ne bekleniyor ki soft yazılımda araç gayette 7-8 boy koyuyor tahminen 180 lere kadar
Printable View
ne bekleniyor ki soft yazılımda araç gayette 7-8 boy koyuyor tahminen 180 lere kadar
Asıl merak konusu stage1 cav vs stage1 cth ve stage2 cav vs stage2 cth bence.
Acaba yapılı halleri aynı güçlere mi varıyor yoksa fark oluyor mu?
Şu anlık 2013 CTH Stock Polo GTI var. Stock CAV lar, denemek isterse deneyebiliriz. Yada hazır denenmişi varsa seyredebilirim :)
Peki Sonuçlar Ne olmuştu ?
CTH lerin CAV dan daha iyi yürüdüğü gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi :)
daha ne olacak onu anlamadım ????
İyiymiş 2013 tercih ettiğime sevindim tşk.
stok olarak cth bariz hızlı, fakat yazılımdan sonra kim hızlı henüz net belli değil sanırım :)
Deneyen araçlara Maşallah. Yazılımla fazla güç alan aracın yazılımı daha iyi mantığından kurtulamadık halen. Yazılım vardır dizel arabayı mürekkep balığına çevirir, yazılım vardır yaptıran keyif için yapar motorun sağlığını düşünür. yahutta x firması stage 1 için bu ayarın daha sağlıklı olduğunu düşünür y firması bişey olmaz az daha açabiliriz der. bu yazılım yada firmanın kötü olduğu anlamına gelmez diye düşünüyorum.
Cth 100-200 12.3 aldik sanirim cav da bu derece yok
12,3 cıkan aracda ne var?
Murat Abi,
orada arkadasın cıhazıyla daha once yaptıgımız olcumlerde -2.2 -2,4 arası cıkııyordu eğim ..
sanırım bahsedilen arac atay'ın cupra olması lazım.. benle beraber 12.7 cıktı ben indikten sonra 12.2 cıkarmıs fotosunu gönderdi.. ben 122 kg yum su aralar malesef kilo aldım .. süre aldıgımız yer de akfırat ek hizmet binasından f1 e dogru giden düzlük..
dbn cihazım geleli daha 1 hafta olmadı biraz hakim olmaya başlayayaım daha iyisini cıkartırıp burda paylasmayı dusunuyordum zaten..
polemik cıksın istemem sonuc resmi degildir, facebook da kendi aramızda yazmıştık ...buraya da yazmadıydık yusuf abi yazdı diye ve siz de soru sordunuz diye yazdım..