Bizim millet ne zamanki kendi yararina olan biseyler icin kavga edecek cok merak ediyorum , ya motor gecmis araba gecmis ne takiyosunuz arkadas anlamiyorum
Printable View
Bizim millet ne zamanki kendi yararina olan biseyler icin kavga edecek cok merak ediyorum , ya motor gecmis araba gecmis ne takiyosunuz arkadas anlamiyorum
Butun yazilanlari okudumda biraz garip geldin cekisiyorsun gibi geliyo bana kendinle
1. Diyorsunki iddam yok olabikir ama hala yapar diye idda ediyorsun
2.Herkes sana diyorki ekranda gozukenle reel ayni degil diyorlar ama hala ekran resimleri videolari paylasiyorsun
Sormak istiyorum hayatta kac kere 320+ suratlere ciktin o suratlerde ne kadar kalabildin? O suratlere ciktiysan ruzgardan hizlanabildin mi? Yada hizlanman hala devam edebiliyormuydu?
Abi bilinen 3-4 turbo hayabusa var trde 6xx 7xx kuvvetlerde. Bi çoğu çıkarmıyor bunu burdakilerde bilir. Standart olarak 9 cıvarı koşan motor 3 kayı kuvvetlerde 7 cıvarı çıkarması hayal değil. Ama adamlar makinelerini pistlerde koşturmuyorsa bizim yapabilecek bişeyimiz yok.
Biz bu mecraya araçlar hakkında bilgi sahibi olmak kendimizi geliştirmek için geliyoruz. İyi projeleri taktir ediyoruz. Dinliyoruz ses çıkarmıyoruz ama araba sahibi olanlar bi derdi var bizimle saygısızlık diz boyu. Bende anlam veremiyorum.biz araçlarda bilgi sahibi değiliz görerek okuyarak büyüklerimizi dinleyerek öğreniyoruz ama bunu araç sahibi insanların bazıları yapmıyor.
Bilgi Amaçlı olsun diye söylüyorum birçok. Motor denemem mevcut gırtlak Hayabusa da dahil 197 hp çıkarmış zzr1400 dahil s1000rr dahil Ankara'da tanıdığın var motorcular var ise bir sor bak ne oluyor Fatihi tanıyorsan ona sor o paylaştığın videodaki s1000rr ı kullanan arkadaş benden çok daha hızlı arabalar mevcut belirteyim turbo Hayabusa kahraman yapıyor teknik olarak bildiklerimi paylaşıyorum çıkınca o motor deneriz bakarız turbobusa ne gidiyor paylaşırız atmosferik hiç bir motor rakip olamaz bazı özel arabalara ve bu arabalar Türkiye'de
Bundan dolayı mı "Yüklü 2 Litre ile Racing Darlayanlara Gelsin" diye başlık açıp, deneme karşılaştırma vs. bile olmayan dyno üzerinde gazlayıp top speed yapan motorun videosunu paylaştınız? Böyle bir konudan bu amaç doğrultusunda nası bi gelişim kazanmayı tasarladınız acaba?
Buyrun gelin kendinizi geliştirin, amaca uygun bir şeyler paylaşın öğrenelim ama böyle üstü kapalı ve içi boş atarlı bir konu ile sadece ortamı gerersiniz.
benim anlatmak istediğim daha öncede yazdım yüklü araçlar standart racingleri gecer ok. bendeçok geçildim hiç gocunmadım dedim. ama ya racing yüklü olursa ne olur dedim. hala anlayamamış millet.
Yüklü araç standart motoru geciyor tamam ama ya motur yüklü olursa diye sormuşum bunun neresi atar? herkes bi yere cekiyor konuyu çözemedim bazılarınızı cidden.
Olaya gel 200 kg 1400 cc motor ile 2 litre 1500 kg min ağırlığındaki araba karşılaştırmasında araba yüklü olunca arkadaşın huzuru kaçıo araba yüklü de motor niye yüklü değil diye. Arkadaş biri 200 kg diğeri 1500. 7.5 kat ağırlık farkı var. Motorsiklet motorlu bir sürü araba var hangisi acaba bu arabaları geçebilecek güce sahip. Sen 300 cc motoru sonuna kadar yükle bizde 2 litre tamamen standart fabrika çıkışı araba getirelim deneyelim bakalım ne olacak.
Motor fanıyım sanalar geçmiş konuları unutmuş. burda hak yıyorum sanıyır. gecmişte attığım bir kaç postu koyuyorum bakın. ben 2 teker için ciddi emek harcanmış 4 tekeri yok saymam. konuşurken hep adaletliyimdir. altta yazılanları okuyun 4 tekere gönül vermiş para harcamış emek vermiş insanları nasıl saygı ile hakkını yememişim bi bakın. peki ya siz sıkıntınız ne nerdeyse hakaret edeceksiniz nedir acınız anlamadım.
___________________ postlar.
Abi yanlış anlamazsan, koca forumda bi motor kullanan sen değilsin. Burdaki birçok üyede cahil değil. Herkesin motorlu taşıtlar ile az çok bi geçmişi var. Ben iddamda ısrarcıyım, videodaki porsche 1100 hp değil. 1100 hp herhangi yüklü bir aracada 1000rr kesinlikle tutunamaz. Aksini söyleyen buyursun.
Allah aşkına video siteleri var, araç yada motor kullanmaya gerek yok teknik bilgiye pilotaja gerek yok. Açın videolrı izleyin millet 700-800 hp porsche/gt-r ile 1000 lik makineleri ayırıyor 1100 hpye gerek yok.!!!
Abi, 3 yıldır K9 kullanıyorum. Motoru ilk aldığımda istanbulda ataşehirde 911 turbosu olan Ahmet adında bi arkadaş ile tanıştım siyah renkti 600-650 hp çıtır modlu. Rica ettim kahveyi içtik çıktık deniyoruz. 220 kadar falan birlikte fakat 220-280 arası yemin ederim adam 911 ile 4 boy ayırıyor beni.! bide benim K9 gırtlak dolu allah ne verdiyse.!
Tecrübe ile sabittir yazdıklarım...
Beklerim ne zaman istersen deneyecek 3-4 tane araba hazır