User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
110 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Polo 6R Tdi & Punto Tjet

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımlı tjet ortalama 150 hp 300 tork oluyo...ama sonucta dizel degıl turbo+benzın yanı dızel mızel dınlemez butun yazılımlı 1.6 dızellere kok sokturur...o aracta bı sorun olmasa fark olamaz zaten t jet aca aca gıder...yanlıs anlamayın sızın aracınıza bısıy dedıgım yok polo sınfında cok guzel yuruyor ama gercek bole ne yazıkki...(zamanında denenmıstır)
    ben hiç zannetmiyorum o değerlere ulaşacağını zaten denediği t-jet yazılımlıymış daha ne yürüyecek turbo benzin diye üstlerde dizelden ne farkı var dolu dolu gideceğini sanmam
    polo da 170hp 400 nm oluyor yazılımla. m.gazihan dynosu var

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Onur Fatih;7113899]ben hiç zannetmiyorum o değerlere ulaşacağını zaten denediği t-jet yazılımlıymış daha ne yürüyecek turbo benzin diye üstlerde dizelden ne farkı var dolu dolu gideceğini sanmam
    polo da 170hp 400 nm oluyor yazılımla. m.gazihan dynosu var[/QUOTE

mehmet gazıhanın yaptıgı polo harıc hıcbır polo sadece dp ve yazılımla 170 hp olamaz...yazılım ne olursa olsun dp ve sadece yazılımla en fazla cıkacagı rakam 160 dır poloların.oda en ust rakam...techturkeyde ve baska forumlarda mehmet beyın polosu harıc hangı polo 170 hp??????ben hıc goremedım...zaten o rakamlar cıkamaz dp yazılım +box olması lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecemez . bilip bilmeden konusmayalim, adam vti la yuruyor 120 lik tjet buyuk turbo takmadan gecemez
    yazılımlı tjet var arkadasımda varsa dp lı yazılımlı 1.6 polonuz deneyelım ?bende dızelcıyım ama yazılımlı t jet kok sokturur bızım 1.6 dizellere...keske gecebılsek bende ısterım gecmeyı ama gercekler acıdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t-jet Onur abinin arabasımı ?
    düzgün yazılımlı bi t-jeti 1.6 tdi geçemez yazılımlıda olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımlı tjet var arkadasımda varsa dp lı yazılımlı 1.6 polonuz deneyelım ?bende dızelcıyım ama yazılımlı t jet kok sokturur bızım 1.6 dizellere...keske gecebılsek bende ısterım gecmeyı ama gercekler acıdır...
    burda yüzlerce adam var araç yükleyen gazlayan. sizin bahsettiğiniz t-jet ler çok çok hızlı olsaydı sadece yazılımla herkes vti alacağına gider t-jet alırdı 1.6 tdi vti ile yürüyor

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duzgun yazılımlı tjet nedır anlamadım bu dandık yazılımlı tjet mı yanı farzedelımkı bu t jet dandık yazılımlı arada 7 8 boy var en ıyı yazılımlı olan olsa aca aca gıtmesı demek ıcın 8 boy gecmesı lazım onun ıcınde en azz 30 35 hp daha artması lazım oda ıyı kotu yazılımla olcak ıs deıl vardır mutlaka ıyı yazılımlı tjet onunla denerler ıns

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımlı t jetmız var varmı denemek ısteyen polo 1.6 tdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda yüzlerce adam var araç yükleyen gazlayan. sizin bahsettiğiniz t-jet ler çok çok hızlı olsaydı sadece yazılımla herkes vti alacağına gider t-jet alırdı 1.6 tdi vti ile yürüyor
    ben t jetlere cok cok hızlı demedım polo yazılımlıda olsa gecemez dedım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t-JET yazılım yok gibi birşey, ki stok t-jet ile burun çıkaracak kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet 1 2 vıdeo goruyor sonra polo vtı la yuruyor yok tjetı gecer bınmesek denemesek bu ısle az cok ugrasmasak anlıcazda vıdeolara bakıp mıllet yorum yapıo emrah kardesımızın arabası cok guzel yuruyor masallah nazar degmesın ama bu poloyu mubarek typer yaptılar yok 170 hp cıkarıyomus sadece yazılımla...bılıyomusunuz kardesım o 170 hp poloda neler var?hangınız bılıyosunuz?mehmet beyın polosu harıc pıyasada sadece yazılımla gezen kac tane 170 hp polo var???bendede 20 bınde 2012 polo 1.6 tdı vardı tamam alet guzel yuruyor ama abartmayın...varsa ankarada 160 170 hp polo bende focus var hadı cıkıp deneyelım gorelım su 170 hp poloları???

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllarca türkiyedeki en hızlı punto t-jet e bindim büyük turbosuna kadar birsünü şey yaptım. stock turbolu t-jet le 161hp 245nm dyno dahi aldım bi çok kez denemelerde yaptım..bahsettiğiniz 300 tork vs civarları imkansız açıkçası stock turboyla..Polo gerçekten güzel gitmiş ama yazılımı düzgün bi t-jet çok daha iyi gidecektir..Zamanında X firmada t-jet e yazılım yaptırıpta stock t-jet e geçilen puntoda gördüm o yüzden net konuşuyorum...Maşallah iki aracada..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertuğ doğru söylüyor nokta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet 1 2 vıdeo goruyor sonra polo vtı la yuruyor yok tjetı gecer bınmesek denemesek bu ısle az cok ugrasmasak anlıcazda vıdeolara bakıp mıllet yorum yapıo emrah kardesımızın arabası cok guzel yuruyor masallah nazar degmesın ama bu poloyu mubarek typer yaptılar yok 170 hp cıkarıyomus sadece yazılımla...bılıyomusunuz kardesım o 170 hp poloda neler var?hangınız bılıyosunuz?mehmet beyın polosu harıc pıyasada sadece yazılımla gezen kac tane 170 hp polo var???bendede 20 bınde 2012 polo 1.6 tdı vardı tamam alet guzel yuruyor ama abartmayın...varsa ankarada 160 170 hp polo bende focus var hadı cıkıp deneyelım gorelım su 170 hp poloları???
    Ben ertugun puntosunu da biliyorum onlada denedim 1.6 tdi lada , o yuzden bu polo tjeti gecer, 120 lik tjetin orjinal turbosunun nefesi tdi a yetmez , ayrica m.gazihanın basarilarinin devamini dilerim de baskalari neden yapamiyor ? İstese onlarda yapamazmi? Senin polonda yazilim varmiydi? 1.6 dizel var , dizel var her 1.6 aynimi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz yapmıyoruz sen biliyosun dp den sonra focus 3 te sarmaya başladı yazılımdan sonra 5 ten itibaren saracak dimi. 1 buçuk sene kullandım yazılımdan sonra 205 tabanla 2 de sarmaz focus

poloyla arandaki 150 kg farkı kapatman için çok şey lazım veya senin focusu söküp tabureyle denemen lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz yapmıyoruz sen biliyosun dp den sonra focus 3 te sarmaya başladı yazılımdan sonra 5 ten itibaren saracak dimi. 1 buçuk sene kullandım yazılımdan sonra 205 tabanla 2 de sarmaz focus

poloyla arandaki 150 kg farkı kapatman için çok şey lazım veya senin focusu söküp tabureyle denemen lazım
    ben 5 te sarcak gıbı bısıymı dedım sen o guzel cnını hıc sıkma ben focusu amudada kaldırırım getır 1.9 dizelınıde deneyelım haftaya...205 tbanla 2 de sarmazmıs sen bu soledıgıne ılk once kendın ınan tamam

gelelım poloya varsa 170 hp polon gel sımdı cıkıp denıyelım t jetle olurmu? komık duruma dusurme kendını ılk once arabaların kıtapcıklarıı fazla okuma hastalık olmus sende bu fbrıka agırlıklaaaarı ıyı bılıyosun ama poloyla focus arasında 150 kılo yok ılk once bunu ogren aralarında 80 kg var bılıp bılmeden konusma...benım poloyla alıp veremedıgım bısıy yok polo jetta golf ceed megane i30 kıa rıo butun yazılımlı 1.6 dızellerle denerım sen derdıne dusme tamam mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ertugun puntosunu da biliyorum onlada denedim 1.6 tdi lada , o yuzden bu polo tjeti gecer, 120 lik tjetin orjinal turbosunun nefesi tdi a yetmez , ayrica m.gazihanın basarilarinin devamini dilerim de baskalari neden yapamiyor ? İstese onlarda yapamazmi? Senin polonda yazilim varmiydi? 1.6 dizel var , dizel var her 1.6 aynimi?
    ya aarkadasım sen hıc turkıyede sadece yazılıml dp le pıyasada gezen 170 hp polo gordunmu mehmet gazıhanın aracı harıc?konuyu uuuuzatmaya gerek yok varsa 170 hp polonuz bız ankaradayız 1.4 t jetle beklerım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 5 te sarcak gıbı bısıymı dedım sen o guzel cnını hıc sıkma ben focusu amudada kaldırırım getır 1.9 dizelınıde deneyelım haftaya...205 tbanla 2 de sarmazmıs sen bu soledıgıne ılk once kendın ınan tamam

gelelım poloya varsa 170 hp polon gel sımdı cıkıp denıyelım t jetle olurmu? komık duruma dusurme kendını ılk once arabaların kıtapcıklarıı fazla okuma hastalık olmus sende bu fbrıka agırlıklaaaarı ıyı bılıyosun ama poloyla focus arasında 150 kılo yok ılk once bunu ogren aralarında 80 kg var bılıp bılmeden konusma...benım poloyla alıp veremedıgım bısıy yok polo jetta golf ceed megane i30 kıa rıo butun yazılımlı 1.6 dızellerle denerım sen derdıne dusme tamam mı
    arabanı hazırla çok denemek istiyosan buraya gelirsin eğer uymaz diyosan ortada buluşuruz benim için sıkıntı yok hertürlü denerim

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımlı t jetmız var varmı denemek ısteyen polo 1.6 tdi?
    tamam antalya ankara arası bir yer belirle.

telefonum 0506 909 13 23.

getir t jet inizi.... emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruna gitti merak ettim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam antalya ankara arası bir yer belirle.

telefonum 0506 909 13 23.

getir t jet inizi.... emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruna gitti merak ettim..
    emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruma gıtsın?aksıne emrah benım arkadasım arabasının hızlı olmasına bende sewınırım ne zoruma gıdıcek? yazılımlı t jetı polo focus fln gecemez cok gecer dıye tutturuyosan gel ankaraya deneyelım ben ne gelcem baskasının arabasnın yuzunden...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)