1 depo yakıt ayarlanır,buda 2 adet 20 dak turu rahat rahat cıkarır.
Alıntı:
yiğit Nickli Üyeden Alıntı
Rs4 enjektörleriyle 600leri görmek için ciddi yakıt kullanmak gerekir.bizde yakıt kullanmıyoruz sevmiyoruz uğraşmayı bi dünya külfet.sizin için daha kolay rolling süre vs ölçtüğünüz için yakıtı kullanmak doldur çık dene gel ama biz pist odaklı kullandığımız için bize gelmez seans arasında benzin almak gerekiyo yakıt bidonuyla bagajda gezmek demek içinde ne kadar benzin var tahmini zaten zor iş yani uğraşılmaz sadece meth yeterli bize o yüzden.stock internalli bi araç için 7 küsürlü süreler bile çok iyi bence 6.4leri zorlama o şekilde zaten limitlerdesin sıkıntı yaşama yap stage4 öyle dene bence.17 jantla ölçmüşsün sanırım ne kadar fark etti 18lere göre.biz 19la kullanıyoruz caddede 17 zaten fren kitinden dolayı takma şansımız yok.pist için yedek 18ler var setup bitince onları takıp denicez. Bide toplamda kaç kg söktün hafifletme için, farkı süreye ne kadar etki etti? bide 5.xx lü süreleri bu kiloda 8enjektör yapmadan görmek baya baya zor bi iş,olanın üzerinde çok daha sökmen gerekebilir yakıt ve enjektör yetmicektir zaten vs bi takım sıkıntılar çıkıcaktır kolay gelsin şimdiden hayırlısı olsun diyelim
Dediklerine katiliyorum yigit ama yinede biraz yakit arabanin daha safe olmasinida saglar. 18 den 17 ye gecince 0.25 sn hizlandi araba superturismolar baya agirdi 17 ultraleggeralar cok iyi oldu. Arka koltuk ve stepne yok arabada onun yerinede 20 litrelik meth tanki ve mdf den yaptirdigim seyler var yani anliyacagin arabanin icinden oyle acayip bi kilo atmadim 30-40 dir maks . Esas fark jantla oldu... Bu sekilde 6.5 yaptim zaten forumada koydum dbn i yeni setupta 5.xx goruruz diye dusunuyorum hafifletmeye gerek kalmadan. Ekstra enjektor isine gerek yok bence bakalim kafamdaki setupi yapinca bence oralara kadar gelir. Insallah sizde pistte bizim klasmanda guzel sureler yaparsiniz...
Alıntı:
Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı
Levent çim selam
Ben romanyalının arabasından bahsederken süresinden değil yapılan işlem ceramic caoted bile yapıldığını söylmek istedim.evet dediğin gibi dyno king o araç.daha bir süresini göremedik.aynı bizim gibi :) fakat biz ne kadar süreyi aşşağıya çeksekte aracı yürütsekte rolling yapmıycaz.bunu yiğitede defalarca söyledim.kimseyle kargaşa yaşamak tartışmak istemiyorum.kalp kırmak asla.bu işler bana göre değil.pist her şeyi söyliyecek zaten.orda aracın değil sürücününde ne olduğu ortaya çıkıyor.
Bahsettiğin süreler stock internal için muhteşem değerler.bravo sana.gerçi e tuners verilerinde ve başka sitelerde 500 hp nin üstünde kırılmadığı ispatlandı.540 hp alan var ama ne kadar sağlıklı bu hp ler bilinmez.gerçi yakıt kullanıyorsunuz bişi olmaz ama dandik yakıta denk gelmezsiniz inşallah.yazık olur tüm yapılanlara.
Süremizi yakında istediğimiz yere getirelim yayınlıyacağız.ufak tefek oynamalar yaptık yeniden.***** bu işler bitmez.amacımız pist odaklı olduğundan her şeyin sorunsuz olmasına özen gösteriyoruz.bundan önce yaşadıklarımız bize ders oldu :)
Evet ceramic coated in isligi gercekten fena ona bende katiliyorum:) Suan maha dyno da 550+ dir. Tabikii riskli degerler ama dikkat edilirse bisey olucagini sanmiyorum makina baya dayanikli. External ile pistte donmek bana golf ile zor geldi acikcasi. Viraj iclerinde durmadan wg acip kapiyo araba aptallasiyo. Tabii bunda benim piste cok girmememin de etkisi illaki vardir ama dikkatimi cekmisti. Pist icin hazirliyo olsam arabami internal da dusunebilirdim
Benım ılk Gp de meth kıt vardı,sorun cıkmadı. Yada su koyarsınız meth lı.
Iyı bır pılotajla ve eksıklerı gıderılmıs golf R ıyı sure yapmalı.
Hele 500hp lerden bahsedılıyorsa ve haldex kıt-coıl-fren-bushıng ve vıraj demır/kollarıyla vs...
Sanırım levent pıste cıkmıstı,sure ne ıdı?