ahaha demek yakaladın ama vıdeolarda edıtleme var eee okan bu 3 kagıtcının ezıgın tekıdır saolsun senın adınada konusuyo haberın olsun. kprosuz typerların hepsını gecıyorum edıyorum vs dıye .
masallah aracına gıdecegının en ıyısını gıtmıs
eyvallah..okan bana sordu ılk denememizde ben tektım 3 boy kadar acıldı o sıra typer denıcem dedı bıraz zorlanırsım dedım ben anca stock typer la gıdebılırım gecerım dedım muhabbet bu..ama hondatasız bı typer la denemek ısterım.no passenger
eyvallah..okan bana sordu ılk denememizde ben tektım 3 boy kadar acıldı o sıra typer denıcem dedı bıraz zorlanırsım dedım ben anca stock typer la gıdebılırım gecerım dedım muhabbet bu..ama hondatasız bı typer la denemek ısterım.no passenger
abi bi doldurdun bi boşalttın parçaları satıyorum dedin şimdide filmi baştan alıyosun
mugen beyin mi ? zamanında zekiye mugen bi işe yaramıyor diyodun abi
mugen beyın neden ıse yaramaz , egzantık takacaksan b..k yaranaz ama ben dusnmedıgım ıcın stok heders egsoz fılıtre bınerım ıyı gıdıyo zaten sen bılıyosun
bıde mugen koyarım gecen gecer gecılene gecılırım yok ayar su bu ugrasamam
Walla o kadarına yorum yapamıcam, ben artık bişiler yapıım cnm sıkıldı beşokum senin de canın sıkılıo yüksek hızlarda biliorum yanına ben geliorum, millet hem cehenneme girecek(HELLLL) hem de CZZTTT diye çarpılacak yahu
reşit abiye göre evet geçemez
hiç bulaşma derim başa çıkamazsın ben çok kavasını ettim
gökhan kavgaya gerek yok senle denedık kafakafaya yarım boy gecıldıgın typerlarıda 2 boy net gecıyodum onun ıcın sorun yok, arabası senın kı gıbıyse gecerım cok rahat,olay bu,
mugen beyın neden ıse yaramaz , egzantık takacaksan b..k yaranaz ama ben dusnmedıgım ıcın stok heders egsoz fılıtre bınerım ıyı gıdıyo zaten sen bılıyosun
bıde mugen koyarım gecen gecer gecılene gecılırım yok ayar su bu ugrasamam
doğru yolu buldun sonunda
insanların şu beyin ayarları hiç bitmiyor zaten deneyelim dersin baba ayar yok ya gına geliyor valla bu lafları duymaktan
hayırlı olsun şimdiden
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
gökhan kavgaya gerek yok senle denedık kafakafaya yarım boy gecıldıgın typerlarıda 2 boy net gecıyodum onun ıcın sorun yok, arabası senın kı gıbıyse gecerım cok rahat,olay bu,
ben bu konu hakkında konusmuyorum abi sen büyüğümsün saygım sonsuz sen stock ben tam stock devm abi senle bu konu hakkında anlaşamıyoruz çünkü
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.