Yazilim RSA Motorsports olmasi lazim
Printable View
Yazilim RSA Motorsports olmasi lazim
yeni video
1.4 tsi cth stage1&1.4 tsi stock - YouTube
yeni video
1.4 tsi cth stage1&1.4 tsi stock - YouTube
Üzerindeki yazılımın soft olduğunu düşünürsek, stock araca göre, 200'e kadar 10-11 boy açmasıyla gidişinin tatminkar olduğunu düşünüyorum. DP, Filtre vb iyileştirmelerden sonra, daha da farklı olacaktır. Özellikle 70'lik dp yaptıktan sonra, farkı görmek açısından, Yusuf abi ile tekrar deneyeceğiz. Sonrasında, şuan kısık olan yazılımı biraz daha açarak, kademe kademe gidişteki değişimleri gözlemlemeyi düşünüyoruz.
Yazilimi bakkal mehmet mi yapti?
Kamera cekilen arac 2 kisi mi ? Birde video sahibi soft gibi biesey belirtmemis. stage 1 oldugu icin mi soft diyorsunuz. Roccolarda dp siz dp li araclardan hizli yuruyenlerde vardi. Arac ustunde zaten dsg icin bence en onemli parcalardan biri olan dv varmis catbackde var.
Poloda cooler,dp,intake yok egsoz borularıda orjinal bence çok bile gitmiş.Hayırlı olsun Mert.
Dv in stage 1 soft yazilimda araci ileri goturdugunu sanmiyorum.Tabiki dp siz arac dp liyi gecebilir yazilim farkindan kaynaklanir o.Bu poloya dp yapilip yazilimi ona gore guncellendiginde ben cok daha hizlanacagini dusunuyorum.Deneyen cupra olmasi gerektigi kadar gidiyor zaten zamanla parca ve yazilim guncellemesiyle polonun ne kadar daha hizlanacagini gorecegiz.Tebrikler tekrar Mert ugrasip deneyip izlettigin icin Yusuf abi sanada tebrikler erken basti gec gitti sorunum vardi gibi seylere ihtiyac duymadigin icin.Sonucta araban standart Mertin degisiklikleri gormesine yardimci oluyorsun.
Her iki araçta 2 kişidir. Catback var fakat, boruların çapı orjinaldir. Aracın kendi orjinal boruları mevcuttur. Cooler'ları ufak olduğundan iyileştirme sart.
DP ve vw racing tarzı bir filtre takılıp yazılımla desteklenirse, stage 2 ayarında bir yazılım yapılabilir.
Kesinlikle Orçuncum dp'siz risk almaya gerek yok. Sonuçta EGT artması sorunu ve diğer parçaları takmadan şu anlık yeterli olduğunu düşünüyoruz.
Yok ben videoda soft denmedigi icin sormustum madem soft oldugu biliniyor hayirli olsun. Insallah daha hizli hallerini goruruz cthlerin
o zaman daha farklı olan videoları da koyun da görelim lütfen..
coklu alıntılama yapmayı beceremiyorum size degil lafım ama videoyu begenmediğim için daha ne olacak diyen arkadaslar var..
fikrimizi söylemek ne zamandan beri kabahat oldu
biz de benzerlerini burda izledik bu sekilde degildi.. ya cok erken bastınız ya cok erken bıraktınız.. videodan da hız anlasılmıyor farklar ancak anlasılıyor..
Basan her 2 aracı ve suruculerini çok iyi tanırım. Oncelikle Mert kardeşim GTİ fişek olmuş daha yolun basındasın eminim araban yapılan iyileştirmelerle uçurtma olucak :)
Yusuf kardeşim sanada Maşallah stock mtock demeyip uçana kaçana sıkıyorsun... Hellal olsun.
Videolara gelecek olursak ;
İlk olarak Cupra geç basıyor zaten oradan min. 1-1.5 boy kaybediyor, GTİ da orta ve son SS egzos varki varki buda enaz 2 boy...
Yanı arada fark oyle 10 boy fln değil max. 4-5 boy...