güzel çalışma fakat hakkaten karışık olmuş odaklanamadık hiç birine :)
Printable View
güzel çalışma fakat hakkaten karışık olmuş odaklanamadık hiç birine :)
söylenecek söz yok.eline sağlık müthiş bir video,hatta en iyisi bence.tüm araçlara maşallah ama 360 bir yana diğerleri bir yana.ferrari başka aga .
maşallah.
at çiftliği mübarek, araçlara ve sahiplerinin kesesine maşallah...
elinize sağlık güzel bir konsept
Siyah-beyaz olması dışında her saniyesi süperdi ya, izlettirdi resmen. Başarılar :)
ben yorum yapmıyorum. :D
elinize sağlık.her zamanki gibi 10 numara
Çok güzel video olmuş zevkle izledim.
f360 ın ses efsane ya :)
En iyi "The Makina" olduğu kesin. Bunun üstünü nasıl çekersin Allah kerim.
Muhabbetin yine adamı öldürür. Hele HSN M4 çekimi sırasında gazlayana saydırdığında kahkaha attım.
M4-GTR yürümesi hoşuma gitti.
Bir de "Hulk Hogan" ne hımmına :D Nerden bulmuşsa arkadaş helal olsun.
Bu videoyu çok beğendim :) Gece çekimi olmasına rağmen görüntü kalitesi falanda inanılmaz güzel olmuş :)
modena ve e55 ayrı ayrı çekimleri hak ediyorlar bence.
cahilliğime verin bi sorum olacak. 2004 e55 amg turbo mu ? atmosferik olarak hatırlıyorum ben ?
elinize sağlık çook güzel olmuş
Mükemmel olmuş ve siyah beyaz farklı bir hava katmış bence.
Bize bunlarla gel çok iyi olmuş, ayşenin araba yıkaması, fatmanın lupisi mupisi gerek yok öyle şeylere
Güzel değişik bir video olmuş bence, +Bilmiyorum tarzın mı ama şöyle Land Cruiser, Cherokee'ler,Land Defender'lar v.s ile iyi bir offroad bölümüde fena olmaz. :)
Video da karacabey harasini gordum.
Araç videolarına cok farklı bi boyut getirdiniz gerçekten zevkle takip ediyorum, elinize sağlık :Bravoo:
Gözleri kapatıp dinlenecek video olmuş. Güzel bir mix yapılsa arabada dinlenir. E55 ve M4 sesleri muhteşem güzel. Bir gün evo & subaru çekerseniz katılmak isteriz.
futbol, iyi futbolcularla güzel oynandığı gibi bu tarz videolar da iyi arabalarla güzel oluyor, bu artık tescillendi...
Hulk Hogan kimdi diye düşünüp duruyorum. :)
siyah beyaz olmasının dışında gayet başarılı.Eline sağlık.
e 55 resmen uzdu
En iyi The Makina bana göre :icon_tup: Hem video uzunlugu sesler goruntu herseyle 4-4 lük siyah beyaz olmasi netlik acisindan bence daha iyi olmus
Bence bu serinin devamida kesinlikle siyah beyaz gelmeli efsane olmuş harbiden
güzel keyifli cızırdamalı video olmuş inşallah bu ara meşhur olan gayrettepe şube çıkışında görmeyiz sahiplerini :)
Gercekten farklı ,kaliteli isler cıkarıyosun @bugra A . Plakalar kapatılıp kamera arkası verilebilir gibi .Cok daha keyifli seyler oldugu kesin
@Aren hic bos gecmiyo Masallah hakkını veriyo makinanın.
Elinize saglık
Güneşi gördüm bee. Ellerinize sağlık.
teşekkür ederim. çok fazla gürültülü otomobil olduğu için sesleri ayırt etmek bir hayli zor. kurguda beni en çok zorlayan o sesleri temizlemek oldu.
teşekkür ederim. vette hakikaten gürültülü.
teşekkür ederim.
:) estafrullah. hepsi güzel insanlar.
farklı bir tarz denemek istedim.
teşekkür ederim. Gecenin Avradı farklı bir konsept, genelde kalabalık tayfayı konuk alıyorum :)
teşekkür ederim. sesler çok karıştı, ayıklarken uğraştım. AMG satılmazsa çekebilirim :)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim yavrum benim. hepimizin ellerine, emeklerine sağlık.
fenomen oldu kelime :)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. gelir ama #themakina kafası gelmez. vlog olur onlar. ama hepsine de yapmak istemiyorum, otomobil incelemesi değil, otomobil magazini olmak güzel.
teşekkür ederim. benim snapler tehlikeli, arada sınır kaçabilir kusura bakma şimdiden :)
s2000'cilere sözüm yokta, o gün orada olanlar yalandan benzin yaktılar. dönmeye çalışıp, dönememeler falan... polis yalandan yere bize söylendi. gerçi bizde yaktık. ama yaktık :)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. bizim tayfa trafikte gazlamıyor, bende tasvip etmiyorum. bir tane sahnemiz var, minübüs arkamızdan geliyor, o da ters şeride doğru gidiyor :)
teşekkür ederim. peşimize takılanlar oldu, sende öyle yapardın tahminen :)
#themakina çekiyoruz dedik, herkes geldi :) bende anlamadım. teşekkür ederim.
Buğra reyiz bir de gayrimeşru edition çek de maybach olur , ruhsatsız bilimum envanter olur ayarlayıp yayınlayalım :D Hepimizi toplasınlar acayip sıkıldım rutin gündelikten heyecan katalım :D
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. offroad var kafamda, zaten sezon geliyor.
:icon_tup:
eski Amerikan güreşcisi. şimdiler otomobil topluyor, güzel bir atölyesi var. bir kaç kez discovery'de denk gelmiştim.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. snapchat'imde ufak bir oylama yaptım. siyah-beyaz isteyenler kazandı. diğer seride siyah-beyaz gelir muhtemelen.
teşekkür ederim. Allah göstermesin.
tam semt işi, sevdim :)