1 yazılımla 10 boy farkı ben ilkkez gördm forumda :)
hayırlı olsun.
Printable View
1 yazılımla 10 boy farkı ben ilkkez gördm forumda :)
hayırlı olsun.
1.5 sene önce yazılımlı ile stock cav poloları denemiştik 10 boyun üzerinde oluyordu nerdeyse. Top speede doğru yazılımlı polo kameranın menzilinden çıkıyordu :) deneyen araçlara maşallah. Bence gitmesi gerektiği gibi gitmiş araçlar cthlara hayırlı olsun.
Yusuf abinin Cupra'sını ben kullandım. Zaten stok hali ile denedik. Bizi 4 boy rahat geçiyor. Yazılımı yolda yükledikten sonra tekrar denedik sonuç 10 boy oldu. Raşit abinin akıtmalarını saymıyorum :hehe::hehe:
Sonuca gelirsek polo en fazla 205 bgdir. Daha üstü orjinal cat. ile güç çıkmaz.
Yusuf abi gerekenleri yazar specler hakkinda.Araclarin egzos sistemleri esit bildigim kadariyla.Baska video var ancak sahipleri yazar neden koymak istemediklerini.Ayni anda acik yoldaki denemede minimum fark 8-10boy arasi.Polo 220 iken cupra 200de oluyor .Yani aracin olmus denme sebebi bu video degil arkadaslar video sahiplerine yukleniyorsunuz ancak cupra sahibinin 10 boy lafina guvenmiyorsunuz :) niye daha az fark varken 10 boy oldu desin Yusuf abi ;)
stoc a stock ken yaptığımız video aşağıdadır
o zaman bugünkü stage 1 yazlımlı olan poloda sadece catback supersprint idi
ve defalarca yaptığımız rollde 200 e kadar kafa kafaya gidiyorduk 200-220 arası beni 2 boy açıyordu büyük ihtimal catback den dolayı
http://www.techturkey.com/forum/vide...-2013-gti.html
1.4 tsi cth stage1&1.4 tsi stock - YouTube
bu son video da ise polo stage 1 yazılım ve supersprint catback ile beraber benle yürüdü
dp yok ve yazılım bu yüzden güncellenmedi henüz
Cansın ın da belirttiği gibi aracta 2 kişiydik o kötü videoları çeken bendim ve biz 200 km ye geldiğimizde fark yaklaşık 10 boy idi
trafik müsait olsa ve 220 ye kadar cupra ile devam etseydik fark 10 boyunda üzerine çıkacaktı
mş
dp ve yazılım güncellemeden sonra farkın dahada açılacağı aşikar
bu sebepten ötürü stage 1 yazlım için oldukça tatminkar videolar şimdilik en azından..
Masallah boylar havalarda ucusuyor :)
Tsi yeniden doguyir desenize
Yıllardır yazılım bekleyen CTH'lara hayırlı olsun, arabaların değeri geçen hafta 2k TL arttı :D
TSI yeniden zor doğar, twincharge üretimi bitiyor :/
Üretilmeyecek bir motorun son şahlanmasını izliyoruz aslında :)
tsi hem ekonomik hem hizli daha ne olsun. esas cth vs cava yarisini izlemek lazim
Let the Yazılım wars begin :D
Aynı spec. lerde cav ve cth karşılaşması izlemek lazım:D
180 liklerin 100-200 araca göre ve eğime göre 21 sn - 22 sn arası , yazılım olanda hadi soft olsun ;) oda minimum 17-18 sn çıkartmasını bekliyorum , arada sadece 100-200 de 4 sn var , hadi gerisini siz hesap edin ...
Not : Bu koyulan videoya göre yorum yapıyorum , 180 kadar basılıyor gibi , üst hızlarda ne kadar geçiyor ben nerden bileyim ne kadar geçiyor , bu videoyaya göre olmamış diyorum sadece.
Yazılım yapan RSA olması yorumlarımı değiştirmiyor malesef :D
"rsulam" sizin mesaja yanlış alıntı oldu kusura bakmayın.
Benim izlediğim bir video daha var, o neden yüklenmemiş anlamadım..
O videoda daha uzun basılıyordu ve yazılımlı araba nerdeyse kadrajdan çıkıyordu.
Neyse, ben gördüklerimden tatmin oldum, canavar gibi olmuş, yazılım bekleyenlere hayırlı olsun.
Mert, güle güle kullan bro :)