaman hazır, eksiği gediği yok. yarışın ciddiyetinde. geçmek için ne gerekiyorsa yapıyor, gaza erken bastığı da oluyor, arabayı sağa kaçırdığı da ama asla mazeret üretmiyor. helal olsun tebrik ediyorum kendisini. allah aracına zeval vermesin. sen de eğer ortaya atılıyorsan sen de öyle olacaksın, yeri gelecek erken basacaksın yeri gelecek rüzgar tüneli yapacaksın, araban her daim hazır olacak. sen mazeret üretmeyeceksin bırak karşındaki üretsin.

gelelim diğer tarafa. 1 arabayla 1 kere denerim bir daha denemem, yenilen pehlivan güreşe doymaz yaklaşımını anlıyamıyorum. karşınızdaki sizin kadar profesyonel olmayabilir, hata yapmış olabilir. bir kere daha denemeniz sizi daha da büyütür. geçseniz geçilseniz noolur yani. bir de vidyo mevzusu var, bir türlü koyulmadı (gerçi şimdi koyulacak galiba) yani bu iki husus benim gibi dışarıdan takip edenlerde bazı şeylerin üzeri örtülmek isteniyor izlenimi uyandırıyor, ben bir şekilde geçtim gerisi beni ilgilendirmez algısı yaratıyor. bu da pek hoş gözükmüyor.

naçizane fikirlerim bunlar. iki araca da maşallah, allah kaza bela vermesin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)