hazırlıyorum :)
Printable View
Bosverin bi muhabbeti kalpler kirilmasin tjet turbo buyutmedikten sonra oyle yada boyle geçerim :)
güzel kardeşim sen demedinmi yazılımlı tjet imiz var denemek isteyen diye teklif eden sensin??
bu kadar geçeceğine inanan da sensin ben değilim.. hararetli hararetli yazıyosun.
emrahın senin arkadaşın olduğuda beni ilgilendirmez.
orta bi yer belirle?
konya uygunmu sana haftaya pazar günü?
getz var bide denemek istiyor turbosu büyük olsada olur :D
punto t-jet kullanıyorum.orj. turbo, dp li 155hp. 270 nm.dynom var.daha önceki aracım ıbıza 1.9 tdı yazılım ,egzos v.s. 155 hp torkunu hatırlıyamıyorum verilerim vardı.bence kesinlikle t-jet, benzin- turbo daha farklı.bu denemedeki araç sorunlu gibi duruyor.aynı şey bizim başımıza geldi,yazılım yaptırdık, daha snra dynoya girdik,araç orjinal torkunda çıktı, güç olarakta 3-5 beygir fazla verdi.
Tjetin esp devrede olmus olabilir. Bariz gitmiyor araba
koskoca antalyada yokmu ıyı yazılımlı t jet denensede gorsek tekrardn kazasız belasız
poloya masallah ayrıca adana da varsa böyle bir polo denerim sorun yok
Yuaa gergin 1.6 fiestam var şeyse :)
abi ne uzattınız muhabbeti ya Konuya bişey yazmadıkça devam ediyorsunuz tartışmaya. Tjet yazılım ile alakalı problemi oldugunu yazdım zaten konunun ilk başını okuyun lütfen.
Ayrıca Antalyada sınıfım olan ne varsa denerim benim geçtim geçildim korkum yoktuk ;)
Dip not : Nos basıLmasın yeter Bu aralar acayip nos muhabbeti dönüyor.
oldu ben ısı gucu bırakıyım sehırdısına gıdıyım :) bıd 1.6 dızeller ıcın...sadece guluyorum :))))
Ben denedigimde sende 70 dp vardı aracin tam gitmiyordu ama ona ragmen tdi gecer diyorum. muratin buyuk turbosunun olmadigini ve sokuldugunu biliyorum denemenizi bilmiyorum Ertuğ , ben baranin 142 dynolu golfuyle denedim o bile 3-4 boy gecti ne dpf sokulu ne bisey. ki bu polo ecufastli poloyuda baya bi geciyor. Tjeti sen iyi bilirsin ama tdilarda potansiyel var ve nedense ferro arkadasimiz genelde sen ankaraya gel surda burda deneyelim diye cogu kisiyle polemige giriyor diger konulardada dikkatimi cekti. Baskasida yapar ferro merak etme risk alir gazihan gibi onlarda yapar aracin specleri gercekten yazilim,dp ise olay acmaksa bunu isini bilen adamlar yapabilir. İste gazihanın polo iyi bi örnek tdi ın ne kadar gittigine . Yani ne 105 mjet ne 105 dci gibi degil tdilar bariz hızlı oluyorlar. Sıradan gunluk safe ayardaki tdilar egzozlu hard mjetten daha hizlilar
o zaman yapsınlar gorelım ben hıcbır sekılde ınanmıyorum polonun golfun sadece dp lı yazılımlı halde 170 verecegıne abı hadı herseyı gectım 170 verdıgını varsayalım stabıl olucakmı?turbo o güçlere dayanıcakmı?el kadar turbosu var 1.6 tdi ların...cok abartıyosunuz cok...