Valla ben bisey anlamadim abi kirmacmi yemis kamcimi :)
Ben ep3 typer i stock sanmistim videodaki speclerden , dynamics 259 hp denilmis o araca kafa iyice allak bullak oldu :beuj:
Printable View
Oner masallah kardesim. Uzun zamandir bi fn2 yi bukadar iyi yururken gormemistim..
Eyvallah kadir usta..seninde araba bitti sanirim gule gule kullan... bize xl olur ama istanbula yolun duserse hem tanisir hem deneriz..
Eyvallah muharrem keyifliydi gercekten o gece.denemeler.kritikler.makaralar.
filmin devamini cekeriz bi ara :)
Kafa karisacak bisey yok esasinda konuyu tam okursan typerin 259 oldugunu cozdugun gibi
O aksam kesiklik yaptigini ucak tefek sikintilarinin ciktiginida cozersin..
birde typer in yanindan gecerken yarim camurluk gectikten sonra arabasi kesiklik yaptiginda birakiyo
yoksa ben isinlanmiyorum orada yanlis anlasilmasin..
Eray abi valla Maşallah çupra cok iyi gidiyo :)
çok güzel çekim olmuş.
deneyen araçlara maşallah mermi gibi :icon_tup:
Kocaman maşallah araclara:icon_tup:
birkaç ay evvel buna benzer bir deneme yaptım(cupra-typer)sonuca hiç şaşırmadım :)
Beyler yorumlar için teşekkürler bu konudaki gibi herkez kendini bildiği sürece tartışma olmaz zaten benim için geçmek geçilmek önemli değil geçilsemde videoyu koyuyorum zaten denediğimiz insan adam olsun yeter.
Bu arada s2000lere yaklaşmamda rüzgar tünelinin de etkisi var tabi zaten benden 20 25hp güçlü hemde hafiflerdi yani aerodinamikle ilgisini olduğunu düşünmüyorum 😄
Cupra o hızlarda typera yaklasıyorsa muhakkak ondan güçlü olmalı.. 280 fılan verebılır bencede..
s2000 nın sürtünme kat sayısı hatırladıgım kadarıyla 0.33 olucak typer ise 0.29 sanırım. :) yuksek hızlarda etkıler cok :)
Ne güzel temiz gazlamışsınız ibiza hakikaten iddealı maşallah
hepsine maşallah güzel denemeler olmuş..
gecenin sürprizi gtr35 'di adam el salladı gitti :) bu güzel geceden baska karelerde biz cektik keyifli seyirler clio v6s2k ve s2kların denemeleri elimizdeki iyi videolar bunlar diğerleri konuşmalarla pijj olmus :) eray kankamın arabada 3 kişiyiz araba katliam gidiyor sanki 1.4 değil 3.4 masallah
https://www.youtube.com/watch?v=cEuzViHWq-0
rolling yapan clio V6 gordum ya gam yemem artık :)