:) cam car lazimmi eray abi hahahaha
Masallah butun arabalar hepsi birbirnden hizli :)
Printable View
:) cam car lazimmi eray abi hahahaha
Masallah butun arabalar hepsi birbirnden hizli :)
Maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş son zamanlarda en iyi roll videosu bence :) cupra gerçekten çok hızlıymış
Tüm araçlara maaşallah cupra 1.4tsiların gururu olmuş :))
Masallah cok guzel videolar 263 gorulmus cok uzun bir roll olmus bas basa giden :)
gordum speclerı ama 270-280 hp denılınce şaşırdım biraz.
videodakı sonuca bakarsak gayet ıyı yurumus ama biraz mantıklı dusunursek rakıplerın ıkısıde neredeyse stock ve hatta type-r 2 kişi.270-280 hp cupranın çok daha çabuk yakalaması gerekırdı oncekı araçları.
ama 270-280 hp hedeflenen gucse sorun yok tabıkı.
Maşallah araçlara :)
herşeyim takılı sadece arka koltuğum sökük onada söküklük denirse tabi :) belki duruma göre yan koltuğuda sökebilirim yanımda arkadaş getirmessem
nasıl gelmek istersen gelebilirsin sonuçta speclere söküksen sökük yazasını ekleriz zaten sonuçta oda bir hızlanma biçimi :icon_tup:
Ben aracin gucu hakkinda bir sey yazmadim dynoya cikmadan tahmin etmek cok zor ancak arac cok guclu yanimdaki yolcu 130 kg ben 95 kg yim ve 2saniye sonra basiyorum videoda belli zaten hafta sonu deneme olunca cikicak ortaya zaten iddali konusmalari sevmem zaten kaan bey'de dyno dynamics o gucler simdilik zor dedi gercekci olalim
270-280hp ciddi güç yani
yazılım egzos ppr işlemleri ile 100hp güç artışı demek bu normal dyno için konuşursak maşallah denir
Arkadaslar onu yazanda arkadasimiz ama kendisinin beygirleri biraz boldur ustteki postlarimda anlatmaya calistim
Ok araba guzel yuruyor ama o gucler zor
o guclerdeki cupralarin gidisi belli
oh oh kulaklarımızın pası silindi :)
araçların ciğerlerine kocaman maşallah..
deneyen araçlara maşallah
saat ve kadro olarak mükemmeldi , tadı ağzımızda kaldı .
ibiza cupra için 260-280 dynamics hp çıkarırsa hiç şaşırmayın .