doğru valla lastiklerde 100 kg dı zaten.
Printable View
Yav abi laf anlatamıyorum sana ama bak üşenmeden bir daha yazıyorum. 3 ay önce sattım kendi cc mi.. Benim kendi cc mi satın aldığımda cam tavan ve opsiyonel donanımı yoktu standart paketli 2013 model cc ruhsatımda 1560 yada 1590 kg gibi bir rakam yazıyordu. Bu r line cc de aklının alıp alamayacağı bütün donanımlar mevcut ki cam tavan kafadan 70kg. 1590 + 70 : 1660kg yaptı ön arka ısıtma cart curt 18 jant lastik stepnesi ve 100kg şöförü dahil 1800 kg dedik zaten. Yahu herşeyi geçtim cc nin yarım depo benzini vardı 70 litre deposu vardı roccoya agırlık olsun diye de ben bindim baktım ışıgı yanıyordu. Senin kasa a6 cc den büyük falan da değil ayrıca cc camlarında cerceve falan yok gavur gibi agır kapıları olan bir araba. Bu arada vag gurubundaki koltuk ısıtmalı ve ısıtmasız koltukların kg farkını bir öğreniver sana zahmet...
kantara ne çıkacam ruhsatta yazan deger var gerisi boş muhabbet
otomobilden zerre kadar anlamayan polis memurunun doldurduğu ruhsata mı güvenelim, fabrika verilerine mi?
ruhsatta yazan yanlış bilgiler
Son olarakta abi senin a6 ister 1 ton olsun ister 10 ton olsun bizi hic ilgilendirmiyor konuyla en ufak alakasi da yok rica ederim su kilo konusu uzamasin. Zaten konu alakasizliklar kayniyor misal roll u kurtkoyde yaptik konuyu acan izmirde canli gormus gibi aciyor.
1.4tsi standart dsg ile 2.0tsi r-line arasındaki kilo farkını yanlızca 14kg.
artık nasıl zırla kaplıysa gerekenleri
kaynak: vw ingiltere
http://i.hizliresim.com/Z2MoMz.jpg
Bizim fabrikada kantar var,istediginiz zaman olcebilirsiniz.
Ama sunu diyim bu opsiyonlarla bile max 1600kg gelicektir.
Roll konusu agirlik konusuna dondu.
Kullanici yazilimdan memnun mu hic konusu gecmiyor... Asil mesele bu,isterse 2 ton olsun yada rocco gecememis olsun...
Tamam arkadaş tamam cc 1800 de değil 1900 kg . Lastikler 100 cam tavan 70 kg. Megane da cam tavan 40 kg sizinki limo o yüzden 70 kg. Kapılar zırh kaplı araba cc tavan alçak ama a6 dan büyük. Ne arabaymış cc ya.
Memnunsa isterse 5 farkli arac gecmis olsun.
Kimi gecer ama yine memnun olmaz.
Bence konuyu uzatmayin. Size 2012 de tarttigim passati yazdim.
Ayrica cam tavan camin agirligindan dolayi 40-50kg gelmiyor,***** cam tavan yoksa onun yerine sac ve yalitim malzemesi geliyor. Tavana ve sase burulmasi icin ekstra guclendirici kondugu icin agirlasiyor.
murat biliyorum tabii ki cabrio mantığı ama megane dan ne kadar farklı olabilir ki. Kurşun dökmüyordur vw.
Bu cc dynoda kaç hp geliyor ölçüldü mü hiç ?
İstesiginiz kadar aracla gelebilirsiniz.
Fabrika Korfez-Tuprasda. İsterseniz kalibresini dahada hassasa ayarlatirim 2-3 saat onceden haber verirseniz. Hatta korfeZde pist gunude vardi buaralar,gidiste yada donuste gelebilirsiniz.
Kesinlikle Alper ama yanlis bilinen dogrulari duzeltmekde gorevimiz.
Buradan karsilikli yazismalarda tam iletisim kurulamiyor,tatsizlik oluyor yokdan yere.
Tarti bulusmasi yapalim ;)