User Tag List

Sayfa 4/19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
355 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: NG106 vs SS F7R

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hım neymiş çok merak ettim deneriz sorun yok burda golf çü arkadaş vardı onun gibi olmasın sonra

mami abi abimdir her zaman dener gırgırımızı yaparız o yüzden bence fazla polimik olmasın burdakı öyle makara yazıları ondandır o yüzden kasma
    335i var oyle biraz yuruyor hep 1500 kiloyum diyosunya 1600 kilo bizdekide

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 boydan sonra rakip olmaz güzelmiş

hatırlatıcam bunu ama güzel fikir bi arabayı 5 boy geçinde bi daha denememek lazım o zaman
    Orcun sen benim turbo saxo ya gözü diktin tmm cnm debriyaj gelsin ilk senle denicem ama önce sen bi ng le denesene 70 220 bi görelim daa
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 boy olunca alakasız olayı komikmiş deneme sonuçta bu 10 boyda olsa böyle bişi demek saçmalık
    1-2 boy oluncada bazısı diyor geçti saymasın kimse kimseyi herşey etkiler bu farkta vs vs
    en iyisi kimse denemesin ozaman

bu arada içerden çekilen videoları bekliyorum hala ahm ye de söledim selçuk sanada söledim koymama nedeniniz nedir ? boşunamı çektiniz o videoları ?
    Ya okan şimdi yanyana basıyoruz fark 2 3 6 9 10 boy gidiyo ya zevkli ilmuyo ondan dedim hani bi tutunsan falan daha keyifli olcak biliyonmu ama gene iyisin masallah
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok valla amerikan ya 240 yazıyor

abi kalbimi kırıyorsun herkes bişeylere emek veriyor ben kimsenin düşünmedıği bişey yaptım ve çokta memnumun ve inan geçme geçilme derdim hiç yok n/a
    Ya dün gece ne konuştuk
    Şimdi burda öyle böyle yazıyosun ben sana demedimmi senin araban kıstas alınabilecek bi araba değil ilk defa sen uğraştın yaptın geçmen veya geçilmen benim için önmeli değil demedimmi

Throttle
    Misafir
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya okan şimdi yanyana basıyoruz fark 2 3 6 9 10 boy gidiyo ya zevkli ilmuyo ondan dedim hani bi tutunsan falan daha keyifli olcak biliyonmu ama gene iyisin masallah
    tamam abi ozaman telefondada konuştuk az önce koyun şu içerden çekilenleride bi görelim geçen gene geçio ztn yani böyle işinize geleni koyun diyemi deneme yaptırıosunuz ?

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335i var oyle biraz yuruyor hep 1500 kiloyum diyosunya 1600 kilo bizdekide
    sen benim ciddi denemelere nasıl geleceğimi biliyormsun

söyliyimde sonra yanlış olmasın

e50 150 shot nos haberin olsun denemek istermisin

150 sarmassa 2.kit açarım 225 shot
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi ozaman telefondada konuştuk az önce koyun şu içerden çekilenleride bi görelim geçen gene geçio ztn yani böyle işinize geleni koyun diyemi deneme yaptırıosunuz ?
    Okan yine aynı mevzu bak arkadaşım bu videoda montajmı var fotoshopmu var neyi ispatlamaya çalışıyosun ben tutunamayıpta patanaj çektiğim videoyu niye kaaleye alayım ha ordada geçtim ayrı konu ama ben otobana çıkıp bu yüzden gaz bastım patanaj olmasın sağlıklı deneme olsun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen benim ciddi denemeye gelirken nasil gelecegimi biliyomusun ahahaha . Sen daha yenisin rollerdede ben eski kasarken kuflendim

Throttle
    Misafir
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan senle polimiğe girmicem
    Zaten denemelerden sonra konuşmalarını Selçuk video kaydı yapacaktı ama ben dedim gerek yok sebebi şimdiki yazıların otoban harici bastıklarımda aracım patinaj çekti o yüzden ne dedim otıbana çıkalım çıktık denedik daha sonra durduk sana ne dedim kafanda kalan bişey varmı sende yok tamamdır dedin şimdi benim patinaj çekipte yol alamadığım videodan niye bahsediyosun şimdiki videoda bi sıkıntımı var hayırdır fotoshop yapmadıkya neyse o işte

abi 2 ye 2 video çektiğimizde sarmadın bayır aşşa bastık zaten hatta ben ayrılcaktım tamam dedik sonra hadi bide teke tek basalım dediniz orda sardı senin aracın sonra otobana çıkalım dediniz vs vs aynı şekil bende sardım zaten aracın içinden çekilen videolarda zaten sarıp sarmadığın belli olur sesten benim sesimi kaydet yada kaydetme ben sana geçmedin demiyorum zaten ama böyle 5-6 kere deneme yaptırıp sonra içerden bile video varken 3 saniyelik bi geçişi koymanız komik bilmem anlatabildimmi

Throttle
    Misafir
    Okan yine aynı mevzu bak arkadaşım bu videoda montajmı var fotoshopmu var neyi ispatlamaya çalışıyosun ben tutunamayıpta patanaj çektiğim videoyu niye kaaleye alayım ha ordada geçtim ayrı konu ama ben otobana çıkıp bu yüzden gaz bastım patanaj olmasın sağlıklı deneme olsun diye
    abi 2 ye 2 senin araçtan çekilen videoyu bi koyarmısın rica etsem bayır aşşa bakalım sarmışsınmı sen denemeleri karıştırıosun senin sardığın yer teke tek bastığımız eds olan bölge sen ztn geçtin ama içerden olan videoda en azından nerde ne kadar nasıl açıldığı görünüyor 3 saniyelik 220 ile eçtiğimiz bi video içinmi 2 saat deneme yaptık biz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya dün gece ne konuştuk
    Şimdi burda öyle böyle yazıyosun ben sana demedimmi senin araban kıstas alınabilecek bi araba değil ilk defa sen uğraştın yaptın geçmen veya geçilmen benim için önmeli değil demedimmi
    bana yapma abi allahını seversen ben ahmeti kızdırmaya çalışıyorum 5 boy hesabında sen niye üstüne alıyorsun nossuz dememe yapmam bu da benim speclerim arasında isteyen dener istemeyen denemez sorun değil

sen bana dün dedin ben böyle gelcem 240 kadar basalım nossuz dedin ben sana ne dedim abi senle basarız abi ne olcak dedim yoksa biz rakip değiliz

daha yazmam abi bişey olursa özelden konuşuruz

konu p. olmasın

ahmet sende biliyorsun her zaman sıkıntı yok kardeşim her zaman deneriz daha öncede konuştuk
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen benim ciddi denemeye gelirken nasil gelecegimi biliyomusun ahahaha . Sen daha yenisin rollerdede ben eski kasarken kuflendim

yeniyim abi ögreniyoruz saol
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 2 ye 2 video çektiğimizde sarmadın bayır aşşa bastık zaten hatta ben ayrılcaktım tamam dedik sonra hadi bide teke tek basalım dediniz orda sardı senin aracın sonra otobana çıkalım dediniz vs vs aynı şekil bende sardım zaten aracın içinden çekilen videolarda zaten sarıp sarmadığın belli olur sesten benim sesimi kaydet yada kaydetme ben sana geçmedin demiyorum zaten ama böyle 5-6 kere deneme yaptırıp sonra içerden bile video varken 3 saniyelik bi geçişi koymanız komik bilmem anlatabildimmi
    Niye sen benim arabamın içindemiydinde patanaj çektiğini veya çekmediğini anlıyosun ?
    Video kaç saniyelik bilmem ama deneme bı işte

Throttle
    Misafir
    Niye sen benim arabamın içindemiydinde patanaj çektiğini veya çekmediğini anlıyosun ?
    Video kaç saniyelik bilmem ama deneme bı işte
    tamam abi ben yeterince söyledim koymuyorsanda yapcak bişi yok
    biz boşa denemişiz adam koyalım yanımıza dediniz tamam dedik
    kamera çeksinler içerden dediniz tamam dedik (denedikten sonra bide teke tek yapalım dediniz onada tamam)
    orda deneyelim burda deneyelim dediniz tamam dedik
    biz herşeye tamam dedik ama birşey istedik cevap belli oke abi saolasın maşallah tekrardan aracına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yeniyim abi ögreniyoruz saol
    Sende haklisin yuruyen 335 gormeyince ucucan saniyosun yanindan

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben sana dedim bununla denenmez diye yok o video yok bu video okan toplam deneme sayisi 3
    1. Deneme 2 ye 2 setten ucuyordun gaz biraktin sonu yok
    2.deneme sardiniz fln filan onemli degil araba cikti sonu yok
    3.deneme basi belli sonu belli sen uzun deneme istiyordun al sana uzun kendin soyluyorsun 220 fln diye iste 150 160 biten sonu olmayan biseyi neden koyayimki deneme demek basi sonu belli olan biseydir ve birtek bu kayit net ve 5.vites ustunde gidilen denemedir bos cirpinma 1kez olsun kabul et sus tebrik et ya

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

750 shot bas yetmez 225 falan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi ben yeterince söyledim koymuyorsanda yapcak bişi yok
    biz boşa denemişiz adam koyalım yanımıza dediniz tamam dedik
    kamera çeksinler içerden dediniz tamam dedik
    orda deneyelim burda deneyelim dediniz tamam dedik
    biz herşeye tamam dedik ama birşey istedik cevap belli oke abi saolasın maşallah tekrardan aracına
    Okan diger videolarda ne var ? Daha azmi geciliyorsun yada geciyomusun nedir ?

Throttle
    Misafir
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben sana dedim bununla denenmez diye yok o video yok bu video okan toplam deneme sayisi 3
    1. Deneme 2 ye 2 setten ucuyordun gaz biraktin sonu yok
    2.deneme sardiniz fln filan onemli degil araba cikti sonu yok
    3.deneme basi belli sonu belli sen uzun deneme istiyordun al sana uzun kendin soyluyorsun 220 fln diye iste 150 160 biten sonu olmayan biseyi neden koyayimki deneme demek basi sonu belli olan biseydir ve birtek bu kayit net ve 5.vites ustunde gidilen denemedir bos cirpinma 1kez olsun kabul et sus tebrik et ya

selçuk yazdıklarımı iyi oku ilk mesajımı iyi oku ng hızlı geçti tebrikler herşey oke
    1. deneme diosunda setten uçmuşum uçmamışım deneme denemedir ben deneme olarak orada gaza basmışsam ve bu videoya çekilmişse bunu sizden istemek en doğal hakkım ha biz çekeriz vermeyiz videoları deseydiniz bende ztn kendim kamerayıkoyar öle çıkardım 3. deneme başı belli diyon başını nerde gördün oda ayrı konu 3 saniye görünüp geçioz yanınızdan herneyse koymuosan koyma tebrikler oke

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)