User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
112 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Vw GolfR GTx30R audi S3 GTx30R videos (güncell)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun 2 bar bastiriyorsa demekki okadar basinca yakit yettirmis
    Melihin soyledikleri beni pek ilgilendirmiyor arabaci olarak yaptiklari ortada sadece revonun tr distirbitoru kisi saygin bir abimdir adamdir, isindede iydir hakkiyla yapar.onun markasina o sekilde bi laf etmesine gonlum razi gelmedi yazdim gorunen koye kilavuz olduk kisacasi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw aynı parçalar aynı arabalar denendiğinde bile revo geçilse birkaç kişinin demesi ile revo bitmez ki arabalar aynı değil speceleride aynı değil.
    IN BOOST WE TRUST

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih bey s3 te 3076 golfte 3071 s3 2 golf 1.8 basiyor soylenilenlere gore. Aradaki farkta atla deve degil izledigimize gore. Ozelliklere gore aradaki fark normal bence. Neye dayanarak leventin arabasinin yazilimi icin revo bitmis diyebildin ?
    Revoyu yazan turk degil
    Dolayisiyla ozgunun yazilimi ile kiyaslama yapman dogru degil.yazan powershop degil...
    Kaldiki tsi lerde herzaman lider revo olmustur.ve bize yillardir su soylendi 620 cc enjektorlerle bukadar basinc acilir,sebebide arac benzin yetistiremiyor fakire kaliyor...
    Levent neden 17 inc e indi neden araci bosaltiyor ?... cunku 8 lerin altina zor bela iniyor.
    Simdi sana sunu soruyorum
    Her iki aracin sepecth i ayni
    Biride geciyorsa ki bariz 5 boy var. Ozaman olay enjektorun yetistirmesi degil
    Olay yazilimla ilgili...
    Ozgunu tanimam etmem
    Ama su yarista ozgun herkesin bildigi tezi yıkmıştır...
    Ozgun revodan iyimidir evet iyidir
    Ama powershoptan iyimidir ? Boyle bir iddayi kimse atmiyor zaten...ama custom yazilim yapiyorlar tsi icinde cok iyi seyleri yapacaklarini soyluyorlar ki onuda yapacak kapasite var zaten baycuda... ben bićbirzaman custom yazilim yaptirmam ... ben revo cuyum. Ama ozgune bu araci boyle yuruttugu icinde tesekkur ediyorum

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    revoda ben 11 sıkıştırmaya 2.2bar bastım melih gtx3076r rs4 valve le

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ne diyosan dogrudur melih

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speclere göre iki araçta çok başarılı malzemelere göre olması gereken bir sonuç çıkmış,revonun tfsi lerdeki başarısı aşikardı...burada özgünü tebrik etmek lazım ben daha iyisini yapana kadar en iyisi budur demiş.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    revonun başarısını geçti anlamına gelmez ki bu ecz murat..nee alakası var su soyledıklerınle sonucun? aracın bırınde 3071 dıerınde 3076 var birinin basıncı dıerınden kısık.hee birisi dsg diğeri duz 2 aracında birbirinden artısı eksisi var.ama şunu atlıyo herkes.aracın birisi stock ınternal.stock araçla gazlamak öyle kolay olmuyo.önce acıyosun.kaşınıyosun biraz daha acıyosun sonra kaşına kaşına adam getirmiş 490 500 hp herneyse.diğer tarafdan s3 de hiç bir korku tedirginlik yok.Allah ne verdiyse açık araba basıncıyla avansıyla.eminim levent ın arabası 2 tık düşük avans gıdıodur kırılmasın diye.e turbo farkı var.

Yani konu o iyi bu iyi olayı değil bence.s3 e maşallah levent de de stock arabayla çıkacak en guzel gucu ve uzun omru revoyla birlikte göstermiş oldu. 2 yazılım da 2 araçta başarılı.hee gün gelir aynı setup olur s3 ü geçemezse revo oturup tekrar düşünecek o zaman.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyide speclre göre sonuç olması gerektiği gibi yazmışım revo zaten başarılıydı ama sonuçta benim gördüğüm en hızlı dört çeker tfsi özgünün yaptığı s3....başarıyı kim yaparsa tebrik ederim..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dookancım gtx3071 küçük bir turbo değil + rate ide 450 beygir değil ikiside 500 lere kadar sıkıntısız giderler öncelikle 2nin üstünde 2.4 2.6 gibi olan basınclarda gtx3076 işe yarar düşüncesindeyim
    Gtx3071 63 ar de 1.9 2 sine göre
    gtx3076 63 ar de 2 barla az daha fazla back pressure gösterir pervane büyük eet amaa popo aynı azıcık pervane genişliğinden kurtarıyor ama bence ölçersek az daha sıkıntılı olur
    ayrıca sadece kol piston olan egzantirik olmayan bir arac hakkında konuşuyoruz lütfen garip yazılar yazmayın

buyrun comprressor mapleride orda bakınız

GTX3071 Horsepower : 340 - 560
    Inducer: 54.10mm
    Exducer: 71.40mm
    http://www.turbobygarrett.com/turbob...arger#GTX3071R

Gtx3076 Horsepower : 360 - 640
    inducer 58.00
    Exducer 76.60
    http://www.turbobygarrett.com/turbob...arger#GTX3076R
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    revoda ben 11 sıkıştırmaya 2.2bar bastım melih gtx3076r rs4 valve le
    kanka ben aracima ne emekler ettim ve 4 avasta yazin sicakta7.9 gordum levent ise 7.2 yi benden daha soguk bir havada daha eroen dolan daha verimli bir turbo ile ve daha acik bir avansla yakaladi o 7.2 yi. Kendisinide tebrik ediyorum..leventin aracini sende biliyorsunki basinc acamamasinin sebebi motor ici girmemesi degil. Arac benzin sıkıntısı yasamasi sebebiyle...peki kanka sen nasil bastin 2.2 yi ? Senin tsi motorda bilgine inancim sonsuz. Sen basiyorum diyorsan basiyorsundur. Ama benim 1.79 u zar zor gordugum aracta ki senin aracta nevarsa benim aractada vardi... ayni basinclari basamamamizi anlamiyorum.sende custom yazilima gecmeyesin saka biryana ortada guzel bir tablo var . Tebrik ediyorum.kimse leventin aracina *** atamaz . Allahim esirgesin suan en hizli golf r onundur. Benim kardesimdir.dunya iyisi biridir. Burada konu levent yada onun arabasi degilde. S3 un bukadar nasil iyi gittigininin sırrını konusup bulmak olmalidir

leventte 5 belkide 6 avasa gecmistir

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Oz`;7633051]leventcim benim sana dediğim bişiy yok yanlış açılmış yazılmış bende yanlış biliyormusum hemen düzrltiriz dedimki sinirlendim konuyu kaldırıp yeniden yazdım ama senin yukarda imalı imalı 2.2 başıyorsunuz değilmi demen beni üzdü açık sölim basılırsa ben 3 te basarım map sensorunu değiştirdikden sonra sıkıntı olucağını zaten düşünmüyorum 2.1 basıyoruzki 2.2 ninde bir farkı olmaz 1.82 1.9 gibbi ben şimdiye kadar hiç görmedim vagvagcılar haricinde 1.77878 basıyorum iden bizim kilerin hepsi 3 de basmasalar 3 derler 2.9 basan 3 der ne biilim 1.58 basan 1.7 der yani komik geliyor yazmalar ondan dolayı bende size uyup yazdım ama manası yok benim gözümde senin imali sölemen e takıldım ben bir ara sey vardır s2000 lerde 73 gibi bastım 88 gibi önümegeçtin 93 gibi bengeçtim felan yok abi 81 in altında basmam gibi olmuş bu komik olmuş ama tabiki saygı duyucaz yapıcak bişiy yok benim kendi görüşüm stock internal 30 R la 2 barları sıkıntısız kullandırır basıp basmamak sizin elinizde tabiiki beni kesinlikle enterese etmez, kumpas olayına gelince paranoyaya bağlasam derdimki bence siz bana kumpass kurdunuz haberimiz yoktu leventin geliceğinden neden getirdiniz derdim ki, haci baskan bilirr ben hep dalgamdayımdır

Ben her gazlamadan once profec i sifirliyorum peak ne gormus diye bakiyorum ondan sana sordum; bisey ima etmedim yani basincla ilgili... Sonucta zaten her gazlamada belli olcude riski goze aliyoruz. 1.8 yerine 2.0 bassak biraz daha risk almis olucaz. Bende ust uste cok yuklenilmezse sikinti cikaricagini dusunmuyorum...

Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ben aracima ne emekler ettim ve 4 avasta yazin sicakta7.9 gordum levent ise 7.2 yi benden daha soguk bir havada daha eroen dolan daha verimli bir turbo ile ve daha acik bir avansla yakaladi o 7.2 yi. Kendisinide tebrik ediyorum..leventin aracini sende biliyorsunki basinc acamamasinin sebebi motor ici girmemesi degil. Arac benzin sıkıntısı yasamasi sebebiyle...peki kanka sen nasil bastin 2.2 yi ? Senin tsi motorda bilgine inancim sonsuz. Sen basiyorum diyorsan basiyorsundur. Ama benim 1.79 u zar zor gordugum aracta ki senin aracta nevarsa benim aractada vardi... ayni basinclari basamamamizi anlamiyorum.sende custom yazilima gecmeyesin saka biryana ortada guzel bir tablo var . Tebrik ediyorum.kimse leventin aracina *** atamaz . Allahim esirgesin suan en hizli golf r onundur. Benim kardesimdir.dunya iyisi biridir. Burada konu levent yada onun arabasi degilde. S3 un bukadar nasil iyi gittigininin sırrını konusup bulmak olmalidir

Oncellikle tesekkur ederim guzel sozlerin icin ... Avansimiz revo ya gore 5. kademede basincimizda 1.85 max basiyorum bu sekilde. Sen diyosunki heralde gtx3071 ile 1.85 bar dan fazla acamiyoken 3076 ile 2.2 nasil basiliyo. Paket programin dezavantajlari yuzunden daha fazla basamiyosun soyle ki revo ya gore avansi kademe 5 e getirdiginde atiyorum arabaya 50 derece avans veriyosun 4 e getirdiginde 40 oldugunu dusun atiyorum suan tamamen... Sana gereken avans degeri ise 45 derece oldugunu farz et. Bunu revo da ayarlaman mumkun degil. 50 derece avansta 1.85 basiyosun ama 45 olsa 2 bar basican belki. Dedigim gibi program sana bu olanagi sunmuyo. Kademeler oldugu icin ya 40 i ya da 50 yi secebiliyosun ama 45 olmuyo. Custom programda ise direkt kendin 45 derece avansini ayarliyosun mesela ona gore basinci 2 bara cikarabiliyosun cunku avans kurtariyo. Ayrica 155 bar lik rail valve depo ici pompayi twin yapip icinide degistirmekle enjektorde daha da pay aciliyo. Ozetle eskiden limit 500 hp idi TFSI lar icin artik 600 hp. Iyi benzin olsa TR de rs4 enjektoru ile bile bu gucler cikar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şuan custum zaten, ama sana örnek verdiğim değer revoydu, ben avansı kısıp basınç bastım, sen yüksek avans 1.8yürüttün olay bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan custum zaten, ama sana örnek verdiğim değer revoydu, ben avansı kısıp basınç bastım, sen yüksek avans 1.8yürüttün olay bu
    yani birşey değişmeyecek ozaman.
    bu arabalar diken üstünde,
    piston eritmesi
    silindir kapak contasını yakması
    hararetin verdiği zararları göz önünde bulundurup , o şekilde basınç açmak gerek.
    customda bu yok , koruma cart curt allah ne verdiyse. olay afr ye bakarak gitmeye kalıyor
    anasını satayım yıllarca emek ettim ,NM R ı dünya öğrendi, son 1 yılda neler çıktı ortaya bende aracı sattım
    neyse gururum sizlersiniz merakla bekliyor olacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih etuners araçı var audi s3 gtx3076r 662hp 100-200 6.1s oda 8 enjektör egzantrik falan filan kolay işler değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 litre stock makinadan 500 hp çıkarıosunuz daha ne istiosunuz be.
    IN BOOST WE TRUST

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani birşey değişmeyecek ozaman.
    bu arabalar diken üstünde,
    piston eritmesi
    silindir kapak contasını yakması
    hararetin verdiği zararları göz önünde bulundurup , o şekilde basınç açmak gerek.
    customda bu yok , koruma cart curt allah ne verdiyse. olay afr ye bakarak gitmeye kalıyor
    anasını satayım yıllarca emek ettim ,NM R ı dünya öğrendi, son 1 yılda neler çıktı ortaya bende aracı sattım
    neyse gururum sizlersiniz merakla bekliyor olacağım
    Melih selam
    Aslnda herkese selam
    Sen arabanı satmadan öncede bir çok şey vardı ama yanlış yerlere yanlış işler yaptırdın senide arabadan soğuttu.ilkler hep zordur bunu bizde çok yaşadık ama artık TfSi leri yürütmek sır olmaktan çıktı.sanırım pek araştırmıyorsun.bir araştır neler çıktı son dönemde işler nerelere geldi bir bak.yan komşu 620 hp leri 8 enjektörle devireli yıl oldu.romanyalının arabayıda ceramic caoted yaptılar oda fena oldu.daha niceleri var.5 enjektör yapanı bile var
    E tabii bu işler Tr dede artık biliniyor.biz bile 2.15 basıncı bir çok eksiğe ağmen gördük.bu değerler hiç sorun değil artık.Levent neler olması gerektiğini kısaca yazmış zaten.
    Bu arada en hızlı golf R leventin arabası derken sanırım stock olarak demek istedin yoksa biz 7 sn altına ineli çok oldu.bir türlü istediğimiz gibi olmadığı içün zaman yayınlamıyoruz.istediğimize yakın olsun o zaman resmi olarak paylaşacağız.inş az kaldı.görüşmek üzere
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada her iki aracada maşallah ellerinize sağlık demeyi unutmuşum şimdi gördüm
    Sonuç bence gayet normal bu Leventin arabasının az yürüdüğü yada kötü olduğu anlamına gelmez.her iki araçtada ciddi emek var bilgi birikim var.Ama işte custom yazılım ve araç yapımı bir tık daha önde bunuda kabul etmek gerek.leventte zaten bahsetmiş ki söyledikleri çok doğru.customda bir kite bağlı kalmıyorsunuz ve piyasadaki her ürünün en iyisine ulaşma şansınızda oluyor.zor kısmı ise süreç emek daha fazla daha pahalıya mal oluyor ve sabırlı olmak şart.yok ben bkleyemem 3 gün sonra basayım marşa diyorsan paket kit sana göre.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih selam
    Aslnda herkese selam
    Sen arabanı satmadan öncede bir çok şey vardı ama yanlış yerlere yanlış işler yaptırdın senide arabadan soğuttu.ilkler hep zordur bunu bizde çok yaşadık ama artık TfSi leri yürütmek sır olmaktan çıktı.sanırım pek araştırmıyorsun.bir araştır neler çıktı son dönemde işler nerelere geldi bir bak.yan komşu 620 hp leri 8 enjektörle devireli yıl oldu.romanyalının arabayıda ceramic caoted yaptılar oda fena oldu.daha niceleri var.5 enjektör yapanı bile var
    E tabii bu işler Tr dede artık biliniyor.biz bile 2.15 basıncı bir çok eksiğe ağmen gördük.bu değerler hiç sorun değil artık.Levent neler olması gerektiğini kısaca yazmış zaten.
    Bu arada en hızlı golf R leventin arabası derken sanırım stock olarak demek istedin yoksa biz 7 sn altına ineli çok oldu.bir türlü istediğimiz gibi olmadığı içün zaman yayınlamıyoruz.istediğimize yakın olsun o zaman resmi olarak paylaşacağız.inş az kaldı.görüşmek üzere
    abi merhaba,
    evet ben aracı satalı 11 ay olmuş ve o zamandan bu zamana kadarda hiç bakmadım tfsi motorlar nasıl ilerledi diye,
    malesef arabamdan soğudum evet , nefret ettirdiler ki , o kişileri biliyorsun zaten abi.
    7 sn altına inmene çok sevindim açıkçası, levent de benim gibi çok fazla basında medyada olduğu için sendende ses seda çıkmayında . onun aracı en iyi diye düşündüm
    aslında ben en hızlıyı rolingde ki yarışta belli olur diye düşünüyorum ama... sen dbn den alınan veriyle en hızlı belli olur diye söylüyorsun, onada saygı duyuyorum.
    romanyadaki araç sahibi arabasıyla ilgili belgesel bile ysapmış yapmış ta hiçte öyle 650+ gibi gitmiyordu... ben ona yürüyen bir R demem açıkçası
    senin nezmana bitecek abi ... çık artıkta barçala etrafı ... sende inanılmaz emek ettin hatta benden bile sabırlı çıktın. senide tabrik ediyorum. saygılarımla

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demir abi selam; Bence 600 hp ler icin 8 enjektore ihtiyac yok. RS4 enjektorleri ile 600 hp gorulur hemde TR de bile. Romanyalinin arabasi tam bir dyno queen zaten cektikleri videodanda gormussunuzdur araclarinin ne kadar gittigini. Bende suan custom yazilima gectim ve yapmamiz bir saat surdu o kadar uzun surmuyo yani aslinda Surelere gelirsek te bendede 6.6 - 6.7 ler mevcut fakat stock sekilde 6.4 luk rekoru kirip ondan sonra motoru yapip turbomu degistirmek istiyorum ki yeni setupta 5.xx lere inebilelim. TR de benden onceki en iyi golf R DBN i 8.4 sn bense 6.9 u yayinladim yani 1.5 sn gelistirmisiz sureyi. 7 sn altina ineli cok olduysa keske bi tane de sizde yayinlasaydiniz Cok emek zaman ve para harcadiniz umarim sizde karsiligini alirsiniz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)