Maşaalah ozgun, Çaglar sende gule gule keyifle kullan çok güzel görünüyor![]()
maşallah on numara uğraşan herkesin eline koluna sağlık
sanada merhaba swapcenterrrrr![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
selam abi,
tesekkur ederim abi iyiyim is guc devam
tabi abi istedikten sonra her turlu sorun asılır ona suphem yok, sadece aem(gems) dede baya bir farklılık var abi modeller arası. amerikan coil on pluglar icin uretilenlerde dwell kontrol built in ignition moduleden oldugu icin zaten direk takılıyor belirttigin gibi digerlerine de dwell control icin igniter veya amplifier takmak veya oem igniteri kullanmak lazım. bende ls1 coilleri kullanıcam zaten, gecerli en guclu ve sorunsuz coiller onlar, kablo olarakta taylor race 10.4mm tercih ettim abi sen ne onerirdin?
maşallah nasl gidior öle![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Maşşalla o ne beah1.1 bar?? Turbo ne? gt4088r??
NO cable PLSSSspark cable OUT out
![]()
www.drecu.com
coıl pencıl ın ın ın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
OZ um yavrum, uygun dwelllerle bizim stiların oem bobinleri(COP) 800-900 whp gider. ben onları kullanmadıgıma gore vardır bir bildigim demi yavrumdediginde haklısın aslında benimde her zaman oncelikli tavsiyem ve tercihim kablosuzdur ama kablosuzun yetmedigi bazı seyler var maalesef yavru. niye? sebep su adamların yerleri sınırlı oldugu icin sargı ve sogutucu plakayı kucuk tutmak zorunda kalıyorlar, buda 8.5ms constant chargeda, direct fire 5 afr ile yuruyen bir arabada napar, sen benden daha iyi bilirsin
ama deniyorum ilerleyen zamanda COP a gecmiycem diye birsey yok, o da obur yanı.
maşallah çaglar kazasız belasız...
www.drecu.com
olum sen zaten arabalarla dovusuyormusun ,ayar mı yapıyorsun belli degil. bir gelirsin parmaklar yanmıs kablo carptı, bir gelirsin goz mosmor ne oldu t kolu vurdu obur gelirsin bacak mor ne oldu kapıya carptım. hahahaaaaaaaaa
beyler LS1 coil hemen hemen COP sayilir, buji kablosu 7cm, sizin o pencil coil dediginiz coilleri bi inceleyin, coil dan sonra cikisi yani buji kablosu ne kadar kaliteli gorun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)