Abi ayna videodaki tüm zevki baltalasa da; aynadan dahi olsa uzun süre sonra seni görmek güzel. : ) Güzel eğlenmişsiniz. Darısı birden fazla araç ile dip dibe, pes peşe gazlama hayali kuranlara... : )
Abi ayna videodaki tüm zevki baltalasa da; aynadan dahi olsa uzun süre sonra seni görmek güzel. : ) Güzel eğlenmişsiniz. Darısı birden fazla araç ile dip dibe, pes peşe gazlama hayali kuranlara... : )
K.
Vdeoyu ılk acınca gozum benzın gostergesınde oldu ve okadar gazlamaya yolda nasıl kalmadınız hayret ettımguzel eglenmıssınız
![]()
güzel bi akşam olmuş. Bileğine ve aracına sağlık. Cesaret isteyen bi yol . Gece gece gaza geldim.
valla çok keyifli olur uzman aksiyonlu denize girmeli bi haftasonu yapabilirizserres olmadı da bu olur
![]()
SJ4000 azizliği aslında içerde bayağı duyuluyo ses ama az almış sesipek hoş bi renk olmadı o ama neyse sorun yok çok şükür
ahaha hakkını yeme kanka söyledi söyledi de zamanlamalarında sorun oldu sadece biraz@-ER-
teşekkür ederim aynen tam yoluydu arabanın![]()
eyvallah abiiçerde pek tatlı değildi o fren aslında
bence de güzel bi arkadan itişle çok daha keyifli olabilir
aslında biraz daha aşağıda olması gerekiyordu kameranın, pistte o şekilde kullanıyordum ama ara parça olmadığı için böyle bi sorun oldu. Diğer kameranın da pili bitmişti kısmetimizeteşekkür ediyorum
Çizgi dışı derken? Yolu pek bilmediğim için öyle ideal bi çizgi olmadı tabi mümkün olduğunca da tedbirli gitmeye çalıştıkteşekkürler.
bir daha gitmeye bahane oldu artıksağol kardeşim valla gitmek lazım başka şekilde stresimizi atamıyoruz yoksa. Pist günleri duy sesimizii @ef186
hahah açı yanıltmış biraz heralde vardı yoksa yarı depoya yakın benzin![]()
teşekkür ederim![]()
yolun harita görüntüsü bile gaza gelmek için yeterli zaten
Google Haritalar
YouTubeDR.ECU
güzel yol , güzel arabagayet zevkli bir video olmuş.Kuzenim teyakta pilotluk yapıyor 2senedir her hafta sonu gidiyor.Ondada dizel c5 var yolu bildiğinden c5 teki adrenelin bile yetiyorki s3 le düşünemiyorum
![]()
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Yekta çok güzel olmuş süper
Viraj konusuna da yazmıştım. Çok güzel bir yol ayrıca durup dinlenmelik süper bir manzarası var.
Hararet yapan hızlılara her virajda bolca su imkanı da mevcut![]()
Ayrıca o kestiği köy içinde bir sabah kahvaltısı var olay olay![]()
İzlerken yapmayın şöyle şeyler diyorum ama bende aynı yolda rahat duramıyorum![]()
gerçi benden hızlı geçmişsiniz parkuru, S farkıyla![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Aynen bu yoklukta fazlasıyla tatmin ediyo vallateşekkür ederim.
Onun yaptığının yanında bizimki hiçbirşey yahune zamandır istediğim birşey eğitim almak yada en azından tek bir seferlik tandem de olsa uçuş yapmak. Valla uygun bir zamanda rahatsız edebilirim
Aynen abi geçen sene bizde kamp yapmaya gitmiştik yolun bitimindeki yere.
Doğası manzarası filan çok huzurlu keyifli bir yer, bizim gibi apaçileri de yoksayarsan eğer
Abi 60 yaşında doblolu emekli enişteyi bile gaza getirir o yol ya zaten![]()
YouTubeDR.ECU
Yekta, güzel eğlenmişsiniz, sunroof'lu arabada kamera çok güzel sabitleniyorda, o aynayı kısa süreli çıkarası geliyor insanın![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ben şimdi birşey söyleyeceğim muhtemelen taş yağmuruna tutulacağım ama söylemem gerek.
Birçok yerinde iki arabanın yan yana geçerken zorlandığı, motorcuların uğrak yeri olan bir yerde sürekli olarak şerit dışında kalmak üstelik yoluda iyi bilmemek epey tehlikeli olmuş. İyi ki birinin kısmeti olmamışsın.
Araba güzel, rotada şahane de o şerit dışına çıkmak hele ki virajlarda hiç olmamış.
Gott weiss ich will kein engel sein...
Bu tip parkurlarda ( bu şekilde nitelendirirsek aynı bakış açısıyla olaya yaklaşabiliriz ) yolu gidiş yönündeki şerit olarak değil, bütünüyle değerlendirmek hem adrenalin hem de sürüş dinamiklerini arttırmak adına önemlidir. Elbette trafiğe kapalı bir alan değil ama buradaki pek çok kimse de faktörleri gözardı edecek yapı ve görüş sahibi kimseler değiller. Bu yüzden sürüşün legal/illegal yönünü savunmuyorum ancak bu görüntülerin çıkabilmesinin en temel sebebi yolu bir bütün kabul etmekten geçmekte..
Dikiz aynasını saymazsak gayet keyifli video olmuş. Paylaşım için teşekkürler![]()
Hep yapmak istedigim bir olay aslında bu tarz gaz açmakKaş-Kalkan yolunda sürekli kafamda canlanır. Belki önden bir araç salınıp telsizle yol bilgisi verebilir o zaman daha risksiz olabilir diye düşündüm. Elinize sağlık video çok güzel.
Sevgili görkemim; bence bırakalım bu şekilde savunmaları, yazdığın şeyi irdeleyince komik oluyor çünkü.
Yani gördükçe yazmayım diyorum ama dayanamıyorum"Yolu bütün kabul etmek"
Adama sorarlar o nasıl oluyor diye
Burda çoğu kişi normal otomobil kullanmıyor doğru, fakat bunu trafiğe açık alanda kameraya alıp, eleştirenlere bu normalmiş gibi cevap vermek cidden akıl kârı değil.
Bunu kayda alıp yayınlayıp, bunu eleştirenlere bu görüntüler normalmış gibi yazmayın.
Çünkü ikiyüzlü bir forumuz, bunu "farzet ki" grubundan birisi yapsa neler olur, neler yazılır burda düşünmek bile istemiyorum.
Ps: yekta kazasız belasız.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Forumun %55-60 ı en azından böyle yol/imkan buldukça bu tarz giden insanlar ile dolu. Geri kalan kısım ise basıkçılar ve cesaretini toparlayamayanlar diyelim.
Dümdüz bir yolda şeridi ortalayıp gelen veya duble yolda ortalayıp giden insandan çok daha az tehlikelidir apex kasarak bu tip yolda gidip gelen insan, çünkü kendinin karşıyı sıkışacak duruma kontrolü kaybetmedikçe sokmaz. Zaten Yekta'nın bu videoda limit gittiğini düşünen varsa konuyu terk etsin
Anamur - Silifke , Kaş - Kalkan , Kaz Dağları gibi yollarda bu tip gazlayanlardan korkmamalı insanlar kısacası![]()
Hangisinin daha tehlikeli olacağını tartışacak değilim, bana göre dümdüz yolda şeridi ortalayıp giden çok daha masum.
Kim gazlarken kaza yapmış, kim yolu ortalayıp kaza yapmış, istatistiklere bakarız vakit bulunca, yanılmayacağımı düşünyorum.
An konu şu ; buraya bu şekilde gazlarken bir video ekleniyor..
Sonra savunuluyor yok bu görüntüler normal diye, yok bu tip gazlayanlardan korkmayın falan
Orda her gazlayan dostunuz arkadaşınız değil.
Tamam çok güzel gazlanıyor ediyor da, video paylaşana eleştiri yapılınca adamına göre savunulmasın şu işler, nerden baksan komedi.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)