User Tag List

Sayfa 16/26 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
486 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk levent cok duzgun bir insandir.yazilanlar klavyeden farkli anlasiliyor olabilir onun icin kalblerinizi kirmayin.mubarek gün bu kelimeler sana yakışmaz .
    Dogru soyluyorsun hakan abi telde konustuk hallettik sikinti yok

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuya daha fazla yazmıycam video ortada benim yorumum belli karşı tarafın belli, daha fazla hiç uzatmıycam tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede kırma yok ama

mami arkadaşımız aracı yolda tutmak için bariz uğraşıyor hafif olduğundan kaçıyor sağa sola..

o da çok normal..

birde neden bariz üzerine kırsın ki araba zaten 800 kg golf 1600 kg Allah korusun 106 nın

arka kısmı golf ün önüne dokunsa 106 İstanbul kanatlarımın altında olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav mami abıyede leventide tanımam ama levent arkadasımızın yazdıgı talıhsız olmus. ya mamı abı otuz kusur yasında koca adam yarısta ben hıc tahmın etmıyorum dıger arabanın ustune kıracagını her seyden önce ortada ınsan hayatı var. senelerdır bu ıslerı kovalayan tabıri caızse bu ıslerın feriştahı olmus koca adama böle bı ıthamda bulunman cok yanlıs olmuş. ınsan hayatı bu ya ötesı varmı.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer denemelerde yani düz yolda denediklerimde inanın arada net 4 boy oluyo ama hiç önemi yok benim için bi çamurlukta geçsem aynı 4 boyda geçsem aynı 10 boyda geçsem aynı
    Maksat geçmekse geçtik bitti

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onüne kırma muhabbetine son nokta bi yazı yazayım kimsenin kafasında soru işareti kalmasın

İkinci denemedeki mevki gaziosmanpaşa sapağında tekstilkente doğru yapıldı zaten videoda avrupa konutlarının ışıkları belli oluyo yani ordaki viyadüğün bitimindeki hafif setti herkes bilir bilmeyen kontrol edebilir orada 220 gibi geçiyoyorum ve araba sökük olduğu için hafif yalpalıyo başka bişey yok kesinlikle

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu golf R ile bu videodaki golf aynı mı ???

BORKED

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KkT0UsMKKcg
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BORKED
    Bi link koyda anlayalim olm

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iki araç sağ koltuklarına 1 er kişi alıp da doğru düzgün uzun bir yola çıksa da yanlarında oturanlar videoya çekse öyle 200 e geldik bırak bırak da olmadan yürüdüğü yere kadar gidilse ; Deneme dediğin bu olmaz mı ? İki tarafı da tanımayan izmirli bir gencim bana ne 106 ışınlansın golf uçsun kaçsın beni ilgilendirmez.

Ben de size göre gencim denemeye gelir hata yaparım , büyüksünüz gelin bir daha deneyelim hata yaptım orada derim. Bu tutum çok çok garip geliyor bana. 21 yaşında bir genç sizin gibi yıllardır araba deneyen insanların yanında illa ki hata yapabilir. Niye iş bu noktaya geliyor da vaaaaaay çok afedersiniz mal mısın kardeşim geliyosun meth. açmıyosun deniliyor ?

Bu kadar insan açıklıyor , yazılımı avansı methanole göre yapılıyor, meth kapalı iken bu aracı geçtik demek hayal ürünüdür meth li hali ile başka bir araba bu geçtiğiniz diye açıklanıyor. Açıklayanlar makaraya alınmıs methanol ne bilmiyosunuz nos sanıyorsunuz diyorlar.

Yahu zaten 200hp 700küsür kilo araç zaten yapacağınızı yapmışsınız bir genç kardeşinizin hatasını telafi etme şansı verin , Gerçekten denenmiş olsun golf R gibi araç 106 nızı geçse kim ayıplar sizi ? Golf r ile yürümesi zaten yeterli.

Ve bir dikkatimi çeken yine hep videolar arkadan , yan koltuklarınıza otursun biri koca istanbulun boş uzun düzlüğü yok mu ? diğer videolar nerelerde çekiliyor ? 70 te mi basılacak , basın 200 e kadar 106 ışınlansın 280 de belki golf 3 boy önde olacak ? Niye roll belli km de bitiyor golf r gibi araç 200 de bırakmak için mi alınır +300 ler görmek için mi ?

300 yapan aracı 200 e kadar geçtim bitti demek , bugatti ile kalkıp 200 e kadar geçtim hoop bitti demek gibi örneğe takılmayın ama daha bir o kadar gidecek aracı belli aralıkta geçtim bitti demek o araçtan hızlı olduğunuz anlamına gelmiyor.

Kimseyi tanımıyorum kusuruma bakmayın , dışardan objektif bakış ile bunlar düşünülüyor.

Üste kırma mevzsunda da videoda bana bir garip gelmişti niye sağ seritte gidiyor o araç diye, niyetiniz art niyet değildir yanlış anlamayın ancak bunu göstermek için 2 ye 2 çıkıp dümdüz geniş bir yolda gittiği yere kadar basılsa GERÇEK sonuç görülür. diye düşünüyorum.

Sökük aerodinamiği ortada bir 106 200e kadar ışınlanabilir de 200 -300 aralığını golf r gibi mi gidecek merak ediyorum.

Objektif yorumlar sorulmuş arada yazdım görebildiklerimi, yaşıma bakıp sizler gibi yıllardır araba deneyen biri olmadığımı farkedip çocuk sus sen bi demeyeceğiniz için teşekkür ederim
    yorumlarına aynı bende katılıyorum bende 2 tafı tanımam etmem özetlemişssin 60-220 yada 70-230 gibi basılıp yanlarında birer kişi olmalı
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iki araç sağ koltuklarına 1 er kişi alıp da doğru düzgün uzun bir yola çıksa da yanlarında oturanlar videoya çekse öyle 200 e geldik bırak bırak da olmadan yürüdüğü yere kadar gidilse ; Deneme dediğin bu olmaz mı ? İki tarafı da tanımayan izmirli bir gencim bana ne 106 ışınlansın golf uçsun kaçsın beni ilgilendirmez.

Ben de size göre gencim denemeye gelir hata yaparım , büyüksünüz gelin bir daha deneyelim hata yaptım orada derim. Bu tutum çok çok garip geliyor bana. 21 yaşında bir genç sizin gibi yıllardır araba deneyen insanların yanında illa ki hata yapabilir. Niye iş bu noktaya geliyor da vaaaaaay çok afedersiniz mal mısın kardeşim geliyosun meth. açmıyosun deniliyor ?

Bu kadar insan açıklıyor , yazılımı avansı methanole göre yapılıyor, meth kapalı iken bu aracı geçtik demek hayal ürünüdür meth li hali ile başka bir araba bu geçtiğiniz diye açıklanıyor. Açıklayanlar makaraya alınmıs methanol ne bilmiyosunuz nos sanıyorsunuz diyorlar.

Yahu zaten 200hp 700küsür kilo araç zaten yapacağınızı yapmışsınız bir genç kardeşinizin hatasını telafi etme şansı verin , Gerçekten denenmiş olsun golf R gibi araç 106 nızı geçse kim ayıplar sizi ? Golf r ile yürümesi zaten yeterli.

Ve bir dikkatimi çeken yine hep videolar arkadan , yan koltuklarınıza otursun biri koca istanbulun boş uzun düzlüğü yok mu ? diğer videolar nerelerde çekiliyor ? 70 te mi basılacak , basın 200 e kadar 106 ışınlansın 280 de belki golf 3 boy önde olacak ? Niye roll belli km de bitiyor golf r gibi araç 200 de bırakmak için mi alınır +300 ler görmek için mi ?

300 yapan aracı 200 e kadar geçtim bitti demek , bugatti ile kalkıp 200 e kadar geçtim hoop bitti demek gibi örneğe takılmayın ama daha bir o kadar gidecek aracı belli aralıkta geçtim bitti demek o araçtan hızlı olduğunuz anlamına gelmiyor.

Kimseyi tanımıyorum kusuruma bakmayın , dışardan objektif bakış ile bunlar düşünülüyor.

Üste kırma mevzsunda da videoda bana bir garip gelmişti niye sağ seritte gidiyor o araç diye, niyetiniz art niyet değildir yanlış anlamayın ancak bunu göstermek için 2 ye 2 çıkıp dümdüz geniş bir yolda gittiği yere kadar basılsa GERÇEK sonuç görülür. diye düşünüyorum.

Sökük aerodinamiği ortada bir 106 200e kadar ışınlanabilir de 200 -300 aralığını golf r gibi mi gidecek merak ediyorum.

Objektif yorumlar sorulmuş arada yazdım görebildiklerimi, yaşıma bakıp sizler gibi yıllardır araba deneyen biri olmadığımı farkedip çocuk sus sen bi demeyeceğiniz için teşekkür ederim

hahahahahahha

mami abi 106'yı 300'ü gösterse bu ülkede bir allahın kulu sanırım arabasını garajdan çıkarmaz

Burada 106 GTİ speclerini bilmeyen Golf R'ın speclerini bilmeyen bir sürü kişi var.Saçma sapan yorumlar geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BORKED

golf R & gariban (camcar devo gsi) - YouTube
    İns aynidir la demekki cok hizli bizim araba hahaha

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videodan sonrada bi bahane bulan çıkar..sıkıntı yok...

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer denemelerde yani düz yolda denediklerimde inanın arada net 4 boy oluyo ama hiç önemi yok benim için bi çamurlukta geçsem aynı 4 boyda geçsem aynı 10 boyda geçsem aynı
    Maksat geçmekse geçtik bitti
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onüne kırma muhabbetine son nokta bi yazı yazayım kimsenin kafasında soru işareti kalmasın

İkinci denemedeki mevki gaziosmanpaşa sapağında tekstilkente doğru yapıldı zaten videoda avrupa konutlarının ışıkları belli oluyo yani ordaki viyadüğün bitimindeki hafif setti herkes bilir bilmeyen kontrol edebilir orada 220 gibi geçiyoyorum ve araba sökük olduğu için hafif yalpalıyo başka bişey yok kesinlikle
    Emeğine, bileğine, kesene sağlık.

Tekrar belki cumartesi denersiniz arabasının eksiklerini tamamlayınca.

Yanlış anlaşılma olmasın ikinizide ne tanıyorum ne hayatımda gördüm

Kırmayın birbirinizi bi kutu cıvata için

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik 106 ile turbolu 4 awd golf yarısıcak birde 106 yanına 1 kişi alıcak öylemi

saçmalıktan başka bişey degil güldürmeyin kendinizi.bütün avantajını kaybeder 106 zaten ilk gaza oturma anında farkı acıyo

wer is the adalet ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı değil plakası okunuyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İns aynidir la demekki cok hizli bizim araba hahaha
    kanka bnm araba vıdeo dakı ilk zamanlar
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videodaki araç benimki değil, benim bu tarz tek bi videom yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bnm araba vıdeo dakı ilk zamanlar
    Ve yine bir hayal kirikligi

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106'yı yanına adam alıp basacaksa ya da öyle yapması gerekiyorsa neden okadar ugraştı söktü? Bunu beklemek çok dogru degil. Aracın segmenti belli yapım amacı belli. Ama gönül istiyor bir go pro'yla yandan çekim ler.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)