3 kez test ettim daha da etmeyecem araba yürümüyor CVT mahvettmiş ACT 150 DSG Leon daha seri gelmişti açıkçası
90's
1.4 tisiaylardaki 300 kadrana alkış tutuyorsunuz da, adamın 260/270 demesine mi tutuldunuz Allah aşkına.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Bu arada vag grubu tabi hızlı gelir, 60 a kadar 10 10 bölünmüş hız, ona aldanmayın.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
opelın ve hondanın derdi aktarım bence buda sanjıman bana kalırsa. bende 2001 model 2.0 cdx vectra var senın aracın amcası yada dedesı benım arac otomatık ılerı 4 oranlarda uzun ama 140 tan sonra cok aracı uzer 210 kmh kadarda nefesı kesılmez. opel aktarımdakı sorunu cozmus olsa 0-100 degerlerıdı ıyılesır. sahsı gorusum su hondayla ılgılı honda teknolojıyı gec getırıyor saglam yapıyor. boyle bır araca cvt yakısmamıs. pıyasa fıyatlarına bakınca fıyat ıyı sayılır. lakın bu aracı genc nesıl kabul edermı soru ısaretı.
Yazılımlı Civic RS stock Astra OPC kadar yürüyor anlaşılan
Stage 2 Astra OPC Line ( manuel sanırım )
280 hp
Uzunda giden biseyler ariyorsaniz bmw bakin 270 goruyor, yapilinca nasil sonuclar cikacak merak ediyorum, honda iddiali dis tasarim yapmis , sahipleri barut gibi herkese gaz aciyor rs hb olanlar ozellikle![]()
eleştiri gizli hayranlıktıryanlız bişey dikkatimi çekti eskiden bu tip konular hondanın safkan spor araçları için açılırdı sanırım honda bu işte level atladı olmalı ki çıta ve beklenti bayaa yükselmiş sıradan bi aile arabasının bile tartışır eleştirir olduk
honda göçük onda![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)