User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: sierra turbo

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah hocam. Peki doch motorun onu och göre daha mı kapalı. Stock binilecekse hangisine tercih edilmeli
    Doch motorda iyi ama pinto daha sade ve basit bide daha dayanıklı paran azsa pinto çoksa doch burda mustfa abinin araç var o doch draglardada var zaten mavi tekkapı sierra oninki dolu kapağını 2.3 scorpio kapağı var rs2000 kapağı gibi bide zincirli dochlar atmoda da pinto derim youtubede örnekleri var ancak atmoda daha fazla para gider burton.com u bi ziyaret et pinto için neler var bi bak
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kapı yok şuan piyasada altın gibi değerli 4 kapıdan 200 kğ daha hafif avantajı o zaten benim specler motor içi stok sadece cosworth piston var gt30 turbo 38mm external wesgate custom manifoldms2 beyin var 550 cc enjektör zaten en önemlisi motor 1.6 ama piston çapı 88 mm kollarda bayaa kalın motor içini açtım tertemiz çıktı sadece sibop yuvalarına çelik yüzük çaktırdım bunlarda kronik çökme yapıyo onun için başkada bişey gerekmez bide sağlam yazılım tadından yenmez
    2.0 pinto piston çapı 90.82 mm krank 76.95 mm, 1.6 ların pistonları ise 87.6 krank da 66 mm. Yani krank da farklı. 1.6 pinto turbolamak yerine direk 2.0 blok ve kapak bulmak daha mantıklı.

Bu arada 79-85 arası 2.3 Mustang Turbo, XR4ti ve Thunderbird Turbo Coupe'de kullanılan 2.3 turbo pintolarla avrupadaki pintoların sadece tipi benzer diğer hiçbir parçası uymaz. Farklı motorlar çünkü.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 pinto piston çapı 90.82 mm krank 76.95 mm, 1.6 ların pistonları ise 87.6 krank da 66 mm. Yani krank da farklı. 1.6 pinto turbolamak yerine direk 2.0 blok ve kapak bulmak daha mantıklı.

Bu arada 79-85 arası 2.3 Mustang Turbo, XR4ti ve Thunderbird Turbo Coupe'de kullanılan 2.3 turbo pintolarla avrupadaki pintoların sadece tipi benzer diğer hiçbir parçası uymaz. Farklı motorlar çünkü.
    1.6 yla 2.0 sadece ölçüleri farklı sonuçta biraz güç az çıkar ben hazırdaki motorda denedim bi sıkıntı yok patlarsada çıkmacıda var 1500 lira komple motor bide onu deneriz ��

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler