Dogru soyluyorsun hakan abi telde konustuk hallettik sikinti yok
Printable View
Bu konuya daha fazla yazmıycam video ortada benim yorumum belli karşı tarafın belli, daha fazla hiç uzatmıycam tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
bencede kırma yok ama
mami arkadaşımız aracı yolda tutmak için bariz uğraşıyor hafif olduğundan kaçıyor sağa sola..
o da çok normal..
birde neden bariz üzerine kırsın ki araba zaten 800 kg golf 1600 kg Allah korusun 106 nın
arka kısmı golf ün önüne dokunsa 106 İstanbul kanatlarımın altında olur..
yav mami abıyede leventide tanımam ama levent arkadasımızın yazdıgı talıhsız olmus. ya mamı abı otuz kusur yasında koca adam yarısta ben hıc tahmın etmıyorum dıger arabanın ustune kıracagını her seyden önce ortada ınsan hayatı var. senelerdır bu ıslerı kovalayan tabıri caızse bu ıslerın feriştahı olmus koca adama böle bı ıthamda bulunman cok yanlıs olmuş. ınsan hayatı bu ya ötesı varmı.
Diğer denemelerde yani düz yolda denediklerimde inanın arada net 4 boy oluyo ama hiç önemi yok benim için bi çamurlukta geçsem aynı 4 boyda geçsem aynı 10 boyda geçsem aynı
Maksat geçmekse geçtik bitti
Onüne kırma muhabbetine son nokta bi yazı yazayım kimsenin kafasında soru işareti kalmasın
İkinci denemedeki mevki gaziosmanpaşa sapağında tekstilkente doğru yapıldı zaten videoda avrupa konutlarının ışıkları belli oluyo yani ordaki viyadüğün bitimindeki hafif setti herkes bilir bilmeyen kontrol edebilir orada 220 gibi geçiyoyorum ve araba sökük olduğu için hafif yalpalıyo başka bişey yok kesinlikle
bu golf R ile bu videodaki golf aynı mı ???
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KkT0UsMKKcg
bu videodan sonrada bi bahane bulan çıkar..sıkıntı yok...
Emeğine, bileğine, kesene sağlık.
Tekrar belki cumartesi denersiniz arabasının eksiklerini tamamlayınca.
Yanlış anlaşılma olmasın ikinizide ne tanıyorum ne hayatımda gördüm :D
Kırmayın birbirinizi bi kutu cıvata için :icon_tup:
atmosferik 106 ile turbolu 4 awd golf yarısıcak birde 106 yanına 1 kişi alıcak öylemi :D
saçmalıktan başka bişey degil güldürmeyin kendinizi.bütün avantajını kaybeder 106 zaten ilk gaza oturma anında farkı acıyo
wer is the adalet ?
aynı değil plakası okunuyor..
Videodaki araç benimki değil, benim bu tarz tek bi videom yok...
106'yı yanına adam alıp basacaksa ya da öyle yapması gerekiyorsa neden okadar ugraştı söktü? Bunu beklemek çok dogru degil. Aracın segmenti belli yapım amacı belli. Ama gönül istiyor bir go pro'yla yandan çekim ler.