7sn cıkartabilir elbette ama sürelerini görebilecegimiz bir site var mı?
türkiyedeki motodragcıların böylece ne kadar fark oldugunu daha iyi anlarız
7sn cıkartabilir elbette ama sürelerini görebilecegimiz bir site var mı?
türkiyedeki motodragcıların böylece ne kadar fark oldugunu daha iyi anlarız
Dyno da ceviripte saniye tutanida bizim ulkemize has sanirim.
Bu arada 8 saniye ile 7 saniye arasinda cok buyuk fark var dragda soyliyim.
o senin acemiliğin olmuş, kaç kere tekerde düşen arkadaşım oldu şükür ki bir şey olmadı.
kullanmayı bilmiyorsan binmeyeceksin.
Motorda refleks çok önemli etkendir.
50k lık makinayı binip 300TL lik kask takanlarla dolu.
Motor kullananlar motor a para veriyor, aksesuar a para veren çok nadir. Sağlam ss ciler yada endurocular.
Şahsen, makinam olsa - min 10k malzemeye ayırırım.
2 Saatlik yolu 20 dakikada gidebiliyorsam motoru seviyorum demektir.
Salakça demen de hoş olmamış.
Konu komik olmus![]()
Oyle cok fazla 2 teker tecrubem yok ama bana kalirsa Yolda ruzgar ile birlikte mumkun degil o suratler ve hizlanma tr sartlarinda aksina cok guclu araclar mevcut![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bugattiyle hız denemesi yaptıklarında jeremy clarkson 250 km hıza geldiğinde buraya kadar 250hp yeterli geriye kalan 157 km için 750hp kullanacağız demişti. üstüne 200hp daha eklediler sadece 11 km top speedde farketti.
gelmeye çalıştığım nokta ne kadar hızlanırsan rüzgar basıncını yenmek o kadar zor olur. 379km dynoda çıkartan araç hiç sanmıyorum ki yolda 350-360 km yürüsün...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
https://www.youtube.com/watch?v=BmGxwyenAQQ
bunlar 9 sn koşarken türkiyedekiler hangi pistte 7 sn koşabilecek merak ediyorum. Onun dışında bana motor demeyin can ciğer kardeşimi motor üzerinde kaybettim. Motor kullanmak sigara gibi bi hastalık olabilir ama bana akıl karı gelmiyor.
IN BOOST WE TRUST
abi bizde ki seyirci kitlesi dengesiz olduğu sürece hiç bir şey yapılamaz + geçen sene ki sanırım konya yada manisa draglarında adam o kadar uyarı yapmasına rağmen yola inmeyin inmeyin diye diye vallahi ben utandım/sıkıldım. Organizasyon sıkıntımız çok ülke olarak.
Düzgün araç için drag yapılamıyor zaten, motor için hayal olur resmen.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
300 e cıkınca kullandıgınız arabanın tavanı veya karoseri dıye sızı korumuyorki. 300 le vurdugunuzda ıcınde cıkamasssınız zaten. vıdeo komık olmus dynoda her arac sanzıman ızın verdıgı surece max yapabılır ama reel ole olmuyo. bıde bızım yolları ısın ıcıne katınca olaylar dahada zorlasır .
yuksek top speed kasarken 2 arac arasındakı 1 sn cok ucuk bır fark yaratır bunu matematık bılen herkes bılır yanı. yolda varsa s1000r 150-250 200-300 surenız dbn ıle (kadran değil) paylasırmısınız @aramulusoy
Bide benim motorum k9( suzuki gsxr 1000 2009) hiç ölçüm yapmadım cihazı yakaladığımda çeker koyarım tabi
arkadaşlarım,
bende motosiklet kullanıcısıyım ve çevremde ciddi arabalar oldu geçtim geçildim.her zaman yazıyorum.yine yazacağım.motosikletler teknoloji olarak kesinlikle arabalardan üstünler,güvenlik olarak belli hıza kadar araba avantajlı ama belli bir hızdan sonra çok fark kalmıyor.bizim gerçekten dikkat etmemiz gerek motor kullanırken.iyi koruma ekipmanları ile çok abartmadan kullanmak gerek.motosikletletler genetik olarak hızlılar ama benim için saygı duyulacak durum şudur.oem 200-260 hp araba güzelce modlanıp bir 600 le yuruyorsa yada geçiyorsa bu mükemmel birşeydir.şahsen benim 600 üm varken çok geçildim gerek denemelerde gerek otoyol kullanımında denk gelen iyi arabalar tarafından.1000cc race motorlar çok hızlı ama geçilmez değiliz.çok dikkatli sürelim birbirimizi kollayalım.benim daha önce stock 636 ile dbn sürem vardı.merak eden profilimden konularıma bakıp görebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)