bu araclara takınca avans ıda acıyorsun diyorum...
avansı açmazsan bukadar güç alırsın diyorum.leventim yazılımı avans açık durumunda
Printable View
İki aracın sahibinide tebrik ederim
İki aracada maşallah güzel deneme olmuş
Ulan sen ne oynak bi adammissin ya harbiden yuh sana be indin arabadan bu hizli dedin gecemem dedin 3 denemedede oyle yada boyle hep onde dedin o iki videoyu koymayalim bunu koyun sadece dedin ben sadece keyfindeyim dedin oyle dedin boyle dedin kim kime neyin yalanini soyledi otoban kenarinda abi kardes forumda yalanci boyle oluyor demekki bu isler bi iki dakka adam gibi cevap versene bu dediklerimin disinda bsy varmi amk methanol acmayi unutmus kimin sikinde unutmasaydin adam senimi eglendiricek oldu bitti iste yok ustume kirdilar yok yalancilar hayirdir lan sana iyi iyi konusuldu kardes muamelesi yapildi diyemi boyle oldu
Ben birilerinin yalan söylediğini ima etmek istemedim,sadece neden o video konulmuyor merak ettim.Hee derlerse sanane kardeşim koymuyoruz,haklıdırlar.Ben zamanında (AH Cupra) sadece yazılım ile,supercharger li tayyar ile,bile bile denemiştim:)
Tekrar deneme isteğinide geri çevirmeleri enteresan,varsayalım 2-3 boy sen geçtin.Bu 106 nın yavaş olduğunu mu gösterecek.Tam tersine,met li golf r sadece 2 boy önümüzdeydi denilecek,ve gene herkez 106 yı övecek:)
Edit: Herkez 106 övecek derken yanlış anlaşılmasın,bu derece bir R ile böyle yürümesi bile müthiş anlamında yazdım.
Mami baskannn gene şaşırtmadı :D
yohh haanmına NG ışınlanmış gene.Emeği gecenlerin elina emeğine sağlık.maşallah.
Konu aşırı hit alıyor. Konu sahiplerinin de affına sıgınıyorum.
Tüm roll severleri, roll de geçince oluşan sevinçten daha büyük bir sevince davet ediyorum.
Bayramda yüzü gülmeyecek cocukların yüzünü güldürmeye.. Bizlerin de muhtemelen boynu bükük mahsun kaldıgı bayramlar olmuştur. Onların olmasın.
buyrun link
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ampanyasi.html
Suan yoldayim 1saat sonra eve gwciyorum gectigimde videolari koyucam
2 aracın sahibinide tebrik ediyorum leventi efendiliginden ötürü mami abiyide zaten hepimiz tanıyoruz yapamayacagı şeye vaadler vermez net bi abimiz kalitesi sürüşü için onuda tebriketmek lazım :)) mami abi akhisara geliyormusunuz orda bi kuzu cevirelim..
denenmiş bitmiş goygoyculuğa gerek yok
Ya ne videosu ben gormedim gorsem soylerim bana ne videodan ben yalanci tabirine tutuluyorum neyse leventle telde gorustuk sikinti yok varsa oyle bsy eyv kimsenin avukatliga ihtiyaci yok heleki mami abinin oldugunu hic sanmiyorum sadece leventi ben cagirdigim icin ve dun gece hicbir sikinti yokken bir anda konusmalar degistigi icin gerildim cok ustume alindim neyse varsa oyle bsy kadrajda gorucez bakalim
ben iki tarafı da anlamakta zorlanıyorum.
bir taraf ortaya çıkıyor, ben denemek istiyorum diyor. yani bir nevi meydan okuyor. sonra çıkılıyor deneniyor, vay efendim methanol kapalıydı, o kısıktı, bu bilmem neydi mazeret üretiliyor. olmaz abi. yarışa gidiyorsan, hem de sen ortaya atlıyorsan bunları atlamayacaksın. bakıyorum mami makinen arkadaşımız asla mazeret üretmiyor. adam vites kaçırmıyor, gaza geç basmıyor, arabası her zaman hazır, eksiği gediği yok. yarışın ciddiyetinde. geçmek için ne gerekiyorsa yapıyor, gaza erken bastığı da oluyor, arabayı sağa kaçırdığı da ama asla mazeret üretmiyor. helal olsun tebrik ediyorum kendisini. allah aracına zeval vermesin. sen de eğer ortaya atılıyorsan sen de öyle olacaksın, yeri gelecek erken basacaksın yeri gelecek rüzgar tüneli yapacaksın, araban her daim hazır olacak. sen mazeret üretmeyeceksin bırak karşındaki üretsin.
gelelim diğer tarafa. 1 arabayla 1 kere denerim bir daha denemem, yenilen pehlivan güreşe doymaz yaklaşımını anlıyamıyorum. karşınızdaki sizin kadar profesyonel olmayabilir, hata yapmış olabilir. bir kere daha denemeniz sizi daha da büyütür. geçseniz geçilseniz noolur yani. bir de vidyo mevzusu var, bir türlü koyulmadı (gerçi şimdi koyulacak galiba) yani bu iki husus benim gibi dışarıdan takip edenlerde bazı şeylerin üzeri örtülmek isteniyor izlenimi uyandırıyor, ben bir şekilde geçtim gerisi beni ilgilendirmez algısı yaratıyor. bu da pek hoş gözükmüyor.
naçizane fikirlerim bunlar. iki araca da maşallah, allah kaza bela vermesin.