User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
112 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Vw GolfR GTx30R audi S3 GTx30R videos (güncell)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs4 enjektörleriyle 600leri görmek için ciddi yakıt kullanmak gerekir.bizde yakıt kullanmıyoruz sevmiyoruz uğraşmayı bi dünya külfet.sizin için daha kolay rolling süre vs ölçtüğünüz için yakıtı kullanmak doldur çık dene gel ama biz pist odaklı kullandığımız için bize gelmez seans arasında benzin almak gerekiyo yakıt bidonuyla bagajda gezmek demek içinde ne kadar benzin var tahmini zaten zor iş yani uğraşılmaz sadece meth yeterli bize o yüzden.stock internalli bi araç için 7 küsürlü süreler bile çok iyi bence 6.4leri zorlama o şekilde zaten limitlerdesin sıkıntı yaşama yap stage4 öyle dene bence.17 jantla ölçmüşsün sanırım ne kadar fark etti 18lere göre.biz 19la kullanıyoruz caddede 17 zaten fren kitinden dolayı takma şansımız yok.pist için yedek 18ler var setup bitince onları takıp denicez. Bide toplamda kaç kg söktün hafifletme için, farkı süreye ne kadar etki etti? bide 5.xx lü süreleri bu kiloda 8enjektör yapmadan görmek baya baya zor bi iş,olanın üzerinde çok daha sökmen gerekebilir yakıt ve enjektör yetmicektir zaten vs bi takım sıkıntılar çıkıcaktır kolay gelsin şimdiden hayırlısı olsun diyelim
    INFINITE PERFORMANCE

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demir abi selam; Bence 600 hp ler icin 8 enjektore ihtiyac yok. RS4 enjektorleri ile 600 hp gorulur hemde TR de bile. Romanyalinin arabasi tam bir dyno queen zaten cektikleri videodanda gormussunuzdur araclarinin ne kadar gittigini. Bende suan custom yazilima gectim ve yapmamiz bir saat surdu o kadar uzun surmuyo yani aslinda Surelere gelirsek te bendede 6.6 - 6.7 ler mevcut fakat stock sekilde 6.4 luk rekoru kirip ondan sonra motoru yapip turbomu degistirmek istiyorum ki yeni setupta 5.xx lere inebilelim. TR de benden onceki en iyi golf R DBN i 8.4 sn bense 6.9 u yayinladim yani 1.5 sn gelistirmisiz sureyi. 7 sn altina ineli cok olduysa keske bi tane de sizde yayinlasaydiniz Cok emek zaman ve para harcadiniz umarim sizde karsiligini alirsiniz...
    Levent çim selam
    Ben romanyalının arabasından bahsederken süresinden değil yapılan işlem ceramic caoted bile yapıldığını söylmek istedim.evet dediğin gibi dyno king o araç.daha bir süresini göremedik.aynı bizim gibi fakat biz ne kadar süreyi aşşağıya çeksekte aracı yürütsekte rolling yapmıycaz.bunu yiğitede defalarca söyledim.kimseyle kargaşa yaşamak tartışmak istemiyorum.kalp kırmak asla.bu işler bana göre değil.pist her şeyi söyliyecek zaten.orda aracın değil sürücününde ne olduğu ortaya çıkıyor.
    Bahsettiğin süreler stock internal için muhteşem değerler.bravo sana.gerçi e tuners verilerinde ve başka sitelerde 500 hp nin üstünde kırılmadığı ispatlandı.540 hp alan var ama ne kadar sağlıklı bu hp ler bilinmez.gerçi yakıt kullanıyorsunuz bişi olmaz ama dandik yakıta denk gelmezsiniz inşallah.yazık olur tüm yapılanlara.
    Süremizi yakında istediğimiz yere getirelim yayınlıyacağız.ufak tefek oynamalar yaptık yeniden.***** bu işler bitmez.amacımız pist odaklı olduğundan her şeyin sorunsuz olmasına özen gösteriyoruz.bundan önce yaşadıklarımız bize ders oldu
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi merhaba,
    evet ben aracı satalı 11 ay olmuş ve o zamandan bu zamana kadarda hiç bakmadım tfsi motorlar nasıl ilerledi diye,
    malesef arabamdan soğudum evet , nefret ettirdiler ki , o kişileri biliyorsun zaten abi.
    7 sn altına inmene çok sevindim açıkçası, levent de benim gibi çok fazla basında medyada olduğu için sendende ses seda çıkmayında . onun aracı en iyi diye düşündüm
    aslında ben en hızlıyı rolingde ki yarışta belli olur diye düşünüyorum ama... sen dbn den alınan veriyle en hızlı belli olur diye söylüyorsun, onada saygı duyuyorum.
    romanyadaki araç sahibi arabasıyla ilgili belgesel bile ysapmış yapmış ta hiçte öyle 650+ gibi gitmiyordu... ben ona yürüyen bir R demem açıkçası
    senin nezmana bitecek abi ... çık artıkta barçala etrafı ... sende inanılmaz emek ettin hatta benden bile sabırlı çıktın. senide tabrik ediyorum. saygılarımla
    Sağol Melihçim
    Ama etrafı asla barçalamak gibi bir niyetimiz yok olmayacakta.bizi pistteki yapacağımız güzel bir süre haddinden fazla memnun edecektir.setup larımızı hep bunun üzerine yaptığımız için caddenin en iyisi olmamız imkansız.yakıt kullanmıycaz ama süre yapmaya çalışacağız caddeler Levetin olsun
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul park için konuşuyorsanız en son bildiğim istanbul parka methanol kitli araç almıyorlardı. Körfezde sıkıntı yok istersen gazyağı ile gir bakan yok.
    IN BOOST WE TRUST

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul park için konuşuyorsanız en son bildiğim istanbul parka methanol kitli araç almıyorlardı. Körfezde sıkıntı yok istersen gazyağı ile gir bakan yok.
    golf r ın zaten pistte çok büyük bir iddası olabileceğinide sanmıyorum,golf 7 r olsa pist için evet ama golf 6 r ın pistte hiçbir varlığı yok herhangi bir testte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golf r ın zaten pistte çok büyük bir iddası olabileceğinide sanmıyorum,golf 7 r olsa pist için evet ama golf 6 r ın pistte hiçbir varlığı yok herhangi bir testte..
    Burda pist rekoru kırmak gibi saçma sapan bi iddamız zaten olamaz.amaç kendi segmentinde iyi bir derece yapmak.bakacaz
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper bunu daha öncede duydum.doğrumu b kon hakkında bilgisi olan varmı? Yoksa meth de sökücez.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlışdüşüncesniz var 600 leri zorlamadan göremesssiniz (kendi dynomdan Bahsediyorum) görsenizde gidemessiniz bence %99 lara yakın gidiyorum ama açık sölemek gerekirse pistte dolanmak normal 97 oktanla komik olur benim gözümde pistte yakıtlı gezmek hem daha iyiy hemde daha sakin olmasını safe olmasını sağlar arabanın .)
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 depo yakıt ayarlanır,buda 2 adet 20 dak turu rahat rahat cıkarır.
    Benım ılk Gp de meth kıt vardı,sorun cıkmadı. Yada su koyarsınız meth lı.
    Iyı bır pılotajla ve eksıklerı gıderılmıs golf R ıyı sure yapmalı.
    Hele 500hp lerden bahsedılıyorsa ve haldex kıt-coıl-fren-bushıng ve vıraj demır/kollarıyla vs...
    Sanırım levent pıste cıkmıstı,sure ne ıdı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışdüşüncesniz var 600 leri zorlamadan göremesssiniz (kendi dynomdan Bahsediyorum) görsenizde gidemessiniz bence %99 lara yakın gidiyorum ama açık sölemek gerekirse pistte dolanmak normal 97 oktanla komik olur benim gözümde pistte yakıtlı gezmek hem daha iyiy hemde daha sakin olmasını safe olmasını sağlar arabanın .)
    600 hp gibi bir değeri almak ve o hp lerle pist dönmek gibi bir niyetimiz yok olmadıda.dediğin gibi zaten bu çok zor .pist için safe mod düşünüyoruz.***** ısı en büyük sorun.egt yi düşük tutmak gerek.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hele 500hp lerden bahsedılıyorsa ve haldex kıt-coıl-fren-bushıng ve vıraj demır/kollarıyla vs...
    Meth le işi götürmeyi planlıyorduk,dediğin gibi meth+su ile fakat meth li araçlar piste çıkamıyacak diye duyuyorum son günlerde bu doğrumu Murat sen bilirsin?
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son iki etkinliğe cıkmadım ama oncesindekilerin hepsine meth ile cıktım .. almamaları için bir sebep olmadıgını dusunuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    600 hp gibi bir değeri almak ve o hp lerle pist dönmek gibi bir niyetimiz yok olmadıda.dediğin gibi zaten bu çok zor .pist için safe mod düşünüyoruz.***** ısı en büyük sorun.egt yi düşük tutmak gerek.
    tabiki git 600le dön demedim sadece dedimki 400 de olsan sallıyorum azıcık ethanol seni çok rahatlatıcaktır cünkü benzinimiz malesef benzin değil
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son iki etkinliğe cıkmadım ama oncesindekilerin hepsine meth ile cıktım .. almamaları için bir sebep olmadıgını dusunuyorum
    nedeni su Z4 e bişiy olmuştu sanırım ondan dolayı bugra daha güzel cevaplar
    www.drecu.com

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs4 enjektörleriyle 600leri görmek için ciddi yakıt kullanmak gerekir.bizde yakıt kullanmıyoruz sevmiyoruz uğraşmayı bi dünya külfet.sizin için daha kolay rolling süre vs ölçtüğünüz için yakıtı kullanmak doldur çık dene gel ama biz pist odaklı kullandığımız için bize gelmez seans arasında benzin almak gerekiyo yakıt bidonuyla bagajda gezmek demek içinde ne kadar benzin var tahmini zaten zor iş yani uğraşılmaz sadece meth yeterli bize o yüzden.stock internalli bi araç için 7 küsürlü süreler bile çok iyi bence 6.4leri zorlama o şekilde zaten limitlerdesin sıkıntı yaşama yap stage4 öyle dene bence.17 jantla ölçmüşsün sanırım ne kadar fark etti 18lere göre.biz 19la kullanıyoruz caddede 17 zaten fren kitinden dolayı takma şansımız yok.pist için yedek 18ler var setup bitince onları takıp denicez. Bide toplamda kaç kg söktün hafifletme için, farkı süreye ne kadar etki etti? bide 5.xx lü süreleri bu kiloda 8enjektör yapmadan görmek baya baya zor bi iş,olanın üzerinde çok daha sökmen gerekebilir yakıt ve enjektör yetmicektir zaten vs bi takım sıkıntılar çıkıcaktır kolay gelsin şimdiden hayırlısı olsun diyelim
    Dediklerine katiliyorum yigit ama yinede biraz yakit arabanin daha safe olmasinida saglar. 18 den 17 ye gecince 0.25 sn hizlandi araba superturismolar baya agirdi 17 ultraleggeralar cok iyi oldu. Arka koltuk ve stepne yok arabada onun yerinede 20 litrelik meth tanki ve mdf den yaptirdigim seyler var yani anliyacagin arabanin icinden oyle acayip bi kilo atmadim 30-40 dir maks . Esas fark jantla oldu... Bu sekilde 6.5 yaptim zaten forumada koydum dbn i yeni setupta 5.xx goruruz diye dusunuyorum hafifletmeye gerek kalmadan. Ekstra enjektor isine gerek yok bence bakalim kafamdaki setupi yapinca bence oralara kadar gelir. Insallah sizde pistte bizim klasmanda guzel sureler yaparsiniz...

Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent çim selam
    Ben romanyalının arabasından bahsederken süresinden değil yapılan işlem ceramic caoted bile yapıldığını söylmek istedim.evet dediğin gibi dyno king o araç.daha bir süresini göremedik.aynı bizim gibi fakat biz ne kadar süreyi aşşağıya çeksekte aracı yürütsekte rolling yapmıycaz.bunu yiğitede defalarca söyledim.kimseyle kargaşa yaşamak tartışmak istemiyorum.kalp kırmak asla.bu işler bana göre değil.pist her şeyi söyliyecek zaten.orda aracın değil sürücününde ne olduğu ortaya çıkıyor.
    Bahsettiğin süreler stock internal için muhteşem değerler.bravo sana.gerçi e tuners verilerinde ve başka sitelerde 500 hp nin üstünde kırılmadığı ispatlandı.540 hp alan var ama ne kadar sağlıklı bu hp ler bilinmez.gerçi yakıt kullanıyorsunuz bişi olmaz ama dandik yakıta denk gelmezsiniz inşallah.yazık olur tüm yapılanlara.
    Süremizi yakında istediğimiz yere getirelim yayınlıyacağız.ufak tefek oynamalar yaptık yeniden.***** bu işler bitmez.amacımız pist odaklı olduğundan her şeyin sorunsuz olmasına özen gösteriyoruz.bundan önce yaşadıklarımız bize ders oldu
    Evet ceramic coated in isligi gercekten fena ona bende katiliyorum Suan maha dyno da 550+ dir. Tabikii riskli degerler ama dikkat edilirse bisey olucagini sanmiyorum makina baya dayanikli. External ile pistte donmek bana golf ile zor geldi acikcasi. Viraj iclerinde durmadan wg acip kapiyo araba aptallasiyo. Tabii bunda benim piste cok girmememin de etkisi illaki vardir ama dikkatimi cekmisti. Pist icin hazirliyo olsam arabami internal da dusunebilirdim

Murat abi selam 2.40 yapmistim ama yarisinda gazlayarak diger yarisini daha sakin giderek. Bencede 2 20 iyi setupli bi araba yapmali en azindan o potansiyel var. Onden cok kayiyo onu gidermek lazim

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

http://www.youtube.com/watch?v=654X5...ature=youtu.be

Gecen hafta gore herkes baya hizlanmis bunu gormus olduk. Biraz daha kasmam lazimdi doktoru yakalamak icin riske girmek istemedim... Guzel deneme oldu tebrik ediyorum fark azaldi ama halen ondesiniz

S3 Setup
    GTX3076
    Piston Kol Yay Sapka
    18 OZ Jantlar

Golf R Setup
    GTX3071
    Stock Internal
    17 OZ Jantlar
    Arka Koltuk Iptali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=654X5...ature=youtu.be

Gecen hafta gore herkes baya hizlanmis bunu gormus olduk. Biraz daha kasmam lazimdi doktoru yakalamak icin riske girmek istemedim... Guzel deneme oldu tebrik ediyorum fark azaldi ama halen ondesiniz

S3 Setup
    GTX3076
    Piston Kol Yay Sapka
    18 OZ Jantlar

Golf R Setup
    GTX3071
    Stock Internal
    17 OZ Jantlar
    Arka Koltuk Iptali
    leventciğim teşekkür ederim video için aynı basıncla gazlamak zorunda kaldım çünkü malesef debriyaj azizlik yaptı sakirle denerken 2.4 basıyoruz normalde ama evet hafif race moddda geldik 2.1 de geçen haftaya göre 30beygir daha hızlıyız saol geldiğin için insanlar aramızda kötü bişi olduğunu düşünüyorlar bence kesinlikle yanlış bence motor içi yapma kırılmazzz beni dinle
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah rekabetten doğan güzel görüntüler
    Dr.Ecu AntaLya

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki aracada tekrar tekrar maasallah

Hafta sonu canlı izledim ikiside coook guzel

Deneme de cok guzel gecti, her iki arac sahibi de birbirini tebrik etti ,sonuca bakılırsa sonuçta setuplara gore normal bence

Rabbim kaza bela vermesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)