Heh yaa :) Hadi kamer benim neden aklıma gelmedin sen :) Ama o debriyajla denersen geçilmeme gibi bir şansın yok ben sana diyiim :)
Printable View
Heh yaa :) Hadi kamer benim neden aklıma gelmedin sen :) Ama o debriyajla denersen geçilmeme gibi bir şansın yok ben sana diyiim :)
konuyu canlandıralım bıraz :)
varmı denıyen denıcek olan
ankarada varsa 1.6 yazılımlı dizellerden megane polo,jetta,golf,ceed,i30 ne varsa denerim...
sende 1.6 tdi lerden bir kuyruk acısımı var ne anlamadım ? konudaki bütün postlarını okudum yana tutuşa poloya sallamalar.sağlam 1.4 t-jet var , deneyelim diye teklif edip , adamlar gel deneyelim , orta bir yerde buluşalım deyince geri vites yapmalar ben ne gelecem işim gücüm var ayağına yatmalar vs.
bu arada poloyada maşallah , çok güzel yürüyor.
Adanadayım. 1.6 tdi polom var. Yazilim ve dpf iptali var. Denemek isteyen tüm 1.6 tdi lari ve tjetleri beklerim.. ferro benim arabam stabil yuruyo 170 hp. Gormek istersen seni de beklerim kardesim :)
sen kımsın yaa :)nerden cıktın :) benım kımseyle alıp veremedıgım yok o t jet gerektıgı gıbı yurumuyo onu belırttım ewet 1.4 tjetımız var ankarada olan herkesle denerız de bu senı ne ılgılendırıyor???derdınemı dustun?ben sanamı sorucam bırılerıyle denerken ?mıllet bı cıkartmıs polo yazılımla 170 hp cıkarıyo dıye bu yanlıs bı bılgı ve herkes yanlıs yonlerndırılıyo polodan yazılımla 170 hp cıkmaz bunu anlatmaya calısıyorum baska bı derdım yok da konu zaten bıttı sana ne oluyo? yorumunu yap gec benım hakkımda yorum yapma...
ben babamın oğluyum! varmı bir sıkıntı ?
focusla kardesım :)
ferro bu adamlar bu işi yapıyor sen dpf ile katalizörü ayırt edemiyon buraya gelip bilmişlik yapıyosun
adam 170 de çıkarır 180 de. TDİ lar böyle yazılımdan sonra hepsi çok güzel yürüyor örnekleri çok senin araban stock 110 hp benimki de 110 sen yazılmla 135 de kalıyosun ben az dumanla 150 hp yürüyorum daha da yolu var ben açtırmadım ben sana diyorum ki ben ankaraya gelemem 300 km ama istersen senin için 150 km yol gelebilirim istediğin zaman gelirim hatta istersen bu gece çıkalım 2 saat sonra denememzi yaparız
ewet o dpf konusunda karıstırdım hatta bunun ıcın ozur bıle dıledım erhan abıden okuduysan...focus yazılımla 135 demı kalıyo?sende haklısın ne dıyım :)
focus yazılımla 115 de kalıyo yanlıs bılıyosun bu arada...