User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
173 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Yüklü 2 Litre ile Racing Darlayanlara Gelsin :)

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi aslında bu mecrada araç kullananların motorculara sıcak bakmamasının sebebi açık. şöyle,

Burda yüklü araçları ile aracından 5-10 kat belki daha pahalı ss araçları gecenler var ve övünüyorlar haklılarda. ama burada yüklü olan araçlar max 800-900 cıvarı olanlarıda gecen motorlar var bu motorlar yüklü araçlara göre 4-5 kat ucuz. işte araç sahibi olanlarıda sinirlendiren bu. şablon gerekirse'' fiyatları afaki yazıyorum takılmayın''

Fiyatı 100-150-200 k olan yüklü bir arac neredeyse fiysti 1 milyon k vs olan ss'leri geciyor. büyük gurur bencede.

fiyatı 30-40-50 k olan( genellikle 1000cc) olan motorda max 800-900+ yüklü araçları geciyor 100-150-200 k makineleri.

olay bu bence. bu şahsi görüşüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenkr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beklerim ne zaman istersen deneyecek 3-4 tane araba hazır

tamam abi.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi aslında bu mecrada araç kullananların motorculara sıcak bakmamasının sebebi açık. şöyle,

Burda yüklü araçları ile aracından 5-10 kat belki daha pahalı ss araçları gecenler var ve övünüyorlar haklılarda. ama burada yüklü olan araçlar max 800-900 cıvarı olanlarıda gecen motorlar var bu motorlar yüklü araçlara göre 4-5 kat ucuz. işte araç sahibi olanlarıda sinirlendiren bu. şablon gerekirse'' fiyatları afaki yazıyorum takılmayın''

Fiyatı 100-150-200 k olan yüklü bir arac neredeyse fiysti 1 milyon k vs olan ss'leri geciyor. büyük gurur bencede.

fiyatı 30-40-50 k olan( genellikle 1000cc) olan motorda max 800-900+ yüklü araçları geciyor 100-150-200 k makineleri.

olay bu bence. bu şahsi görüşüm
    bence asıl konu bu değil, motor ile arabanın karşılaştırılması saçma olan konu.

150-200 kg luk 150-200 beygirlik cihazı bir de yüklersen doğal olarak 1500 kglık araçları geçebilir ya da yan yana yürüyebilir, bunu sanki çok büyük bir marifetmiş sanmak ve bundan dolayı arabacılar bizi sevmiyor triplerine girmek bence itici.

bir de tabi genel olarak senin attığın mesajlarda hep zamanlar ve beygirler var ama kanıt yok, arabacıların bir çok kanıt niteliğinde videosu var, yurtdışı videolar çoğumuza bir şey ifade etmiyor ne yazık ki.

iddialarını bu kadar klavyeden savunacağına bence kendi aracınla ya da şu 7 saniyede 400 metre geçer dediğin motorlarla bir video çek herkes görsün o zaman daha ciddiye alınıp daha az tepki görürsün.

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla onu bunu bilmemde yazın çeşme İzmir yolunda 600rrla gömülmüş ne varsa giderken yanımdan çok İstanbul plakalı audiler mercedesler bentleyler geçti ve hep üzüldüm ben domalmış şekilde otururken adam klasik müzigini dinleyip belkide benzinlikten aldığı soguk starbuck kahvesini içiyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüklü aracımda yok,motorum da yok.fakat herkes konuyu görüyor zaten.benim gördüğüm yüklü aracı olanların kanıtı var,süre paylaşıyorlar vs ellerinde bir belge var.motorcular da süre ve belge paylaşırlar ise bence sıkıntı ortadan kalkacak fakat,gördüğüm kadarıyla motorcular da süre,video hiçbir şey yok.6,7saniye koşar diye tahmin etmekle bir yere varılmaz.dyno videosu koyup 2 litre ile racing darlayanlara diye atar yapar gibi bir başlık açmak olmamış bence.kaldıki dyno videosu ile zaten bir yere varılmaz.
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motosiklet bir otomobil değil ve bu yüzden otomobili geçmek marifet değil. Ben de 20.000tl ye rc araba alırım uzaktan kumandalı turbo busaya saplarım. Ne olacak şimdi?
    Ringe çıkan boksörün karşısında yine bir boksör vardır pitbull köpeği çıkarılmaz karşısına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak güzel kardeş, senin yıl 2015 te savunduğun tezleri yıllar öncesinden çürüten çürütmeyle kalmayıp delenler oldu
    Burası senin bildiğin yeni yetme forumlardan değil
    Yok 7 sn turbobusalar yok 360 km/h yapan 1000 likler falanlar filanlar?
    Varmı senin kanıtın, belgen, videon, sonut birşeyin? Varsa koyda alem saygı duysun sana
    Yoksa ben 10 yıldır motora biniyorum demeyle olmuyor o işler , senin gibi sivrilenlerin hepsi çivi gibi bu foruma geri çakıldı, burdaki insanları talebe zannetme motora küstürürler seni
    Dünden beri yazmayayım diyorum yaşınca ve yaşadıklarınca senden tecrübeli insanlar bile yazmış artık dayanamadım bende yazdım
    Senin güttüğün koyun kadar çobanlara saksafon çaldırdı bu forum
    Çıkmışın arabacılar motorculara sıcak bakmıyor falan demişin neymiş mtor arabadan ucuzmuş yazdıkların senin ne kadar motor bilgin olsada davranış bozukluğunun belirtisidir , sevgide serbesiyet saygıda mecburiyet vardır , sevmezsin eyw da saygı duymak zorundasın senden fersah fersah tecrübeli insanlara
    Bende ali ağaoğlundan zenginim kendisi benim yiğenim sayılır tv reklamlarında dublör kullanıyorum kendisini maaşla çalıştıyorum derim ispat derler adama ispat?
    Bak senin gibi birtanede turbo1 nickli amcamız var oda ağır motorcu ama hep tezleri çürütülüp fosil edildi
    Çok biliyorsun madem bak cenk abi ankaraya reşit saralda istanbula çağırmış
    Diğer konudada özgün turbobusalarınızı drag a çağırmış ne yapılmalı daha?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dbox dosyası , video , gözle görülür birşeyler koy şuralara lafla peynir gemisini alsancaktan karşıyakaya yürütemezsin
    Sende dosya, video, bilgi, belge istiyorsan forumu kurcala biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence asıl konu bu değil, motor ile arabanın karşılaştırılması saçma olan konu.

150-200 kg luk 150-200 beygirlik cihazı bir de yüklersen doğal olarak 1500 kglık araçları geçebilir ya da yan yana yürüyebilir, bunu sanki çok büyük bir marifetmiş sanmak ve bundan dolayı arabacılar bizi sevmiyor triplerine girmek bence itici.

bir de tabi genel olarak senin attığın mesajlarda hep zamanlar ve beygirler var ama kanıt yok, arabacıların bir çok kanıt niteliğinde videosu var, yurtdışı videolar çoğumuza bir şey ifade etmiyor ne yazık ki.

iddialarını bu kadar klavyeden savunacağına bence kendi aracınla ya da şu 7 saniyede 400 metre geçer dediğin motorlarla bir video çek herkes görsün o zaman daha ciddiye alınıp daha az tepki görürsün.
    Abi sende konunun tamamına hakim olmadan giriş yapmişsin. paylaştığım videoların bi çoğu tr. turbo hayabusa siyah gri ve beyaz var burdakilerde bilir adamlar çıkarmıyor benimde arkadaşım değil. bana deneme teklifi geldi anlaşıldı tarih belirlendiğinde burdan izlersiniz.

Ben saygıyı korurken neyi zorluyorsunuz? kaçtane post varken neden birini okuyunca aradan beğendinizi cımbızlayıp kışkırtıyorsunuz. Daha saygı cercevesinde özgürce tartışmakla gider yapmanın arasındaki farkı bilmiyor bazıları ne anlatsak falan filan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeş, senin yıl 2015 te savunduğun tezleri yıllar öncesinden çürüten çürütmeyle kalmayıp delenler oldu
    Varmı senin kanıtın, belgen, videon, sonut birşeyin? Varsa koyda alem saygı duysun sana
    Yoksa ben 10 yıldır motora biniyorum demeyle olmuyor o işler , senin gibi sivrilenlerin hepsi çivi gibi bu foruma geri çakıldı, burdaki insanları talebe zannetme motora küstürürler seni
    Dünden beri yazmayayım diyorum yaşınca ve yaşadıklarınca senden tecrübeli insanlar bile yazmış artık dayanamadım bende yazdım
    Çıkmışın arabacılar motorculara sıcak bakmıyor falan demişin neymiş mtor arabadan ucuzmuş yazdıkların senin ne kadar motor bilgin olsada davranış bozukluğunun belirtisidir , sevgide serbesiyet saygıda mecburiyet vardır , sevmezsin eyw da saygı duymak zorundasın senden fersah fersah tecrübeli insanlara
    Bende ali ağaoğlundan zenginim kendisi benim yiğenim sayılır tv reklamlarında dublör kullanıyorum kendisini maaşla çalıştıyorum derim ispat derler adama ispat?
    Bak senin gibi birtanede turbo1 nickli amcamız var oda ağır motorcu ama hep tezleri çürütülüp fosil edildi
    Bak kardeşim, lafını boyutu kadar konuş aşma. forum kuralları ihlal eden saygısızlık eden yok keza tüm başarılı projeleri taktir ettim. cenk abiye yazdım ok. reşit abi ara dediği anda aradım konuştuk ok. özgün abinin ddiğine bişi diyemem turbo hayabusa sahibi değilim. bilmeden celallenme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada benide Turbo1 abi ile kıyaslama. onun yazdıklarının bir çoğunu ben çürüttüm dön bi oku. 2 tekere biniyorum diye 4 tekerin hakkını yemem ve saygı duyarım iyi yapılmış 4 tekere ve o yüzden Turbo1 abinin yazdıklarının çoğuna itiraz ettm doğrularını ben yazdım dikkat et istersen.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorla araba geçmek gurur dedikten sonra benim için zaten olay kapanmıstır.

ben bütün gün kendi yalanlarımdan sıklıyorum sal artık yakasını bırak bilader 30kişi sana dur diyo sen hala gazlıyosun sal artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorla araba geçmek gurur dedikten sonra benim için zaten olay kapanmıstır.

ben bütün gün kendi yalanlarımdan sıklıyorum sal artık yakasını bırak bilader 30kişi sana dur diyo sen hala gazlıyosun sal artık
    ben yüklü araç ile ss'leri gecmek gurur dedim. şimdi anlamışsındır umarım.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yüklü araç ile ss'leri gecmek gurur dedim. şimdi anlamışsındır umarım.
    Dostum izmirde mi yaşıyorsun ? Ne motorun var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet abi. k9 var bende.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum izmirde mi yaşıyorsun ? Ne motorun var ?
    korkutma şimdi
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet abi. k9 var bende.
    Çok hakim değilim race motorlara motorum olmasına rağmen 1000 CC mi ? Görkemi tanıyor musun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkutma şimdi
    Estağfurullah abi arkadaş isterse denerim 1.0 barla 500 hp civariyim şu anpompa benzini ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkutma şimdi
    Abi cahil değiliz ice'nin ağır sıklet olduğunu biliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)