kanka acıklamaya gerek yok boşver biz biliyoruz neyin ne oldugunu
Printable View
arka perde bende de var. Arıza yapıodu takılıodu arada,yazlıkta söktüm komple temizledim taktım servosu dahil +5 kg gelmez. koltuk ısıtma 1 kg gelmez. Aydınlatma aynı şekilde şerit led 5m si 500grm dır. jantlar 100 kg ok. Peki arabada şu anda 8 jant ve lastik mi var. Yürüsün diye ağırlığı 0 olan jant ve lastikleri çıkarıp aktarmaya 100 kg lık ek yük getiren jant ve lastik mi taktınız?
jantın tanesi 25 kilo mu ? oha
Bu verilen agirliklar yol ustu agirligi yani sivilar dahil.
Passat 2.0tdi highline(opsiyonlar mevcut) 1576 kg geliyordu kantarda,2012 model.
Benim bmw 520 1680kg(perde-elk koltuk-arka isitma-navi kil tuy var)
Ayrica bir aracin gecilmesi yada gecmesi firmaya zarar vermez,birakin savunmayi.
Kullanicilar memnun mu yapilan isten? Neden bunu sorgulamiyorsunuz?
Başkan tabiki 1800 hayatta yapmaz. Ben yaptığım alıntıyı şunun için yaptım. VW o sitede boş aracın ağırlığını veriyor. Adamın arabası baya bi dolu. Sitedede 1550kg boş ağırlığı var. O araç asla ve asla sürücüsüz 1600kg altında olamaz anlamında diyorum.
Aralarında benzer ekipmanlarda 250 kg gibi bir ağırlık farkı var olaya sadece böle bakmak gerekir.
arkadaş kafan mı güzel. perde iki tane çıta ve 2 tane servo kolu var. Ne olmasını bekliosun sende kurşun geçirmez zırh mı kalkıo arkadan. bütün web taramalarında araban 1530 ile 1570 kg arasında değişiyor diyor. O da donanım farklarından dolayı. Senin bloğun benim bloktan küçük sendeki ışık paketi ve kamera dışında bütün güvenlik ekipmanı bende var. Bende ek olarak koca bir şaft ve arka difransiyel ve akslar var. Bunlardan dolayı arka taşıyıcılarım daha kalın ve benim araba 1720 kg geliyor ki a6 vw cc den büyüktür.
ruhsatta da benim megane 1300 kg yazıyordu ruhsat verisi mi doğrudur sence fabrikanın verdiği veriler mi?
allaskına marspiyel yalıtım cam ıvır zıvır. r olmayan araba tamponsuz cıkıyor fabrikadan.
öyle bir bahsediyosunuzki sanarsın cam dökme demire dönüyor yalıtımlı olunca
enfazla araya cam filmi kıvamında katman vardır varsa. oda tabi bahsetmeye degicek kadar agırlıkmı yapıcak.
arabaya binmeden once tuvalete girelim ozmn kesin 1-2 kilo oynatır oda