Aynen ondan meganin 3 katı vw bi kazada falan ney döktüğü belli oluyor arabaların 70 veya 75 kilo tavan yani uzatmanın anlamı yok herkez kazasiz belasiz sursun tekerine tas değmesin
Printable View
İsterseniz Dbn alma gecesi yapalim,Agustos sonu donuyorum.
Megane ile passatin kaza guvenligi hemen hemen aynidir.
Tarti bulusmasina koptum :D
Bir cok SS kullanan arkadasimla tarti bulusmasi yapariz.
Agirlik guc ve yol tutus icin en onemli unsur. O yuzden genelde kopariz...
Camurlugun hic bir koruma onlemi yoktur,sadece dekoratiftir. Plastik degil polikarbon olma sebebi maliyettir.
Bmw 6 serisi-E92 yada bir cok spor yada gunluk aracda senin tabirinle plastikdir.
Araci sase ve baglantilari guclu kilar,kaportasi degil yada kupasi degil.
Zaten euroncap'e girip notlara bakabilirsin ;)
Yol ustu test verileri en guvenilir olani,yola verdigi gucu en guzel Pbox ile degerlendirirsiniz.
Cc en iyi 100-200 18 sn dir çıkar diyorum ben
bence adaletsiz bir deneme kendi fikrim kilo esitlemek ile olucak bişi deil 50 tane neden sayarsın ccde 18 vardır roccoda 17 vardır emin olun aynı kiloda yürüyenden hafif bir araba inanını stock bile geçer kilo eşitlemek öyle olmaz
geçmişmi geçmiş rocco tebrik edersin yok sunu basıo yok bunu basıo öle yapıo böle yapıo stock turbonun 1.8 de gerçekten süpermi gidiyor :) yaw sizdeğilmiydiniz 1.6nin üstü haramdır dsg ye zarar gelir die neoldu şimdi 1.8 ler 2 ler havalarda ucuyor (DSG ise tabi)
lütfen insanları karalama olayına girmeyin sona kırıcı oluyor sona biz kendimizi beyenmiş oluyoruz leventin arabasını hiçbi golfR kolay kolay geçemez ahmet kardeşimin arabası gayet zevkli ve birçoğunza kafa tutucak bir araba 2 araba ile TR'yi gezzzseler inan sayılıdır geçeblicek araba ewolar subarular otlar boklar hariç biz burda her hafta 500+ yarışıyoruz ahmet ıkk mehmet mıkk demiyor kimse videolar bile düşmüyor biz eyleniyoruz videosuzda konuda kendi üstüme alımıyorum kesinlikle ama karalarken düşünün elden büyük el var lütfen ... bana bilenik yazmayın rica ediyorum
ayrıca utku lütfen sağda solda benim missfire i kapadaığımı anlatmaktan vazgeç benim yapmadığım seyleri.DR.ecu ya mal etme rica ediyorum senden kibarca sölüyorum umarım düşüncelrime katılırsın Teşekkür ederim .
Dogrudur abi canberkin m6 ile hilmi abinin m3 e bakarim cok ilginc gercekten oyle olmasi carbon fiberi anlarimda plastik daha farkli. Ncap konusunda megane larin cok basarili oldugunu biliyorum ancak ordaki ic kabin guvenligi. Benim tabirimle disi baya zarar goruyor ama ic kabin saglam. Vw de bu dis kabin daha az hasar gorerek ic kabini saglam birakiyordur manasinda soylesim yoksa amacim megane i yada baska markayi kotulemek degil. Dbn konusunda abi egim vs ugrasli geliyor dyno daha kolayimiza kaciyor acikcasi. Zaten olcumu yaptigimiz dyno da dunya standartlarinda mercedes bmw gibi firmalar da fabrikasinda kullaniyor. Bu sekilde memnunuz simdilik ama bilgiler de paylastikca guzel abi :)
M6 yada megane camurluklar ayni. Yani maliyet ve onarim iscilikligini minimuma indirmek.
Carbon fiber bu araclarda yok,olan araclar cok az,Konigseg vs gibi.
Disi zarar gormeli ki,carpisma enerjisini kabine yansitmadan sonumlesin.
Smart'in carpisma test videolarini izle,ciddi fikir vericektir sana.
2012 de hanima CC almistim bu passat tdi leri alirken,carpisma notlari cokda iyi degildi sinifinda :( Merakdan bakmistim...
Dynoda sartlar sanal. Ayar yaparken hersey elinin altina,bu avantaj. Ancak isin sonu real world rating. Yani yol ustu testleri. Benim belirledigim yerler var,egim ortalama -1.5 civari. Orada 4-5 kez test yaparim,oradan cikicak sonuclara gore olmus yada olmamis derim aracimi yapana.
Aslinda hep sansim olsada pistte log alip ayari oyle yapsam,tam benlik olurdu cunku trafikdeki alinan loglar bir yere kadar bana yariyor.
Bu arada yaşınızı görmemişim özür dilerim karga benzetmesi için yakışık almamış fakat geri kalanlarla ilgili hala aynı düşünüyorum.
maşallah çok iyi yürüyorlar sesleri kaliteleri muazzam
abı coook tesekkur ederım yorumların ıcın
cok guzel acıklamıssın,
kımse yanlıs anlamasın, forumda cogu kısı kımın neler yaptıgını, yapabılecegını bılıyor , burda bıtane rocco cıkıp cc yı gecmesı umrumda bıle degıl,
ozgun abının bahsettıgı o her hafta sonu olan rollerde rsa lı bı aranın neler yaptıgını gormem gerek tebrık etmek ıcın
suan yapılan sadece kendını ıspatlamaya calısmak ama maalesef olmadı
Yahu camurluga kaydiysa konu bende senden devam edeyim.. Konu cc ve rocco ama sabahtan beri senin a6 ve megane tartisiliyor. Tamam arabalarin dunyanin en iyi arabalari ancak onlarin disinda da arabalar var memlekette her konuya girip kendi arabalarinin ornegini vermek nedir ? Aa bak adam nelere binmis helal olsun dememiz falanmi gerekiyor ? Bosver renoyu audi yi konu farkli..