Mükemmel olmuş ve siyah beyaz farklı bir hava katmış bence.
Bize bunlarla gel çok iyi olmuş, ayşenin araba yıkaması, fatmanın lupisi mupisi gerek yok öyle şeylere
Güzel değişik bir video olmuş bence, +Bilmiyorum tarzın mı ama şöyle Land Cruiser, Cherokee'ler,Land Defender'lar v.s ile iyi bir offroad bölümüde fena olmaz.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Araç videolarına cok farklı bi boyut getirdiniz gerçekten zevkle takip ediyorum, elinize sağlık![]()
Gözleri kapatıp dinlenecek video olmuş. Güzel bir mix yapılsa arabada dinlenir. E55 ve M4 sesleri muhteşem güzel. Bir gün evo & subaru çekerseniz katılmak isteriz.
futbol, iyi futbolcularla güzel oynandığı gibi bu tarz videolar da iyi arabalarla güzel oluyor, bu artık tescillendi...
DT * Type-R
siyah beyaz olmasının dışında gayet başarılı.Eline sağlık.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
e 55 resmen uzdu
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
En iyi The Makina bana göreHem video uzunlugu sesler goruntu herseyle 4-4 lük siyah beyaz olmasi netlik acisindan bence daha iyi olmus
güzel keyifli cızırdamalı video olmuş inşallah bu ara meşhur olan gayrettepe şube çıkışında görmeyiz sahiplerini![]()
Gercekten farklı ,kaliteli isler cıkarıyosun @bugra A . Plakalar kapatılıp kamera arkası verilebilir gibi .Cok daha keyifli seyler oldugu kesin
@Aren hic bos gecmiyo Masallah hakkını veriyo makinanın.
Elinize saglık
teşekkür ederim. çok fazla gürültülü otomobil olduğu için sesleri ayırt etmek bir hayli zor. kurguda beni en çok zorlayan o sesleri temizlemek oldu.
teşekkür ederim. vette hakikaten gürültülü.
teşekkür ederim.
estafrullah. hepsi güzel insanlar.
farklı bir tarz denemek istedim.
teşekkür ederim. Gecenin Avradı farklı bir konsept, genelde kalabalık tayfayı konuk alıyorum![]()
teşekkür ederim. sesler çok karıştı, ayıklarken uğraştım. AMG satılmazsa çekebilirim
teşekkür ederim.
teşekkür ederim yavrum benim. hepimizin ellerine, emeklerine sağlık.
fenomen oldu kelime![]()
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. gelir ama #themakina kafası gelmez. vlog olur onlar. ama hepsine de yapmak istemiyorum, otomobil incelemesi değil, otomobil magazini olmak güzel.
teşekkür ederim. benim snapler tehlikeli, arada sınır kaçabilir kusura bakma şimdiden![]()
s2000'cilere sözüm yokta, o gün orada olanlar yalandan benzin yaktılar. dönmeye çalışıp, dönememeler falan... polis yalandan yere bize söylendi. gerçi bizde yaktık. ama yaktık
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. bizim tayfa trafikte gazlamıyor, bende tasvip etmiyorum. bir tane sahnemiz var, minübüs arkamızdan geliyor, o da ters şeride doğru gidiyor
teşekkür ederim. peşimize takılanlar oldu, sende öyle yapardın tahminen
#themakina çekiyoruz dedik, herkes geldibende anlamadım. teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)