iletişim: aramulusoy@gmail.com
mesajı sana ben yazdım 600rr konusuna gsxr 600 kattıgın için, küçümsediğimde yok,yazıları buraya kopyalattırma bana aç oku iyicene, sonra kıvırdın k9 dedin 1000 dedin özel mesaj attın çok yüklü falan filan, noktalı virgül ünlem yazıp durma , ben rahatsız oldum yazdığıma kulak ver kişileştirmeyelim diyosunda sinirlenmeye başlıyorum haberin olsun.
Ben o konuda ne yazdığımı çok iyi biliyorum abi, orda arkadaş 1.4 ile 600rr geçtiğini idda etti bende bi kardeşimizde gsxr 600 var alır geliriz onunla yürüyelli dedim arkadaştan ses çıkmadı. Sonra sen, ben yürürüm dedin. Bende 2.0 için gsxr 600 küçük bende k9 var benimşe yürü abi dedim. Bende kıvırma olmaz abi yazılanın aksi varsa kopyala.!
cupralar bana kaldırdı yazmadın mı? bana özel mesaj da motorum yüklü yok sonra Şöyleydi böyleydi diyem sen, ben mesajda sana küçümseyerek yazmışım, eeee ulan yazıp durma az kaldı küfür edecem kendini ne sanıyosun ...... karşında 15yaşında çocuk mu var 5326718181 telim Reşit SARAL
Yüklü motorlarda güç/ağırlık oranı çok anormal değerlere geliyor, kontrol konusunda epey tecrübe lazım sanırım
Turbo sc gibi birşey olmadan NA 1000liğin 350-360 yapması hayal bence.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bak dostum seninki 1000lik olabilir bizimkide 125lik cbr degil fakat ezbere konuşmaman lazım, k20 turbo gelir aklını alır gider çok büyütmemek lazım uçak degil yani altımızdakini..benim bildigim TR'de daha 7sn yapan motor yok 8.8yapıyo en kabadayıları en hızlı arabada Tr için konusuyorum 9sec düz yapıyo ee nası yapalım
ayrıca yüklü motor dedigin nedir?
komple yoshi filtre buji dişlimi ?
2.0 yüklüler 600 luk racinglere kalin gelir. 1.6 lar 1.8 ler yeter 600 lere. 1.4 ler kovaliyor nerdeyse
1000 liklerede 3 litre yukluler yetiyor.
[QUOTE=dragon07;7975354]
bak dostum seninki 1000lik olabilir bizimkide 125lik cbr degil fakat ezbere konuşmaman lazım, k20 turbo gelir aklını alır gider çok büyütmemek lazım uçak degil yani altımızdakini..benim bildigim TR'de daha 7sn yapan motor yok 8.8yapıyo en kabadayıları en hızlı arabada Tr için konusuyorum 9sec düz yapıyo ee nası yapalım
ayrıca yüklü motor dedigin nedir?
turbo hayabusalar var 6xx 7xx + 7 civarı çıkarırlar gibi...
yüklüden kasıt n/a limitlerden bahsediyorum, dün başlamadık kullanmaya![]()
Sitede, bu kavga hiç ama hiç bir zaman bitmeyen. Motorla araba yürür mevzusu.
7 sny koşan yok diyiyorlar bence uğraşan yok. Olsa fersah fersah alır.
Şase uzatılmadan yada iyi yüklenmedikten sonra sağlıklı sonuçlar almak kolay değil motorda.
Tr de kaç kişi motor a yazılımın vs atabiliyor ki ? Açıkçası, duydum ama henüz yazılımlı bir makina göremedim.
Sağlam bir K9-10 gsxr ile yürüyecek arabalar vardır ama motor da sağlıklı yüklenirse iyi olur.
Yaza var 8-9 ay, motorum olsa düşünmeden modlarım yani sırf sonuç alabilmek için.
Sağlıklı mı orası tartışılır. Günlük kullanım için olmazda hafta sonu keyfi için olur o motor.
Şase uzatılmadığı sürecede sağlıklı güç alınması zor diye umut ediyorum.
ben motorla araba yürür yürümez tartışması hiçbirzaman yapmıyorum.motorun çok daha ucuza, çok pahalı otomobillerle veya yüklü otomobillerle yürüyebildiği ortada.bu yüzden ortalık karışıyor
@arma
scli torklu h2r veya zzr hayabusa gibi NA tork delisi makinelerde o hızları reelde gören kaç tane var bu canavarlardan?kaldıki 1000lik.istediğin kadar yükle abi 16000 devirde belki görür o hızı ama 16000 devri yolda görürmü 1000lik?karşı koyamaz abi rüzgara o hızda.sürtünme hızın karesi ile orantılı.6. viteste 16000 devri göreceği dişli ilede 360lara çıkamaz.
dynoda değil yolda 360 yapan 1000lik videosu varmı hiç?
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)