ümitech Nickli Üyeden Alıntı
Bak güzel kardeş, senin yıl 2015 te savunduğun tezleri yıllar öncesinden çürüten çürütmeyle kalmayıp delenler oldu
Burası senin bildiğin yeni yetme forumlardan değil
Yok 7 sn turbobusalar yok 360 km/h yapan 1000 likler falanlar filanlar?
Varmı senin kanıtın, belgen, videon, sonut birşeyin? Varsa koyda alem saygı duysun sana
Yoksa ben 10 yıldır motora biniyorum demeyle olmuyor o işler , senin gibi sivrilenlerin hepsi çivi gibi bu foruma geri çakıldı, burdaki insanları talebe zannetme motora küstürürler seni
Dünden beri yazmayayım diyorum yaşınca ve yaşadıklarınca senden tecrübeli insanlar bile yazmış artık dayanamadım bende yazdım
Senin güttüğün koyun kadar çobanlara saksafon çaldırdı bu forum
Çıkmışın arabacılar motorculara sıcak bakmıyor falan demişin neymiş mtor arabadan ucuzmuş yazdıkların senin ne kadar motor bilgin olsada davranış bozukluğunun belirtisidir , sevgide serbesiyet saygıda mecburiyet vardır , sevmezsin eyw da saygı duymak zorundasın senden fersah fersah tecrübeli insanlara
Bende ali ağaoğlundan zenginim kendisi benim yiğenim sayılır tv reklamlarında dublör kullanıyorum kendisini maaşla çalıştıyorum derim ispat derler adama ispat?
Bak senin gibi birtanede turbo1 nickli amcamız var oda ağır motorcu ama hep tezleri çürütülüp fosil edildi
Çok biliyorsun madem bak cenk abi ankaraya reşit saralda istanbula çağırmış
Diğer konudada özgün turbobusalarınızı drag a çağırmış ne yapılmalı daha?