Maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş son zamanlarda en iyi roll videosu bencecupra gerçekten çok hızlıymış
Tüm araçlara maaşallah cupra 1.4tsiların gururu olmuş)
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Masallah cok guzel videolar 263 gorulmus cok uzun bir roll olmus bas basa giden![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
gordum speclerı ama 270-280 hp denılınce şaşırdım biraz.
videodakı sonuca bakarsak gayet ıyı yurumus ama biraz mantıklı dusunursek rakıplerın ıkısıde neredeyse stock ve hatta type-r 2 kişi.270-280 hp cupranın çok daha çabuk yakalaması gerekırdı oncekı araçları.
ama 270-280 hp hedeflenen gucse sorun yok tabıkı.
Maşallah araçlara![]()
26 PP 897 98' Black GTI sold
26 NN 531 97' Black GTI sold
06 ALD 10 04' Yellow-Gray Suzuki GSX-R 1000 sold
26 KN 635 07'Suzuka Blue s2000
26 PP 357 97' Yellow GTI
Ben aracin gucu hakkinda bir sey yazmadim dynoya cikmadan tahmin etmek cok zor ancak arac cok guclu yanimdaki yolcu 130 kg ben 95 kg yim ve 2saniye sonra basiyorum videoda belli zaten hafta sonu deneme olunca cikicak ortaya zaten iddali konusmalari sevmem zaten kaan bey'de dyno dynamics o gucler simdilik zor dedi gercekci olalim
STİ
270-280hp ciddi güç yani
yazılım egzos ppr işlemleri ile 100hp güç artışı demek bu normal dyno için konuşursak maşallah denir
Arkadaslar onu yazanda arkadasimiz ama kendisinin beygirleri biraz boldur ustteki postlarimda anlatmaya calistim
Ok araba guzel yuruyor ama o gucler zor
o guclerdeki cupralarin gidisi belli
STİ
oh oh kulaklarımızın pası silindi
araçların ciğerlerine kocaman maşallah..
En iyi makina en iyi fotoğrafı çekseydi
En iyi daktiloya sahip olan da en iyi romanı yazardı..
deneyen araçlara maşallah
saat ve kadro olarak mükemmeldi , tadı ağzımızda kaldı .
ibiza cupra için 260-280 dynamics hp çıkarırsa hiç şaşırmayın .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)